KidZania Bu Sefer Kapılarını Sadece Yetişkinlere Açıyor

  • 7 yıl önce eklendi
  • 1540 defa incelendi
  • Puan : star star star 31 incelemede 2,81 puan almıştır.
Çocuklara gerçek hayatın bir yansımasını sunan KidZania, Büyüklere KidZania etkinliğiyle bu sefer kapılarını sadece yetişkinler için açıyor. 9 Mart Perşembe günü 18.30-22.00 saatleri arasında gerçekleşecek etkinlikte markaların özel atölyeleri ve ikramları, sürpriz çekilişler ve çocukların renkli dünyasını süsleyen aktivitelerle doyasıya bir eğlence yaşayabilirsiniz.

Gerçek marka ve kurumlarla iş birliği yaparak çocuklar için gerçek hayatın bir yansımasını sunan KidZania, ikinci kez kapılarını sadece yetişkinler için açıyor. 9 Mart Perşembe günü 18.30-22.00 saatleri arasında gerçekleşecek etkinlikte, büyükler çocukların eğlenceli dünyasına adım atarak birbirinden farklı aktiviteleri deneyimleyecek.  Bir akşamlığına da olsa çocuk olmanın keyfini yaşayacak olan yetişkinler için KidZania’da yer alan pek çok marka; özel atölye, workshop ve birbirinden eğlenceli etkinlikleriyle geceyi renklendirecek. Özel ikramlar ve sürpriz çekilişlerin renklendireceği geceye destek veren bazı markalar şöyle:
Arçelik, Bodrum Mantı, Dimes, Komşu Fırın, Magrabi, Power FM, Suadiye Marmaris, Sushico, Sütiş, Yapı Kredi Bankası, Yapı Kredi Yayınları, Ülker Yupo, PepsiCo, Acıbadem Hastanesi.

Türkiye’de ilk olarak geçtiğimiz yıl düzenlenen Büyüklere KidZania, yoğun bir ilgiyle karşılandı, büyükler çocuk olmanın keyfini doyasıya yaşadı. İş ortaklığı yapılan markaların özel atölyelerinde çok eğlenen yetişkinler, aktivite alanlarında gazeteci, doktor, polis, itfayeci gibi meslekleri deneyimleyerek KidZania yerel parası KidZos kazandı. Büyüklere KidZania etkinliği, 19 ülke, 24 şehirde bulunan tüm dünya KidZania’larında yapılıyor ve büyük ilgi görüyor.



İlgili etiketler : Kidzania, Kidzania Etkinlikleri,

Haber Sahibi

KidZania Istanbul
  • Eklenme Tarihi

    : 2 Mart 2017
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Nisan 2017
  • Trafik

    : 1540

Diğer KidZania Istanbul Haberleri