Kanyon İstanbul Shopping Fest Etkinlikleri

  • 14 yıl önce eklendi
  • 4739 defa incelendi
  • Puan : star star star 54 incelemede 2,54 puan almıştır.
Kanyon 18 Mart - 26 Nisan 2011 tarihleri arasında gerçekleşecek İstanbul Shopping Fest'te ziyaraetcilerine unutulmaz bir alışveriş deneyimi yaşatacak.

Gerçekleştirdiği etkinliklerle ziyaretcilerine her seferinde farklı süprizler sunan Kantyon İstanbul Shopping Fest boyunca da biribirinden eğlenceli, müzik dolu anlara sahne olacak.
" Gaz Havası" konserleriyle Türkiye'nin önde gelen caz müzisyenlerine ev sahipliği yapan Kanyon, 
20 Mart- Kerem GörsevTrio & Friends
24 Mart - Jehen Barbur
3 Nisan Ece Göksu Quartet 
10 Nisan - Emir Ersoy Projecto Cubano
17 Nisan - Elif Çağlar M-I-S-I-C 
İstanbul Shopping Festboyunca da her Pazar günleri 13:00 - 15:00 saatleri arasında cazseverlere unutulmaz performanslar sunacak.

Caz Fkonserlerinin yanı sıra İstanbul Shopping Fest dönemi boyunca Kanyon'un herhangi bi katında karşınıza çıkacak Bisikletli Sokak Müzisyenleri ile Kanyon misafirleri Müziğin keyfine verecek.

Kanyon'un her katında bulunan ASK Me kızları ile ziyaretciler Kanyon ve Markalar ile ilgili aradıkları bilgilere hızlı bir şekilde ulaşabilecekler.

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile İstanbul Shopping Fest bir arada coşku içinde kutlanacak.Kanyon ziyaretcileri 23 Nisan ve 26 Nisan gecesi saat 02:00'ye kadar açık olacak mağazalarda alışverişin keyfine varacak ayrıca İstanbul Shopping Fest boyunca Kanyon mağazalarında çeşitli indirimler ve kampanyalardan yararlanacaklar. 

18 Mart - 26 Nisan tarihleri arasında Kanyon başınızı döndürecek. Virgin Radio Kanyon, bu dönem boyunca Kanyon'da geçirilen her dakikayı kaliteli ve doyurucu müzik ile daha da renkli bir hale getirecek. İstanbul Shopping Fest boyunca Kanyon'a gelin, Kanyon'daki alışveriş ve eğlence festivalini kaçırmayın!



İlgili etiketler : Kanyon, Kanyon Avm, İstanbul Alışveriş Festivali, Festival Etkinliği, İstanbul Shopping Fest, Avm Etkinlikleri,

Haber Sahibi

Kanyon AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 18 Mart 2011
  • Güncelleme Tarihi

    : 18 Mart 2011
  • Geçerlilik Tarihi

    : 26 Nisan 2011
  • Trafik

    : 4739

Diğer Kanyon AVM Haberleri

Benzer Haberler