ING Özel Bankacılık Kredi Kartı ile Artık Bonuslar İki Kat Değerli

  • 13 yıl önce eklendi
  • 4439 defa incelendi
  • Puan : star star 165 incelemede 2,23 puan almıştır.
ING Özel Bankacılık, müşterilerinin beklenti ve ihtiyaçları doğrultusunda şekillendirdiği yeni Özel Bankacılık Kredi Kartı ile bir dizi ayrıcalıklar sunuyor.

Özel bankacılık hizmetini 100 bin TL’lik likit varlıkla başlatarak bu alanda tabana yayılmayı hedefleyen ING Özel Bankacılık, müşterilerine sunduğu ayrıcalıklara ‘Özel Bankacılık Kredi Kartı’ ile bir yenisini daha ekledi. Müşterilerin beklenti ve ihtiyaçları doğrultusunda şekillendirilen Özel Bankacılık Kredi Kartı, Türkiye’de veya yurtdışında seyahat taleplerinden, günlük yaşamda talep edebileceği özel şoförlü transfer hizmetine kadar hayatı kolaylaştıran pek çok avantajı barındırıyor.

Harcamalarda bonus biriktirme özelliği bulunan Özel Bankacılık Kredi Kartı’nda kazanılan bonuslar, seyahat harcamaları, etkinlik biletleri, transfer hizmetleri veya özel bankacılık seyahat ve hizmet hattı üzerinden gerçekleşecek her türlü ayrıcalıkta  iki kat değerli hale geliyor. Özel Bankacılık Seyahat ve Hizmet Hattı’nı arayarak concierge uzmanı aracılığı ile seyahatini planlayan kart sahiplerinin biriken bonusları iki kat daha değerli sayılıyor. Concierge uzmanları yurtiçi ve yurtdışı uçak bileti alımından otel rezervasyonu ve cruise seyahati ayarlamaya kadar birçok konuda müşterilere destek veriyor.

Özel Bankacılık Kredi Kartı’nın sunduğu diğer bir ayrıcalıklı hizmet ise özel şoför ile transfer ayrıcalığı sağlıyor. Kart sahibi ING Özel Bankacılık müşterileri konforlu ve özel şoförlü araçlardan isterlerse havaalanı ulaşımlarında, isterlerse günlük yaşamda faydalanabiliyorlar. Bu ayrıcalık çok uygun fiyatlarla müşteriye özel sunuluyor.

Özel Bankacılık Kredi Kartı ayrıca, İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar, Sabiha Gökçen Havalimanı İç Hatlar ve Ankara Esenboğa Havalimanı İç Hatlar Terminalleri’nde “lounge salonlarını” bir kişi ile birlikte ücretsiz olarak sunuyor. Ayrıca havaalanında özel karşılama ve asistanlık hizmetide yine müşterilerin uçağa binene kadar konforuna yönelik sunulan başka bir ayrıcalık.

Müşterilerin günlük yaşantısını dahada keyifli hale getirmeye hedefleyen bu kart ile concierge uzmanlarımız dergi aboneliğinden, kuru temizlemeye; etkinliklere bilet alımından, restoran rezervasyonuna  kadar geniş bir yelpaze ile müşteriye hizmet sunuyor.

ING Özel Bankacılık müşterilerine, dünyanın neresinde olursa olsunlar, ‘Acil Nakit Avans Hizmeti’ ile kredi kartlarının çalınması, kaybolması veya unutulması durumunda acil nakit ihtiyaçları için iki saat içinde 2 bin dolar nakit avans yardımı sağlanıyor. Yeni kredi kartı ise 48 saat içinde teslim ediliyor.

Bankacılık ve finansal hizmetler alanında 150 yıllık geçmişe sahip olan ING Grubu’nun özel bankacılık alanındaki birikiminden yararlandıklarını belirten ING Bank Bireysel Bankacılık Pazarlama ve Özel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Cenk Tabakoğlu: “ING Grubu’nun ‘Ayrıcalıklı Özel Bankacılık Felsefesi’ tüm dünyada gücünü kanıtlamış bir hizmet anlayışı sunuyor. Biz de ING Grubu’nun bu alandaki güçlü birikimini Türkiye’ye taşıdık, yerel tecrübelerimiz ile harmanladık ve bugün iyi bir noktaya geldik! Yeni kredi kartımızla müşterilerimize değer katmaya devam ediyoruz. Hedefimiz, özel bankacılık alanında 5 yıl içerisinde yüzde 5 pazar payına ulaşmak” dedi.


İlgili etiketler : Ing, Özel Bankacılık Kredi Kartı,

Haber Sahibi

ING Bank
  • Eklenme Tarihi

    : 24 Ocak 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 29 Şubat 2012
  • Trafik

    : 4439

Diğer ING Bank Haberleri