Kanz 2012/13 Sonbahar/Kış Koleksiyonu

  • 12 yıl önce eklendi
  • 4056 defa incelendi
  • Puan : star star star 58 incelemede 3,19 puan almıştır.
Anne, baba ve çocukların tercihi, çocuk tekstilinin “dünya markası” Kanz, 0-12 yaş grubu için hazırladığı 2012/13 Sonbahar/Kış koleksiyonu ile bu sezon çok konuşulacak!

1949 yılından beri yenilikçi ve öncü yaklaşımıyla çocuk modasına yön veren, Türkiye’de 90’dan fazla mağazasıyla hizmetinizde olan Kanz, 2012/13 Sonbahar/Kış koleksiyonu ile fark yaratmaya devam ediyor. Trend ve özgün tasarımların buluştuğu Kanz’ın yeni koleksiyonu birbiriyle uyumlu ve kullanımı kolay ürünlerden oluşuyor. Hem çocukların, hem de annelerin ihtiyaçları düşünülerek tasarlanan giysiler içerisinde çocuklar rahatça hareket ediyor, özgürlüklerinin tadını çıkarıyor.

Kanz 2012/13 Sonbahar/Kış koleksiyonunda da farklı tarzı olan çocuklar için farklı temalar ve kolay kombinlenen ürünler yer alıyor. Her temanın ayrı bir öyküsü, renkleri, desenleri ve stili var. Birçok farklı seçenek arasından çocuğun tarzına ve kişiliğine en uygun olanı seçmek ise çok kolay! Özgür kızların tercihi Liberty, doğal yaşamdan vazgeçemeyen yakışıklılara özel Wild Life, arabalarından vazgeçemeyen beylere özel My Car yeni koleksiyonun gözde temalarından sadece birkaçı.

Dünya çocuk modasının öncü markaları Kanz, Pampolina, S&D, Steiff, Doll, Kathe Kruse, Check-in ve Whoopi yeni koleksiyonları ile  Kanz ve S&D mağazalarında sizleri bekliyor. Unutmayın, siz ve çocuğunuz en iyisini hak ediyorsunuz...

2012/13 Sonbahar/Kış temaları: Her çocuğun tarzı farklı….
Sweet Baby Love  / 0-1.5 yaş / Kız

Tatlı minikler bu tema sizler için... Uçuk pembe ile grinin asil buluşması… Hem spor hem de çok şık… Bu temada günün her saatinde minik prensesinize uygun birçok farklı seçenek var.

Pretty  Owl  / 0-1.5 yaş / Kız
Sonbaharı Pretty Owl temasının çiçekleri ile karşılayın. Yaprak dökümüne inat açan bu çiçekler, size ve bebeğinize tatlı bir huzur getirecek. Çiçek emprime desenlerin kadife kumaşları süslediği bu temada çok şey var.

Festive Girls  / 0-4 yaş / Kız
Lacivert, kırmızı ve grinin hakim olduğu bu temada kızınız farklı olduğunu herkese hissettirecek. Poplin kumaştan yapılmış elbiseler, pantolonlar, takımlar yılın her ayında gardırobunuzun vazgeçilmezi olacak.

Merry Go Round / 0-1.5 yaş / Kız
Kışın içinizi ısıtacak şirin mi şirin elbiseler, tulumlar, hırkalar kadife kumaşlar ile buluştu. Kahverengi ve sıcak bir lacivert ile renklendirilen bu temada birçok seçenek arasından kızınıza en uygun olanı kolaylıkla seçin.

Colourful World / 0-1.5 yaş / Kız & Erkek
Çizgiler ve çiçekler bir araya geldi. Rahat kalıplar, sıcak renkler ile kışın bebeğinizin üstünden çıkaramayacağınız rengarenk bir tema. Üçlü kadife takımlar, ikili takımlar, tulumlar ve bodyler hem şık hem kullanışlı… Çocukların ve büyüklerin ihtiyaçlarına göre tasarlandı.

Fairy Tale / 0-1.5 yaş / Kız
Peri masallarındaki gibi bir tema ile karşı karşıyasınız. Bu masalda sizin prensesiniz de yer alsın. Anorak ve kar tulumları ile kızınız rahatlığı ve şıklığı bir arada yaşayacak. Nostaljik ve modern tasarımın birleşimi hiç bu kadar güzel olmamıştı.

Little Boy / 0-1.5 yaş / Erkek
Küçük beyler için hazırladığımız mavi dünyamıza sizi de bekliyoruz. Uçuk mavi ve grinin tüm tonları ile ekoseli kumaşları birleştirdik. Bu temada her ortamda kullanabileceğiniz ürünler mevcut. İster çocuğunuza doğum günü kıyafeti seçin, isterseniz uyku kıyafeti ... Seçim sizin.

Rodeo Rider / 0-1.5 yaş / Erkek
Rodeo Rider temasını hareketli ve heyecanlı küçük beyler için hazırladık. Kadife kumaşların hakim olduğu bu temada, tulumlar, ikili ve üçlü takımlar gündelik hayatınızın kurtarıcıları. Ayrıca 2012 kışının en güzel ekoseli montunu ve kar tulumunu mutlaka denemelisiniz.

Festive Boys / 0-4 yaş / Erkek
Festive Boys teması ile herkesin gözü bebeğinizde olacak. Lacivert, kırmızı ve grinin asil uyumu ile çocuğunuza şıklığı şimdiden aşılıyoruz. Kombinleri biz oluşturduk, siz sadece dilediğiniz rengi seçin.

My Car / 0-1.5 yaş / Erkek
Artık bebeğiniz büyüyor… Lacivert ve çizgili gruplar ile tasarlanmış muhteşem kombinler tam ona  göre. En sevdiği arabasını sweatshirt’ünde görünce değmeyin keyfine..

Dragons & Knights / 0-1.5 yaş / Erkek
Daha önce hiç görmediğiniz güzellikte mavi melanj renkler, bu tema ile sizlere merhaba diyor. Yumuşacık kadife takımlar, kilim desenli hırka ve süveterler kışın hem sizi hem de bebeğinizi ısıtacak.

Classicstripes 0-1.5 yaş / Unisex
Bu temada çocuğunuz için arayacağınız her şeyi bulabilirsiniz. Tulumlar, ikili takımlar, üçlü takımlar klasik çizgilerle çocuğunuza ayrı bir hava katacak. Hem günlük, hem de uyku için çocuğunuza rahatlıkla giydirebileceğiniz ürünler bu temada…

Polar Baby / 0-1.5 yaş / Unisex
Polar Baby teması her ürünü ile dört dörtlük… Peluş kumaştan yapılmış yumuşacık tulumlar, ceketler ve yine bunların tamamlayıcıları yumuşacık eldivenler kışın hem sizin hem de bebeğinizin içini ısıtacak.

Cute Friends / 0-1.5 yaş / Unisex
Pembe, mavi ve ekrunun bir arada yer aldığı bu tema hem birbirinden güzel modelleri hem de renklerin birbirine uyumu ile sizin ve bebeğinizin favorisi olacak. Salopetli takımlar, elbiseli takımlar, üçlü ve ikili eşofman takımlar ile bebeğiniz yine çok gözde olacak.

Winter Naturel / 1-6 yaş / Kız
Kızlar kış mevsiminin doğallığını bu tema ile yansıtacak. Emprime kumaşın ağırlıklı kullanıldığı birbirinden güzel elbiselerin, jean pantolon ve etekle kombinlenen şık bluzların, fuşya renginin ön plana çıktığı bu tema ile kızınız şıklıkta sizinle yarışacak…

Rockabilly / 1-6 yaş / Kız
Rockabilly temasında geçmişin izleri ile günümüz modasının karışımını bir arada görebilirsiniz. Kumaşlardan renklere, kullanılan düğmelerden ipliklere kadar çok özel tasarlanmış bir tema.

Speedway /  1-6 yaş / Erkek
Hey küçük beyler yarışa hazır mısınız? Biz bu temayı sizler için tasarladık. % 100 pamuklu sweatshirtler ve  gömlekler,  lacivertle grinin müthiş uyumu ile birlikte çocuğunuza çok yakışacak.

Travellers Club / 1-6 yaş / Erkek
Gezginler  kulübüne hoş geldiniz… Küçük beyler bu tema ile adeta kuşlar kadar özgür olacak. Poplin kumaştan yapılmış ekoseli gömlekler, birbirinden renkli sweatshirt’ler, kargo pantolonları ile kim tutar sizi…

Liberty / 1-6 yaş / Kız
Küçük hanımlar liberty temasının özgürlüğünü siz de yaşayın. Emprime kumaşın geçmişi andıran tarzı ve kadife birleşince bakın ortaya neler çıktı? Etekten gömleğe, hırkadan tayta, anoraktan elbiseye herşey burada. Pembe ve mavinin kombinlendiği temamızda hem şık ve rahat olacak hem de özgürlüğü tadını çıkaracaksınız.

Wildlife / 1-6 yaş / Erkek
Doğayı seven küçük afacanlar… Wild life teması ile doğa sizi bekliyor. Oduncu gömlekler, kadife pantolonlar, otantik desenli hırkalar ve sizi soğuktan koruyacak sıcacık çok özel kabanlar.. Bu koleksiyonumuzu mutlaka görün.

Basic  1-12 yaş / Erkek
Rahat giyinmeyi ve rahatlıkla şıklığı bir arada seven tüm çocuklar, KANZ markalı basic koleksiyonumuz  günün her saatinde sizinle olacak. Eşofman altları, sweatshirtler, sweat ceketler uygun fiyatlarla sizin olmayı bekliyor. Stoklar tükenmeden haydi mağazalara…

Romantic Story / 4-12 yaş / Kız
Romantic Story temasına küçük hanımlar aşık olacak. Mor ile lacivertin uyumu ve narçiçeği ile ekrunun sıcaklığı soğuk günlerde içinizi ısıtıp size huzur verecek. Çiçekli emprime elbise ve etekler, kadife şortlar, vintage uzun kollu tshirtler… Kızınız bu kış herkesi kıskandıracak.

Track 49 / 4-12 yaş / Erkek
Kanz’da nostalji yaşamaya ne dersiniz?  Lacivert ve bordonun mükemmel uyumu, ekoseli montlar, ekoseli gömlekler, eskitme jean pantolonlar ve daha neler neler ...

The Original / 4-12 yaş
Bu temada olan her ürünün kendine özgü bir tarzı var. Çocuğunuz özgür ruhunu bu tema ile açığa çıkarsın. Ekoseli gömlekler, içi yünlü hırkalar, kar pantolonları ve şık sweatshirtler ile herkesi kıskandıracak orijinal tarzı bu koleksiyon ile yakalasın.

Heart Party / 4-12 yaş
Haydi kızlar parti zamanı. Spor giyinmeyi şıklığa dönüştürmek ister misiniz? Bu tema tam size göre. Kalp figürünün öne çıktığı bu temada renklerin mükemmel dansını izleyin. Uzun kollu t-shirtlere ekoselerin eşlik ettiği ve bunların etek ve pantolonlarla kombinlendiği temada sizin için çok şey var.




İlgili etiketler : Kanz, Çocuk, Sonbahar Koleksiyonu, Kış Koleksiyonu, Çocuk Giyim, Kanz Koleksiyonları,

Haber Sahibi

Kanz
  • Eklenme Tarihi

    : 7 Eylül 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Eylül 2012
  • Trafik

    : 4056

Diğer Kanz Haberleri

Benzer Haberler

  • Koton Koton Kids 2016-2017 Sonbahar-Kış Koleksiyonu

    Koton Kids 2016-2017 Sonbahar-Kış Koleksiyonu

    Koton Kids 2016-2017 Sonbahar-Kış Koleksiyonu, çocuklar için dinamik ve eğlenceli tasarımlar sunuyor. Koleksiyon bu sezon, doğa ile iç içe, şehir hayatının uzağında bir atmosfer yaratıyor. K...
    3 Eylül 20162622 defa incelendi
  • Dockers Dockers Sonbahar Kış 2012 - 2013 Koleksiyonu

    Dockers Sonbahar Kış 2012 - 2013 Koleksiyonu

    Dockers®’ın yeni koleksiyonu, güçlü ve optimist duruşuyla mücadeleci erkeği hayatın her alanında destekliyor. Maskülen çizgileriyle öne çıkan koleksiyon, jean’in bitip khaki’nin başladığı no...
    21 Ağustos 20123851 defa incelendi
  • DeFacto DeFacto 2015 - 2016 Sonbahar - Kış Çocuk Koleksiyonu

    DeFacto 2015 - 2016 Sonbahar - Kış Çocuk Koleksiyonu

    Türkiye’nin enerjik markası DeFacto, çocuklar için hazırladığı 2015 – 2016 Sonbahar – Kış Koleskiyonu ile rengarenk bir sonbaharı mümkün kılıyor. Eğlenceli ve stil sahibi ürünleri ile dikkat...
    20 Ağustos 20153106 defa incelendi
  • FLO FLO 2014 - 2015 Sonbahar Kış Çocuk Koleksiyonu

    FLO 2014 - 2015 Sonbahar Kış Çocuk Koleksiyonu

    FLO’nun Sonbahar/Kış Çocuk Koleksiyonu her zaman olduğu gibi farkını konuşturarak tüm çocukları hayallerindeki rengarenk ve eğlenceli ayakkabılarla buluşturuyor.Kaliteyi ve rakipsiz fiyat av...
    19 Ağustos 20143735 defa incelendi
  • Deichmann Cindy Crawford Kendi Adını Taşıyan Son Ayakkanı Koleksiyonu ile Deichman'da

    Cindy Crawford Kendi Adını Taşıyan Son Ayakkanı Koleksiyonu ile D

    Avrupa'nın en büyük ayakkabı zinciri Deichmann için son dört sezondur kendi adını taşıyan “Cindy Crawford Collection by 5th Avenue” ayakkabı koleksiyonunu sunan ünlü top model Cindy Crawford...
    14 Eylül 20114839 defa incelendi