Kadınlar Ne İstediğini Taurus AVM'de Gösterdi

  • 11 yıl önce eklendi
  • 1879 defa incelendi
  • Puan : star star star star 58 incelemede 4,34 puan almıştır.
Taurus AVM tarafından 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü çerçevesinde düzenlenen "Kadınlar Ne İster" instagram yarışmasında dereceye girenler törenle ödüllerini aldı.

"Herkesin AVM"siTaurus tarafından kadınların taleplerinin fotoğraflarla anlatılması amacıyla 1 Şubat 2014'te başlayan instagram yarışmasında ilk 3 dereceyi alanlar ile sergilemeye değer bulunan 37 fotoğraf, Taurus AVM koridorlarını süslemeye başladı.

Seçici kurulun birbirinden ilginç 1763 fotoğraf arasında saatler süren uğraşı sonucu ilk 3 derece ve sergileme ödülü alanların belirlendiği "Kadınlar Ne İster" yarışmasında çocuk başta olmak üzere, pasta, ayakkabı, sevgi, özgürlük, takı temalarının öne çıktığı gözlendi.

592 beğeniyle birinciliği elde eden Sibel Özdemir'e 3 bin, 576 beğeniyle ikinci olan Yekta Alp Asan'a 2 bin, 270 beğeni ile üçüncü olan Figen Metin'e ise bin lira para ödülü verildi. Diğer en fazla beğeni alan 10 fotoğrafın sahibi ise 100'er lira para ödülü aldı. Sergileme sahiplerine de 2'şer kişilik sinema bileti hediye edildi.

TaurusAVM'de düzenlenen ödül törenine aileleriyle birlikte katılan yarışmacılar, sanata verdiği destek nedeniyle Taurus AVM yönetimine teşekkür ederken, benzer etkinliklerin devamını istediler.
Taurus AVM Müdürü Meriç Kaptan, yarışmaya katılan tüm katılımcılara gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti. Kaptan,TaurusAVM'nin etkinlikleriyle yaşama renk katmaya devam edeceğini söyledi.




İlgili etiketler : Taurus Avm, Kadınlar Günü, İnstagram Yarışması,

Haber Sahibi

Taurus Ankara AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 9 Mart 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mart 2014
  • Trafik

    : 1879

Diğer Taurus Ankara AVM Haberleri

Benzer Haberler