Dockers Sonbahar Kış 2012 - 2013 Koleksiyonu

  • 12 yıl önce eklendi
  • 3852 defa incelendi
  • Puan : star star star 55 incelemede 3,25 puan almıştır.
Dockers®’ın yeni koleksiyonu, güçlü ve optimist duruşuyla mücadeleci erkeği hayatın her alanında destekliyor. Maskülen çizgileriyle öne çıkan koleksiyon, jean’in bitip khaki’nin başladığı noktada duran Dockers® Alpha Khaki ve daha rafine bir görünüm sunan Dockers® SF Khaki ekseninde şekil alıyor.


‘Casual smart’ tarzı benimseyen erkeklerin favori markası Dockers®, Sonbahar Kış 2012 Koleksiyonu ile her durumda harekete geçen aktif erkekler için dört dörtlük bir gardırop sunuyor. Koleksiyon, hayatın küçük ve büyük zorluklarıyla mücadele eden kentli erkeğin ihtiyacını karşılamak üzere tasarlanmış güçlü ve optimist çizgilerle sahip temel parçalardan oluşuyor.

Dockers®’ta yeni sezon iki ana eksen etrafında şekilleniyor. Kentli ve maceracı ruhu; genç, fit ve trendy çizgilerle öne çıkan Dockers® Alpha Khaki pantolon temsil ediyor. Dockers® SF Khaki pantolonlar ise daha rafine bir görünüm sunuyor ve aynı anda hem ciddi hem de casual olmayı başarıyor.

Dockers®, Sonbahar Kış 2012 Koleksiyonu üç parti halinde karşımıza çıkıyor.

Gerçek aksiyon adamları için daha cesur Dockers® Alpha Khaki’ler
Dockers®, macera ruhunu koruyan erkeklere Alpha Khaki etrafında şekillenen bir dizi tepeden tırnağı görünüm alternatifi sunuyor. Yeni sezonla birlikte Dockers® Alpha Khaki’ler de daha cesur çizgilere kavuşuyor. Alpha Scout Cargo da yeni koleksiyondaki modeller arasında.

Polo gömlekler ve tişörtlerde koyu renkli desensiz modellerin yanı sıra açık renkli çizgileri olan çeşitler de bulunuyor. Son derece ‘casual’ bir tarz yakalamak isteyenler, kareli desenli örme gömleği düğmeleri açık ya da kapalı olarak Alpha Khaki pantolon ile kombinleyebilir.

Koleksiyonda yer alan Dockers® yıkamalı gömlek serisi ise mavi tonlardaki parçalar ve çizgilileri ile belirgin şekilde ‘cool’. Altı düğmeli Oxford gömlek, retro bir görünüm sunuyor ve Dockers® Alpha Khaki’yi mükemmel şekilde tamamlıyor. Baracuta ve militer tarzlarda montlar ise 50’lerin San Francisco’sundan esintilerle dış giyiminizi tamamlıyor.

Dockers® Alpha Khaki ile eğlenceye davet
Dockers® Sonbahar Kış 2012 Koleksiyonu, jean pantolonların tek gerçek alternatifi Alpha Khaki’yi başka bir boyuta taşıyor ve eğlenceyi başlatıyor. Yeni nesil genç erkekler için tasarlanan ve ilk kez geçtiğimiz sene tanıştığımız Dockers® Alpha Khaki pantolonlar, radikal, stil sahibi ve yenilikçi çizgileriyle son derece çekici. Keskin ve yeni sezona uygun renkler, daha zengin, daha sert ve aşındırılmış kumaş alternatifleri ile koleksiyon genişliyor.

Ultimate Chino pantolonlar yumuşak yıkamalı pamuklu ve fitilli kadife alternatifleriyle sunuluyor. Örme giysiler, kışın açık havada giyilebilecek şekilde ağır ve dayanıklı.

Dockers® SF Khaki’lerde sade çizgilere ayırt edici özellikler ekleniyor
Daha rafine, daha ‘smart’… Dockers® SF Khaki pantolonlar modern erkeklere iş hayatında ciddi görünürken aynı zamanda ‘casual’ tarzdan ödün vermeme imkanı sunuyor. Yeni sezondaki Huntington siyahı veya Stamford grisi gibi renklerle karşımıza çıkan Dockers® SF Khaki’lerde sade çizgilere ayırt edici özellikler eklenmesi prensibi dikkat çekiyor.

Örmeler daha resmi bir görünüme bürünürken, yamalı dirsek modelinin yeni alternatifleri karşımıza çıkıyor. Kulüp yaka ile gömlekler retro bir tarz kazanıyor. Koleksiyonda yenilikçi kalıplar ve kumaşlarla tepeden tırnağı bir stil yaratılıyor ve bu görünüm modern erkeğin hem iş yerinde hem de iş çıkışı bir akşam yemeğinde mükemmel görünmesini ve kendini rahat hissetmesini sağlıyor.





İlgili etiketler : Dockers, Sonbahar Koleksiyonu, 2012 Koleksiyonu, Kış Koleksiyonu, 2013 Koleksiyonu, Giyim,

Haber Sahibi

Dockers
  • Eklenme Tarihi

    : 21 Ağustos 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Eylül 2012
  • Trafik

    : 3852

Diğer Dockers Haberleri

Benzer Haberler

  • Deichmann Cindy Crawford Kendi Adını Taşıyan Son Ayakkanı Koleksiyonu ile Deichman'da

    Cindy Crawford Kendi Adını Taşıyan Son Ayakkanı Koleksiyonu ile D

    Avrupa'nın en büyük ayakkabı zinciri Deichmann için son dört sezondur kendi adını taşıyan “Cindy Crawford Collection by 5th Avenue” ayakkabı koleksiyonunu sunan ünlü top model Cindy Crawford...
    14 Eylül 20114843 defa incelendi
  • Stefanel Stefanel 2012-2013 Sonbahar-Kış Koleksiyonu

    Stefanel 2012-2013 Sonbahar-Kış Koleksiyonu

    Zarafetin ve sadeliğin ön planda tutulduğu Stefanel 2012-2013 Sonbahar-Kış Koleksiyonu’ndaki birbirinden şık ve rengarenk paltolarla Stefanel tutkunu bayanlar kışa hazır. Palto koleksiyonu...
    9 Ekim 20123745 defa incelendi
  • Mavi Jeans Mavi 2012 - 2013 Sonbahar Kış Koleksiyonu'nda Boho Esintisi

    Mavi 2012 - 2013 Sonbahar Kış Koleksiyonu'nda Boho Esintisi

    Mavi 2012 - 2013 Sonbahar Kış Koleksiyonu’nda  70’lerin esintisini taşıyan uzun, bol paça pantolon ve etekler; bohem bir şıklık peşinde olan kadınların radarına giriyor. Cool görünümü v...
    22 Ağustos 20127124 defa incelendi
  • İnci Deri İnci Sonbahar/Kış 2011-2012 Yansıma Koleksiyonu

    İnci Sonbahar/Kış 2011-2012 Yansıma Koleksiyonu

    Sonbahar-Kış Koleksiyonu ile sizi ruhunuzun yansımalarıyla yüzleşmeye davet eden İnci’nin yeni sezon lansmanı, L’Appart PR Showroom’da, yoğun bir katılım eşliğinde gerçekleşti. “Yansıma” isi...
    19 Eylül 201113890 defa incelendi
  • Koton Koton Ole 2011–12 Sonbahar - Kış Koleksiyonu

    Koton Ole 2011–12 Sonbahar - Kış Koleksiyonu

    Koton Ole 2011–12 Sonbahar-Kış Koleksiyonu ile ışıltı ve enerji dolu, heyecanlı bir kış geliyor. Edie Sedgewick’in çılgın asiliği ile Audrey Hepburn’un zarif aurasını buluşturan Ole 2...
    20 Ağustos 20117725 defa incelendi