Via/Port'ta İstanbul Shopping Fest 2011'e Özel Etkinlikler

  • 14 yıl önce eklendi
  • 4566 defa incelendi
  • Puan : star star star 34 incelemede 3,09 puan almıştır.
İstanbul Alışveriş Festivali 2011'e özel etkinlikler ile Via/Port AVM'de festival bir başka güzel olacak.

İlki bu yıl 18 Mart – 26 Nisan 2011 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan ve bundan sonra her yıl tekrarlanacak alışveriş-kültür ve eğlence festivali İstanbul Shopping Fest, yurt içinden ve yurt dışından yüz binlerce ziyaretçi ağırlamayı hedefliyor.

VIA/PORT’un da dahil olduğu festival süresince İstanbul, 40 gün boyunca çok renkli bir eğlence merkezine dönüşecek. İstanbul; sokak şenlikleri, konserler, gösteriler, çocuklara özel oyunlar ve oyuncaklar, müzik etkinlikleri, partiler, yarışmalar, moda gösteriler ve defileler ile tam bir eğlence merkezi haline dönüşecek.  

İstanbul’daki tüketicilere ve turistlere indirim sezonu dışı bir dönemde avantajlı alışveriş fırsatları sunarak alışverişi eğlence ile buluşturmayı hedefleyen İstanbul Shopping Fest 2011 için VIA/PORT’ta çok renkli aktiviteler organize ediyor. Kişiye özel styling hizmeti de bunlardan biri… VIA/PORT’un sosyal ağlarında ve internet sitesinde oluşturulacak katılım formunu dolduracak katılımcılar arasından her hafta seçilecek bir kişi VIA/PORT içindeki mağazalardan styling konusunda uzman kişinin önerileri doğrultusunda yönlendirilerek baştan yaratılacak.

Panayırların vazgeçilmezlerinden Tahta Bacaklar da  eski döneme ait kostümler ile VIA/PORT içinde eğlenceli ve keyifli yürüyüşler gerçekleştirecek. Festivalin kapanışı ise 23 Nisan'da Flash Mob dans gösterisi ile olacak. 




Haber Sahibi

Via/Port AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 19 Mart 2011
  • Güncelleme Tarihi

    : 19 Mart 2011
  • Geçerlilik Tarihi

    : 26 Nisan 2011
  • Trafik

    : 4566

Diğer Via/Port AVM Haberleri

Benzer Haberler