Kanz 2014 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu

  • 11 yıl önce eklendi
  • 2177 defa incelendi
  • Puan : star star star 107 incelemede 2,76 puan almıştır.
Her yeni sezonda birbirinden renkli tasarımlarıyla anne babaların güvenini, miniklerin de sevgisini kazanan çocuk modasının öncü markası Kanz, 2014 İlkbahar-Yaz sezonunda da sizi eğlenceli bir moda serüvenine davet ediyor.
Kanz, dünya çocuk modası trendlerini tüm şıklığı ve rahatlığıyla küçük hanım ve beylerin beğenisine sunuyor… Hepsi ve daha fazlasına Yaz gelmeden sahip olmak için Kanz ve S&D mağazalarına uğramanız yeterli.
Canlı, eğlenceli ve neşeli modelleriyle miniklerin beğenisini kazanan Kanz’ın, 2014 İlkbahar-Yaz sezonuna ait renkli koleksiyonunu siz de çok seveceksiniz.

Rahat, özgür ve stil sahibi tarzıyla dünya çocuk modasının öncü markası Kanz koleksiyonlarında, 0-14 yaş çocuklar için aradığınız her şey var!

Küçük prens ve prenseslerin tarzına uygun her şey bu koleksiyonlarda
0-14 yaş grubu çocukları dünya çocuk modası ile buluşturan Kanz ve S&D mağazalarında farklı tarzlarda pek çok tema bulunuyor. Küçük prensesler tarzlarına uygun her parçayı ‘Summer Bird’de bulacak. ‘Surfing Fun’daki pantolon ve şortlar tam da küçük adamlar için.
Sezonun vazgeçilmez rengi ışıltılı mavi ve yeşilin tüm tonları ‘Sea Cup’ta. Hem spor hem de tatil şıklığını yaşatacak ürünlerin bulunduğu bu tema 1-6 yaş grubundaki küçük beylerin vazgeçilmezi olacak. Modayı yakından takip eden, şıklığından ödün vermeyen, pembe düşkünü minik kızlar yeni sezon da ‘Little Darling’i seçecek. Pembenin en güzel tonlarındaki kabarık ve şık elbiseler kalitesi ile 3 ay - 4 yaş aralığındaki küçük hanım efendilerin gözlerini kamaştıracak.
Kanz ve S&D mağazaları bu sezon da Yazın coşkusuna alkış tutan tasarımlarıyla her çocuğun tarzına ve kişiliğine özel seçenekler sunuyor. Evde, sokakta veya kreşte… Çocuklar her yerde bu temalardaki ürünler ile özgürce hareket edecek.

UV korumalı kumaşlarla çocuğunuz güvende olsun
Kanz, çocukların hassas tenine en az anneleri kadar özen gösteren ultraviole korumalı, OEKO-Teks 100 sertifikalı özel kumaşlarıyla miniklerin sağlığını da düşünüyor.

0-14 yaş hırkalar, pantolonlar, yağmurluklar, t-shirtler, şortlar, etekler, eşofmanlar ve sweat-shirtlere sahip olmak, İlkbahar-Yaz aylarının keyfini çıkarmak için en yakın Kanz ve S&D mağazasına uğramanız yeterli.




İlgili etiketler : Kanz, Çocuk Giyim, Giyim, Kanz Koleksiyonları, Kanz İlkbahar Koleksiyonu, Kanz Yaz Koleksiyonu, Kanz 2014 Koleksiyonu,

Haber Sahibi

Kanz
  • Eklenme Tarihi

    : 28 Şubat 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ağustos 2014
  • Trafik

    : 2177

Diğer Kanz Haberleri

Benzer Haberler

  • Kanz Kanz 2014/15 Sonbahar/Kış Koleksiyonu

    Kanz 2014/15 Sonbahar/Kış Koleksiyonu

    Dünya çocuk modasına yön veren Kanz, 2014/15 Sonbahar/Kış modasının en sıcak modelleriyle yeni sezona ‘Merhaba’ diyor! 0-12 yaş arası minikler için hem şık hem de sağlıklı ürünleriyle beğeni...
    5 Eylül 20143210 defa incelendi
  • Kanz Kanz 2012/13 Sonbahar/Kış Koleksiyonu

    Kanz 2012/13 Sonbahar/Kış Koleksiyonu

    Anne, baba ve çocukların tercihi, çocuk tekstilinin “dünya markası” Kanz, 0-12 yaş grubu için hazırladığı 2012/13 Sonbahar/Kış koleksiyonu ile bu sezon çok konuşulacak! 1949 yılından beri y...
    7 Eylül 20124057 defa incelendi
  • Kanz Kanz'dan UV Korumalı Özel Koleksiyon

    Kanz'dan UV Korumalı Özel Koleksiyon

    Güneşin zararlı ışınları en çok bebeklerimizin, çocuklarımızın hassas ciltlerini etkiliyor. Kullandığınız güneş koruyucu ürünlerin yanında, Kanz’ın UV korumalı özel kumaşlarıyla üretilmiş gi...
    15 Haziran 20122624 defa incelendi
  • Kanz Kanz Uzmanlarından Yaz Ayında Bebekler için Kıyafet Önerileri

    Kanz Uzmanlarından Yaz Ayında Bebekler için Kıyafet Önerileri

    Yazın gelmesiyle birlikte üzerimizdeki fazlalıkları atıyoruz... Peki ya bebeğimizi nasıl giydirmeliyiz? Bebeklerin cilt yapıları büyüklerden daha farklı ve hassastır. Bu sebeple yazın onları...
    3 Temmuz 20123249 defa incelendi
  • Kanz Kanz 2015 İlkbahar - Yaz Koleksiyonu

    Kanz 2015 İlkbahar - Yaz Koleksiyonu

    Minik macera perestler bu sezon Kanz ile muhteşem bir moda serüvenine çıkıyor… Kanz, dünya çocuk modası trendlerini tüm şıklığı ve rahatlığıyla küçük hanım ve beylerin beğenisine sunuyor. K...
    5 Mart 20151912 defa incelendi