ING Practica 2012 Birincileri Amsterdam Yolcusu

  • 12 yıl önce eklendi
  • 2049 defa incelendi
  • Puan : star star star 40 incelemede 2,75 puan almıştır.
ING Bank’ın bu sene dördüncüsünü gerçekleştirdiği ING Practica’da “BikING Projesi” ile birinci olan Bilkent Üniversitesi öğrencileri Amsterdam’a gidiyor.

ING Bank’ın “En İyi İşveren Olma” vizyonu ile üniversite öğrencilerine yönelik bu sene dördüncü kez düzenlediği “ING Practica” yarışmasının finalinde birinciliği göğüsleyen Bilkent Üniversitesi'nden Holistic Grubu, 21 Eylül’de Amsterdam’a gidiyor. Üç gün boyunca Amsterdam’a ziyaret gerçekleştirecek olan Holistic Grubu, aynı zamanda ING Bank’ın merkezini de görme şansı yakalayacak. Grup üyesi öğrencilere Amsterdam ziyareti sonrasında ING Bank’ta staj imkanı da sunulacak.

Hem ‘tasarruf’ hem de ‘çevreci’ proje BikING

ING Practica 2012 Final Kampı’nda BikING Projesi ile birinciliği elde eden Holistic Grubu, Bilkent Üniversitesi Endüstri Mühendisliği 3’üncü sınıf öğrencileri Hür Bakan ve Gözde Sayın ile 4’üncü sınıf öğrencileri Raşit Yelmen ve Samet Güney’den oluşuyor. Grup, bir tasarruf projesi olan BikING ile pilot şehirlerde, ING Bank kartı sahibi olanların faydalanabilecekleri ücretsiz bisiklet istasyonları tasarlayarak farklı şehirlerdeki üniversite öğrencilerini hem tasarruf ile tanıştırmayı hem de ulaşım ihtiyaçlarını çevreci bir yolla çözmeyi hedefledi.

Üç günlük macerayı Facebook’taki ING Practica sayfasında anlatacaklar

Holistic Grubu üyeleri, İstanbul’a döndükleri zaman, sosyal paylaşım sitesi Facebook’taki ING Practica sayfası üzerinden üç gün boyunca Amsterdam’da yaşadıklarını fotoğraf ve videolarla paylaşacak.




İlgili etiketler : Ing Practica, İng Bank,

Haber Sahibi

ING Bank
  • Eklenme Tarihi

    : 29 Ağustos 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Eylül 2012
  • Trafik

    : 2049

Diğer ING Bank Haberleri