İşbankası Ek Hesap

  • 10 yıl önce eklendi
  • 1826 defa incelendi
  • Puan : star star star star 39 incelemede 4,03 puan almıştır.
Paranız bittiği an kendini yenileyen hesap Ek Hesap, İş Bankası’nda!

Acil nakit ihtiyaçlarınızı uygun faizli Ek Hesap ile karşılayın, ödemelerinizi zamanında yapmanın rahatlığını yaşayın! Üstelik nakit çekim ücreti de yok!

“Ek Hesap” sayesinde vadesiz hesap bakiyeniz yeterli olmasa da para çekebilir; havale, EFT gibi her türlü işleminizi rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz.
 
Ek Hesap, her ihtiyacınız olduğunda otomatik olarak devreye girer. Böylece kiranız, taksitleriniz ve faturalarınız gibi düzenli ödemelerinizi aksatmamış olursunuz.
 
Ek Hesabınızdan kullandığınız parayı geri ödemek için şubeye gitmeniz de gerekmiyor. Çünkü kullandığınız miktar vadesiz hesabınıza para yatırıldığı an otomatik olarak alınıyor ve kullandığınız tutar için sadece kullandığınız gün kadar faiz ödüyorsunuz.
 
Siz de Ek Hesabın kolaylıklarından yararlanmak isterseniz İşbankası İnternet Şubemizine, Netmatiklere, Telefon Şubesine veya İşbankası Şubelerine uğrayıp başvurabilirsiniz.
 
Ek Hesap İşleyişi
Hesabınız eksi bakiyedeyken Ek Hesabınızın bağlı olduğu vadesiz hesabınıza herhangi bir para girişi olduğunda hesap otomatik olarak krediyi kapatır. Kullandığınız krediye sadece kullandığınız gün kadar faiz işler. Ek Hesabınızın faiz ödemelerini başvuru sırasında belirleyeceğiniz gün de ödeyebilirsiniz. Bu kapsamda, ay içinde kullandığınız kredinin faizi için, bir sonraki ay faiz ödeme gününde, vadesiz hesabınızda faiz borcunuzu karşılayacak tutarın bulundurulması yeterlidir. Hesabınızın eksi bakiyeye düştüğü tarihi izleyen faiz ödeme gününde hesabınızı artı bakiyeye geçirmeniz halinde ek hesabınızı kesintisiz kullanmaya devam edebilirsiniz.



İlgili etiketler : İşbankası, Ek Hesap,

Haber Sahibi

Türkiye İş Bankası
  • Eklenme Tarihi

    : 22 Eylül 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ekim 2014
  • Trafik

    : 1826

Diğer Türkiye İş Bankası Haberleri