Keratinology by Elidor Serisinin Yeni Yüzü Ece Sükan

  • 13 yıl önce eklendi
  • 2895 defa incelendi
  • Puan : star star star star 70 incelemede 3,76 puan almıştır.
Ünlü moda ve stil danışmanı Ece Sükan, saç bakımında devrim yapan Keratinology by Elidor ürünlerinin dijital medyadaki marka yüzü olacak. Ece Sükan, Nano’nun binde biri olan Pico teknolojiyle üretilen Keratinology by Elidor serisinin dijital iletişim çalışmaları için ünlü fotoğrafçı Nihat Odabaşı’na poz verdi.

Dünya çapında bir ilke imza atarak, Keratinology by Elidor ürünleriyle saç bakımına Pico teknolojiyi getiren Elidor, yeniliklerin öncüsü ünlü moda ve stil danışmanı Ece Sükan’la işbirliği yapıyor. Ece Sükan, ürün serisinin dijital medyadaki yüzü olacak.

Elidor laboratuvarlarında Pico teknoloji ile geliştirilen ve saç bakımında devrim yapan yenilikçi bakım sistemi Keratinology by Elidor ürünleri için Nihat Odabaşı’nın objektifine poz veren ünlü modacı, yine Odabaşı’nın yöneteceği üç kısa video için de kamera karşısına geçecek.

Ünlü moda ve stil danışmanının yenilikçi bakım sistemi Keratinology by Elidor için gerçekleştireceği çalışmalar Facebook.com/Keratinology sayfasından, www.keratinology.com’dan ve @KeratinologyTR twitter hesaplarından izlenebilecek.

Kuaförde yıpranan ve kuruyan saçlara çözüm
Röfle, boya, kalıcı düzleştirme, perma ve fön gibi işlemler sonrasında gücünü ve canlılığını kaybeden saçlar, Pico teknolojiyle geliştirilen Keratinology by Elidor ürünleriyle hayata dönüyor. Yalnızca 200 özel parfümeride bulunabilen Keratinology by Elidor ürünleri, nano teknolojiden bin kat daha küçük olan Pico moleküler yapısı sayesinde içerdiği besleyicilerin ve keratin komplekslerinin saça çok daha iyi nüfuz etmesini sağlıyor. Keratinology by Elidor’un etkin formülü, hızla saçın derinliklerine inerek yapılandırma işlemine saçın kalbinden başlıyor.





İlgili etiketler : Keratinology By Elidor, Ece Sükan,

Haber Sahibi

Elidor
  • Eklenme Tarihi

    : 1 Şubat 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 29 Şubat 2012
  • Trafik

    : 2895

Diğer Elidor Haberleri