Joyturk Akustik Konserleri Astoria'da Başlıyor

  • 9 yıl önce eklendi
  • 2466 defa incelendi
  • Puan : star star star 36 incelemede 2,69 puan almıştır.
Türkiye’nin En Sevilen Akustik Performans Serisi  Joyturk Akustik Konserleri Astorıa’da Başlıyor…
Avrupa’nın en yüksek ikiz atriyumları olarak geliştirilen Kempinski Residence’da yer alan; ziyaretçilerini yenilenen yüzü ve “living, shopping, meeting” konseptiyle karşılayan Astoria AVM, bahara birbirinden güzel akustik konserleriyle giriyor.

Türkiye’nin en çok dinlenen ve takip edilen akustik performans serisi JoyTurk Akustik konserleri Astoria’da başlıyor. En geniş şarkı ve sanatçı arşivine sahip JoyTurk Akustik performansları, Karnaval.com üzerinden Joyturk Akustik radyo kanalından dinlenebiliyor, Karnaval TV ve JoyTurk Akustik youtube kanalı üzerinden de izlenebiliyor.

Çevresindeki yüzlerce ofis ve çok sayıda çalışanın haftanın yedi günü alışverişten yemeğe, spordan sağlığa kadar her türlü ihtiyacına cevap verebilen Astoria AVM, artık canlı müzik ve dans gösterileri olmak üzere ünlü isimlerin akustik konserleriyle de ziyaretçilerinin keyfine keyif katacak. Tüm Astoria ziyaretçilerine ücretsiz olarak ulaşacak bu performanslar ile her Cuma, haftanın yorgunluğu artık eğlencenin merkezi Astoria AVM’de atılıyor.

ÜNLÜ İSİMLERİN AKUSTİK KONSERLERİ ASTORIA AVM’DE…
İstanbul iş dünyasının merkezindeki Astoria AVM’nin ziyaretçilerine ilk JoyTurk Akustik konser sürprizi Göksel olacak. Şarkılarıyla geniş bir hayran kitlesine ulaşan Göksel, 3 Nisan Cuma günü saat 20:00’da Astoria AVM ziyaretçilerini ve hayranlarını en sevilen şarkılarının akustik yorumu ile müziğe doyuracak.

Astoria AVM’nin ikinci akustik konser sürprizi ise son dönemin en dikkat çeken müzisyenlerinden Mehmet Erdem olacak. Kendi özgün şarkılarıyla birlikte poptan, Türk halk müziğine kadar geniş bir yelpazede şarkılarını seslendiren Mehmet Erdem 8 Mayıs Cuma günü etkinlik alanındaki JoyTurk Akustik konserinde Astoria ziyaretçileriyle buluşacak.

Sekizinci yılına baştan aşağıya yenilerek yepyeni bir yüzle giren Astoria AVM’nin akustik performans konserleri serisinde ziyaretçilerine üçüncü sürprizi ise Gripin grubu olacak. Gripin 5  Haziran Cuma günü birbirinden güzel şarkılarını JoyTurk Akustik konser serileri kapsamında sadece Astoria AVM ziyaretçileri için seslendirecek.

ASTORIA’DA DANS VE MÜZİK…
Akustik konserlerin yanı sıra Astoria AVM’de her Salı ve Perşembe günleri saat 12:30 ile 13:30 saatleri arasındaki müzik ve dans etkinliği de devam ediyor.  Özellikle çalışanların öğle vakitlerini değerlendirmek için mükemmel bir alternatif sunan Astoria AVM, Latin dans gösterileriyle ofise dönmeden önceki eğlencenin “buluşma noktası” oluyor. Etkinlik alanında Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri 12:00 ve 14:00; Salı ve Perşembe akşamları ise 17:30 ve 19:30 saatleri arasında gerçekleştirilen canlı müzik dinletileri de yine Astoria AVM ziyaretçilerinin vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Ayrıca, sürpriz konseptler eşliğinde DJ perforsmansları da yine Astoria AVM’de sizleri bekliyor.

HAPPY HOUR PARTİLERİ…
Astoria AVM’nin en dikkat çeken etkinliklerinden biri de canlı DJ Performansları olacak. Her ayın 2. 3. ve 4. cumaları 19:00-22:00 saatleri arasında Karnaval DJ’leri birbirinden farklı konseptler eşliğinde gerçekleştirecekleri canlı performanslarını Astoria AVM ziyareçileri için sergileyecekler. Her hafta, Karnaval Media Group bünyesinde yer alan Metro FM, Süper FM, Virgin Radio Türkiye, Radio Mydonose, Retrotürk gibi Türkiye’nin önde gelen radyolarının en sevilen şarkıları bu radyoların önde gelen DJ’leri tarafından Astoria AVM’nin coşkusuna coşku katacak. Astoria AVM ziyaretçileri, bu büyük müzik karnavalına danslarıyla da eşlik edebilecekler.  




İlgili etiketler : Astoria Avm, Göksel, Mehmet Erdem, Gripin, Astoria Avm Etkinlikleri, Konser,

Haber Sahibi

Astoria Alışveriş Merkezi
  • Eklenme Tarihi

    : 25 Mart 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Nisan 2015
  • Trafik

    : 2466

Diğer Astoria Alışveriş Merkezi Haberleri

Benzer Haberler

  • Ada AVM Mehmet Erdem ADA AVM'de

    Mehmet Erdem ADA AVM'de

    Mehmet Erdem İmza Günü ve Konseri ADA AVM'de! Adapazarı’nın ilkalış veriş merkezi Ada AVM , sevilen sanatçı Mehmet Erdem’i ağırlayacak. 12 Nisan Cumartesi Saat:16.00'da başlayacak etki...
    7 Nisan 20143614 defa incelendi
  • Astoria Alışveriş Merkezi Mehmet Erdem Konseri Astoria AVM'de

    Mehmet Erdem Konseri Astoria AVM'de

    Avrupa’nın en yüksek ikiz atriyumları olarak geliştirilen KempinskiResidence’da yer alan; ziyaretçilerini yenilenen yüzü ve“living, shopping, meeting” konseptiyle karşılayan Astoria AVM’nin ...
    28 Nisan 20152658 defa incelendi
  • İnegöl AVM Balonların Efendisi İnegöl AVM'ye Geliyor

    Balonların Efendisi İnegöl AVM'ye Geliyor

    Balonların Efendisi İnegöl AVM’ye geliyor, çocuklar eğlenceye doyuyor! Televizyon ekranlarından tanınan, Yetenek Sizsiniz yarışması finalistlerinden Balonların Efendisi olarak da biline...
    26 Eylül 2019727 defa incelendi
  • Trump AVM Mehmet Erdem Trump Cadde'de

    Mehmet Erdem Trump Cadde'de

    Trump Cadde Yaz Konserleri Mehmet Erdem ile devam ediyor. Trump Alışveriş Merkezi’nin terasındaki Trump Cadde konserlerinde sahne sırası rock müziğin başarılı ismi Mehmet Erdem’de! Mehmet ...
    7 Ağustos 20141770 defa incelendi
  • Highway Outlet AVM HighWay Outlet Yaz Konserleri Başlıyor!

    HighWay Outlet Yaz Konserleri Başlıyor!

    HighWay Outlet 11.Yılına özel birbirinden ünlü isimlerle yaza damgasını vuruyor. Bolu'da, 2011 yılının Temmuz ayında, Avrupa'nın en büyük otoyol üzeri Alışveriş Merkezi olarak, Ankara...
    6 Mayıs 20222887 defa incelendi