İstanbul Extreme Fest 2012 kapsamında 10.000 TL ödüllü Sokak Sporları Yarışması

  • 12 yıl önce eklendi
  • 2342 defa incelendi
  • Puan : star star star 41 incelemede 3,15 puan almıştır.
İstanbul’da uzun yıllardan sonra ilk kez,26-27 Mayıs’da yapılacak Sokak Sporları Yarışması ile gençler, yeteneklerini profesyonel bir parkurda, binlerce kişinin ve saygın bir jürinin önünde sergileme imkanı bulacaklar.

İstanbullular da, İstanbul Extreme Fest 2012’nin renkli festival atmosferinde Türkiye’nin en yetenekli BMX, kaykay (skate board) ve patencilerini (in-lineskate) yarışırken izleme imkanı bulacaklar.  

İstanbul Extreme Fest 2012 Sokak Sporları Yarışması’nın açılışında televizyonların sevilen siması Özlem Yıldız da konuk olarak yer alacak. Ödül töreninde ise Türk televizyonlarının en sevilen yüzlerinden bir başkası ödül verecek.   

Sokak Sporları Yarışması’nın açılış ve kapanışında Türkiye Kaykay Şampiyonu Cenk Kuli’nin özel gösterileri olacak. 2 gün boyunca Yetenek Sizsiniz Türkiye finalisti Güney Cino ve ekibi de özel şovlarıyla festival alanında yer alacak.

İstanbul Extreme Fest 2012 Sokak Sporları Yarışmasına katılmak için www.facebook.com/istanbulforum sayfasından on-line olarak ve Forum İstanbul Alışveriş ve Yaşam Merkezi danışma masalarından ön kayıt yaptırılabilir.

Sokak Sporları Yarışması’nda jüri üyeleri arasında Türkiye Kaykay Şampiyonu Cenk Kuli, Türkiye Snowboard Şampiyonu Can Polatkan, İlk Türk Milli Dalga Sörfçü Cihan Akça ve Sokak Sporları Yarışması Organizasyon Komitesi Başkanı Boğaçtan Onur da bulunacak.

Dileyen yarışmacılar bireysel performans sargileyebilirken, dileyenler de grup performansı sunabilecekler. Sokak Sporları Yarışma’sındadereceye girenleri ve yarışmacıları ayrıca sürpriz hediyeler bekliyor. 18 yaşından küçük yarışmacılar da velilerinin yazılı izni ile yarışmaya katılabilecek.




İlgili etiketler : İstanbul Extreme Fest 2012, Sokak Sporları Yarışması, Forum İstanbul,

Haber Sahibi

Forum İstanbul
  • Eklenme Tarihi

    : 22 Mayıs 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : 22 Mayıs 2012
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mayıs 2012
  • Trafik

    : 2342

Diğer Forum İstanbul Haberleri

Benzer Haberler