Korupark'a Google Glass ile Bak!

  • 10 yıl önce eklendi
  • 1683 defa incelendi
  • Puan : star star star 26 incelemede 3,31 puan almıştır.
Korupark Alışveriş Merkezi, Dünyanın büyük merakla beklediği en son teknoloji gözlük Google Glass’ı teknoloji tutkunlarının deneyimine sunuyor.

18 - 20 Nisan 2014 tarihleri arasında gerçekleşecek ''Korupark'a Google Glass ile bak'' projesi kapsamında Bursalılar, uzun zamandır hayalini kurdukları bu teknolojiyle tanışma fırsatını yakalıyor. 

Açıldığı tarihten itibaren Bursa’yı ve Bursalıları yeniliklerle buluşturan Korupark iletişimde devrim olarak lanse edilen Google Glass teknolojisine ev sahipliği yapıyor. Teknoloji tutkunu Bursalılar 18-20 Nisan 2014 tarihleri arasında Korupark’ta gerçekleştirilecek proje kapsamında bu teknolojiyi deneyimleme şansına sahip olacak.

Gelişmiş işletim sistemi, görüntü kalitesi ve teknik özellikleri ile ‘üçüncü göz’ olarak tanımlanan Google Glass kullanıcılarının tam anlamıyla kişisel gözlük asistanı oluyor. Google Glass ile ellerinizi kullanmadan akıllı bir telefona sahip olabilirsiniz. "Ok Glass" diyerek "fotoğraf çek, mesaj gönder, videoya kaydet, adres tarif et, arama yap" gibi işlevleri gerçekleştirebilir ve fotoğraflarınızı ve videolarınızı anında sosyal medyada paylaşabilirsiniz.

Şık bir tasarıma sahip olan Google Glass’ın sadece 42 gr. olması, kolay kurulumu ve rahat kullanımı ise teknoloji meraklılarının heyecanını arttıran diğer özellikleri. Google Glass’ı Korupark AVM ayrıcalığı ile keşfedebilir ve deneyimleyebilirsiniz.




İlgili etiketler : Korupark Avm, Google Glass, Etkinlik,

Haber Sahibi

KoruPark AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 18 Nisan 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 20 Nisan 2014
  • Trafik

    : 1683

Diğer KoruPark AVM Haberleri

Benzer Haberler