LEGOLAND Discovery Centre Sıra Dışı Bir Etkinliğe Ev Sahipliği Yapıyor

  • 6 yıl önce eklendi
  • 742 defa incelendi
  • Puan : star star 30 incelemede 1,97 puan almıştır.
LEGOLAND Discovery Centre İstanbul, LEGO'nun yeni ürünü LEGO BOOST Yaratıcı Alet Çantası'nın deneyimleneceği sıra dışı bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor. LEGOLAND Discovery Centre Model Yapım Uzmanı Deniz Can Doğan'ın rehberliğinde, 7-12 yaş arası çocuklar için düzenlenen etkinlikte, çanta içerisindeki Robot Vernie, Kedi Frankie, Auto Builder, Guitar 4000 ve Multi Tooled Rover 4 basit kodlama yöntemleriyle hayat kazanıyor.

LEGO BOOST Yaratıcı Alet Çantası, gelişmiş donanım ve yazılım teknolojisiyle LEGO oyun deneyimini unutulmaz bir hale getiriyor. 24 Şubat Cumartesi günü gerçekleşecek olan atölye çalışmalarında çocuklar LEGO BOOST Yaratıcı Alet Çantası ile tanışırken, sahip olduğu hareket, renk, mesafe algılayıcıları ve motor sistemi ile yepyeni LEGO modellerini inşa edebilecek, basit ve görsel tabanlı kodlama komutlarıyla LEGO yapımlarına hayat verecek.

Çocuklar için eğlenceli ve öğretici aktiviteler sunmayı misyon edinen LEGOLAND Discovery Centre İstanbul, çocuklara kişisel robot arkadaşları Vernie the Robot, evcil hayvanları Frankie the Cat, LEGO modelleri inşa etmelerini sağlayan Auto Builder, şarkı çalıp melodi oluşturabilecekleri Guitar 4000 ve heyecanlı aktiviteler için çetin bir araç yaratabilecekleri Multi Tooled Rover 4 ile LEGO oyun deneyimini bir üst seviyeye taşıyacakları bu etkinliğe ev sahipliği yapıyor.

LEGO tarafından düzenlenen, LEGOLAND Discovery Centre İstanbul'un ev sahipliğinde ve Türkiye Model Uzmanı Deniz Can Doğan'ın rehberliğinde gerçekleşecek etkinlikte, 7-12 yaş arası çocuklar 40 dakikalık seanslar boyunca eğlenirken yaratıcılıklarını da sınayacak.



İlgili etiketler : Legoland Discovery Centre, Çocuk Etkinliği,

Haber Sahibi

Legoland Discovery Centre
  • Eklenme Tarihi

    : 21 Şubat 2018
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 28 Şubat 2018
  • Trafik

    : 742

Diğer Legoland Discovery Centre Haberleri