Elidor Mobil Uygulamasını İndir, Süprizleri Kaçırma

  • 9 yıl önce eklendi
  • 1447 defa incelendi
  • Puan : star star 12 incelemede 2,42 puan almıştır.
Beş yıldır Türkiye’nin en sevilen saç bakım markası seçilen Elidor, tüketicilerine yeni deneyimler sunmaya devam ediyor. Elidor mobil uygulaması yıl boyu devam edecek sürprizlerle, sıra dışı bir teknoloji olan artırılmış gerçekliği de takipçilerine deneyimleme fırsatı sunuyor.

Beş yıldır Türkiye’nin en sevilen saç bakım markası seçilen Elidor, tüketicilerinin her an yanında olabilmek ve onlara farklı deneyimler sunabilmek için hazırladığı mobil uygulamasıyla bir yeniliğe daha imza atıyor. Elidor mobil uygulaması, sıra dışı bir teknoloji olan artırılmış gerçeklik ile takipçilerinin dünyanın her yerine mesaj bırakabilmelerini sağlıyor. Gerçek dünyadaki çevrenin ve içindekilerin bilgisayar verileri sayesinde değiştirilmesi ve artırılması olarak tanımlanan artırılmış gerçeklik, Elidor mobil uygulamasında paylaşılan mesajların havada kalarak, sadece telefon aracılığı ile görülmesini sağlıyor. Arttırılmış gerçeklik sayesinde Elidor takipçileri diledikleri yere kalp içerisinde mesajlar bırakırken, Elidor ise takipçilerine yepyeni bir deneyim fırsatı daha sunuyor.
 
Tüketicilerin kendi saç tipini tanımlayarak başlayacakları Elidor mobil uygulamasında, birbirinden güzel saç modelleri, farklı sürprizler ve Elidor’la ilgili tüm bilgiler yeni takipçiler için güncellenmeye devam ediyor.

“Bu sevgi devam ediyor” söylemiyle 2015 yılına başlayan Elidor’un sürprizlerle dolu yeni mobil uygulamasını Google Play ve App Store’dan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.




İlgili etiketler : Elidor, Elidor Mobil Uygulama,

Haber Sahibi

Elidor
  • Eklenme Tarihi

    : 3 Nisan 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Nisan 2015
  • Trafik

    : 1447

Diğer Elidor Haberleri