Turkcell Superonline, Dijital İletişim Çalışmalarıyla Dünyaya Örnek Gösteriliyor

  • 11 yıl önce eklendi
  • 1695 defa incelendi
  • Puan : star star star star 50 incelemede 4,24 puan almıştır.
Türkiye’nin yıldızı Turkcell Superonline, Google’ın Double Click Rich Media galerisinde dünyaya örnek olarak gösterilen dijital iletişim uygulamaları arasındaki çalışmalarını dörde çıkararak, Türkiye’den en fazla çalışmaya sahip şirket oldu.
Türkiye’nin yenilikçi telekom operatörü Turkcell Superonline, yaratıcı ve etkili dijital iletişim uygulamalarıyla hizmetlerini daha fazla kişiye daha etkin şekilde anlatmakla kalmıyor, dünyaya örnek gösterilen çalışmalar arasında da yerini alıyor.

Turkcell Superonline, bu ay seçilen iki yeni çalışmasıyla birlikte Google Double Click Rich Media Gallery’de yer alan Youtube Masthead uygulamalarının sayısını dörde çıkardı. Böylece Türkiye’den en fazla çalışmaya sahip şirket olan Turkcell Superonline’ın galeride sergilenen Masthead uygulamaları Alafortanfoni tarafından hazırlanan fiber internet tanıtımı ve Fiber 3’lük kampanyası, Fikirbaz-Zenger tarafından hazırlanan Gece Kuşu kampanyası ve Pharos tarafından hazırlanan bir aylık bedava internet kampanyasına ilişkin çalışmalar oldu. Turkcell Superonline’ın  bir aylık bedava internet kampanyasına ilişkin aralık ayı masthead’inin aldığı gösterim sayısı 61 milyona ulaştı.

Turkcell Superonline Pazarlama Direktörü Nevra Duru, kurduğu fiber optik altyapı ile kullanıcıları hızlı ve kaliteli internet hizmetiyle buluşturan Turkcell Superonline’da, günümüzün yükselen yıldızı olan dijital alandaki çalışmalara büyük önem veriyor ve burada öncü bir rol üstleniyoruz. Daha önce yine bu alanda yükselen bir trend olan Hover-to-Play formatını ilk kullanan şirketlerden biri olmuş ve 14 milyon tekil kullanıcıya ulaşmıştık“Google Double Click’in tüm dünyadan tasarım ve uygulamasını en başarılı bulduğu rich media ve masthead uygulamaları arasına toplam 4 çalışmamızla girerek, Türkiye’nin bu alanda öne çıkan şirketi olduk. Önümüzdeki dönemde de bu alanda yenilikçi uygulamalarımızı sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.



İlgili etiketler : Turkcell Superonline, Google, Dijital İletişim, Başarı,

Haber Sahibi

Turkcell Superonline
  • Eklenme Tarihi

    : 23 Ocak 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 28 Şubat 2014
  • Trafik

    : 1695

Diğer Turkcell Superonline Haberleri

Benzer Haberler