Iyaş Park AVM'nin Tavanı Çöktü!

  • 10 yıl önce eklendi
  • 1156 defa incelendi
  • Puan : star star star star star 34 incelemede 4,53 puan almıştır.
Isparta IYAŞ Park Alışveriş Merkezinde bugün talihsiz bir olay yaşandı.

IYAŞ Park Alışveriş Merkezi fast food bölümünde alçı tavan çökmesi sonucu, fast food katında bulunan ziyaretçiler ve çalışanlarını olduğu 13 kişi yaralandı.

Ufak çaplı bir paniğe neden olan kaza sonucunda, alışveriş merkezi fas food katı hariç diğer bölümleri hizmet vermeye devam etmektedir.

IYAŞ Park tarafından yapılan açıklamada "Iyaşpark Alışveriş ve Yaşam Merkezimiz de bugün (14.01.2015) itibariyle saat 14:30 sularında kafeterya ve fast food bölgesinde bulunan asma tavan diye tabir edilen alçıpanların sebebi henüz bilinmeyen bir nedenle yırtılması ve aşağı dökülmesi sonucu bir kaza meydana gelmiştir.

Bu kaza neticesinde tavanda bulunan ve aşağıya dökülen alçıpanların fast food bölümündeki bazı müşterilerimiz ve çalışan personelimizde ufak çaplı sıyrıklar oluşmasına neden olmuştur.

Bu kişiler hastanelerde ayakta tedavi edilerek taburcu edilmişlerdir. Sağlık Müdürlüğü yetkililerinden almış olduğumuz bilgiye göre bu sayı 13 kişidir.

Yukarıda belirttiğimiz gibi sadece asma tavandaki alçıpanlarda bir yırtılma olmuş ve bu yırtılmadan mütevellit alçıpanlarda kopmalar meydana gelerek aşağıya dökülmüştür.

Kesinlikle çatı göçmesi gibi bir durum yoktur. Kaza sadece fast food bölümünde meydana gelmiş olup Alışveriş Merkezimizin diğer bölümleri hizmet vermeye devam etmektedir. Fast food bölümü en kısa sürede tadilatı yapılıp hizmete açılacaktır. Meydana gelen bu üzücü olayın sebebi yetkililerce araştırılmakta olup konuyla ilgili gelişmeler daha sonra kamuoyuna aktarılacaktır." denildi.

Alisverisrehberi.com olarak Kazada yaralananlara geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.



İlgili etiketler : Iyaş Park Avm, Iyaş Park Avm Haberleri,

Haber Sahibi

Iyaş Park AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 14 Ocak 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ocak 2015
  • Trafik

    : 1156

Diğer Iyaş Park AVM Haberleri