İstanbul Extreme Fest 2015

  • 9 yıl önce eklendi
  • 2686 defa incelendi
  • Puan : star star star 30 incelemede 3,17 puan almıştır.
Türkiye’nin ilk ve en büyük macera festivali İstanbul Extreme Fest, bu yıl bir kez daha adrenalin tutkunlarını buluşturuyor.

Yerçekimine meydan okuyan Bungee Jumping’den 8 metre yüksekte yürüme heyecanı yaşatan Macera Küpü’ne, Macera Parkurlarından konsol oyunlarına kadar her çeşit eğlenceye ev sahipliği yapan festival,  30-31 Mayıs tarihleri arasında Forum İstanbul’da gerçekleşecek.

Pop müziğin yakışıklı şarkıcılarından Sinan Akçıl da 31 Mayıs Pazar günü vereceği mini konserle festival coşkusunu ikiye katlayacak. Ünlü şarkıcının, şarkılarının yanı sıra cesaretiyle de İstanbul Extreme Fest’e damgasını vurması bekleniyor.

Forum İstanbul sponsorluğunda gerçekleştirilen ‘İstanbul Extreme Fest’ 5. yılında yine heyecan dolu etkinliklere ev sahipliği yapıyor. 30-31 Mayıs tarihlerinde Forum İstanbul’da düzenlenecek İstanbul Extreme Fest’e gelen adrenalin tutkunları hem heyecanı hem de eğlenceyi doruklarında yaşayacak.
Hem adrenalin dolu sporları sevenlere, hem de eğlenirken biraz heyecanlanmak isteyen her yaştan katılımcıya açık olacak İstanbul Extreme Fest’te herkes kendine göre bir aktivite bulacak.

Yerçekimine Bungee Jumping ile meydan okuyun!
Adrenalinden vazgeçemeyen Forum İstanbul ziyaretçileri, şehrin merkezinde Bungee Jumping yapma şansı yakalayacak. Hem izleyenlerin hem de katılımcıların nefeslerini kesecek aktivite, festival alanında heyecanı zirveye taşıyacak. “Yükseklik bana vız gelir” diyen herkesin katılabileceği bu aktivite iki gün boyunca Forum İstanbul’da olacak… Heyecan avcıları ister 90 metre yükseklikten kendini boşluğa bırakacak, isterse de aşağıdan yukarıya doğru 1,6 saniyede 0’dan 100 kilometre hıza ulaşacakları Ters Bungee Jumping ile hayal bile edemeyecekleri bir deneyim yaşayabilecek.

Macera Küpü’yle gökyüzünde yürüme heyecanı!
Katılımcıları stresten uzaklaştırarak dört dörtlük bir eğlence vadeden Macera Küpü, heyecan ve sporu bir arada yaşatıyor. Kullanıcılar güvenlik sistemine bağlanıp, ip veya merdiven alternatiflerinden birisini seçerek yukarı çıkıyor ve parkuru tamamlamaya çalışıyor. Macera Küpü, cesareti olan yetişkinlere 8 metre yükseklikte yürüme heyecanı yaşatırken, aynı zamanda özgüven, hızlı karar alma, yükseklik korkusunu yenebilme gibi faydalar sağlıyor.

Ödüllü Sokak Sporları Yarışması’na hazır olun!
Yeteneklerini sokaklarda geliştiren BMX (rampa), skate-board (kaykay) ve in-line skate (paten) tutkunları, İstanbul Extreme Fest kapsamında gerçekleşecek Sokak Sporları Yarışması’nda iki gün boyunca profesyonel bir parkurda, binlerce izleyici önünde yapacakları gösterilerle jüriyi etkilemeye çalışacak. Master seviyesinde sporcuların bulunduğu jüri karşısında performanslarını sergileyecek yarışmacılar arasından dereceye girenler, 10.000 TL’lik ödülü paylaşacaklar.

Yarışmaya katılmak isteyenlerin tek yapması gereken, Forum İstanbul Facebook sayfası (www.facebook.com/istanbulforum) üzerinden kayıt yaptırmak…

Extreme Challenge için cesaretini topla…
Extreme Challenge parkurunda katılımcılar, herkesten daha hızlı davranarak arabayı oluşturmaya çalışacak. Arabayı oluşturduktan sonra önlerine çıkan yap-bozları tamamlayarak 3 sandık toplayan yarışmacılar, 3 sandığı da final noktasına getirmek için ter dökecek. Çarkları kullanarak final bayrağını göndere çekmeyi başaran takım ödülün de sahibi olacak.
Ve daha neler neler…

5. İstanbul Extreme Fest 2015 etkinlik alanına gelen ziyaretçilerden arzu edenler ‘yuvarlanan balonlar’ içinde performanslarını sergilerken, dileyenler de oyun konsollarının başında sanal ve gerçek rakiplerini alt etmeye çalışacak ya da Salto Trambolin ile unutamayacağı bir heyecan yaşayacak!

Sinan Akçıl’dan hem konser hem meydan okuma…
Festivalin bu yılki sürprizi, genç kızların sevgilisi, yakışıklı şarkıcı Sinan Akçıl… Tam anlamıyla bir hiperaktif kişilik olan ve kendini ‘spor delisi’ diye tanımlayan Akçıl, 31 Mayıs Pazar günü Forum İstanbul’da vereceği mini konserle festival coşkusunu ikiye katlayacak. Genç şarkıcının ayrıca, festivalin en dikkat çeken alanları arasında yer alan Macera Parkuru’nda da hünerlerini sergilemesi bekleniyor.

Forum İstanbul, sporun, eğlencenin, aktivite ve alışverişin en ‘ekstrem’ haliyle buluşmak isteyen gençleri ve kendini genç hisseden herkesi, İstanbul Extreme Fest 2015’e davet ediyor.



İlgili etiketler : İstanbul Extreme Fest, Forum İstanbul, İstanbul Extreme Fest 2015, Sinan Akçıl, İstanbul Extreme Fest Kayıt,

Haber Sahibi

Forum İstanbul
  • Eklenme Tarihi

    : 25 Mayıs 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 7 Haziran 2015
  • Trafik

    : 2686

Diğer Forum İstanbul Haberleri

Benzer Haberler

  • Forum İstanbul İstanbul Extreme Fest 2014

    İstanbul Extreme Fest 2014

    Türkiye’nin ilk ekstrem festivali İstanbul Extreme Fest 4. yılında daha da heyecan verici... Türkiye’nin ilk ve en büyük ekstrem festivali İstanbul Extreme Fest, Forum İstanbul’un ev sahipl...
    12 Mayıs 20142780 defa incelendi
  • Forum İstanbul Türkiye'nin En Enerjik Festivali: İstanbul Extreme Fest 2012!

    Türkiye'nin En Enerjik Festivali: İstanbul Extreme Fest 2012!

    Türkiye’nin ilk ekstrem festivali İstanbul Extreme Fest, bu yıl da aynı tarihte, aynı yerde. Neredeyse tamamı ücretsiz olan etkinliklerle 26-27 Mayıs 2012’de, Forum İstanbul AVM Açık Otopark...
    23 Mayıs 20122299 defa incelendi
  • Forum İstanbul İstanbul Extreme Fest 2012 kapsamında 10.000 TL ödüllü Sokak Sporları Yarışması

    İstanbul Extreme Fest 2012 kapsamında 10.000 TL ödüllü Sokak Spor

    İstanbul’da uzun yıllardan sonra ilk kez,26-27 Mayıs’da yapılacak Sokak Sporları Yarışması ile gençler, yeteneklerini profesyonel bir parkurda, binlerce kişinin ve saygın bir jürinin önünde ...
    22 Mayıs 20122341 defa incelendi
  • Forum İstanbul İstanbul Extreme Fest 2012 Forum İstanbul'da!

    İstanbul Extreme Fest 2012 Forum İstanbul'da!

    İstanbul Extreme Fest 2012 Sokak Sporları Yarışması 19-20 Mayıs 2012 tarihlerinde Forum İstanbul'da! Türkiye’nin ilk ekstrem festivali İstanbul Extreme Fest, bu yıl da aynı tarihte, ...
    7 Mayıs 20122608 defa incelendi
  • Forum İstanbul Profesör Splash'in Nefesleri Kesecek Atlayışı Forum İstanbul'da

    Profesör Splash'in Nefesleri Kesecek Atlayışı Forum İstanbul'da

    İlk atlayışını 5 yaşındayken yapan ve bugüne kadar tam 27 Guinness Dünya Rekoru kıran ‘Profesör Splash’, nefes kesen gösterisini bu kez İstanbul Extreme Fest’te gerçekleştirecek. Profesör S...
    31 Mayıs 20131889 defa incelendi