ING Bank ve Pegasus İşbirliği

  • 11 yıl önce eklendi
  • 1947 defa incelendi
  • Puan : star star star star 38 incelemede 4,26 puan almıştır.
Türkiye’nin lider tasarruf bankası olmayı hedefleyen ING Bank ile Türk havacılık sektörünün öncü düşük maliyetli havayolu şirketi Pegasus Hava Yolları, aynı anda bonus ve UçuşPuan kazandıran yepyeni bir işbirliğine imza atıyor.

Yenilikçilik ve tasarruf unsurlarıyla ortak paydada birleşen ING Bank ve Pegasus Hava Yolları’nın hayata geçirdiği, kredi kartı aidatı olmayan ING Pegasus Plus Kart, uçmayı kolaylaştıran avantajlar sunmanın yanı sıra bol bonus da kazandırıyor.  

ING Bank ile Pegasus Hava Yolları’nın beraber oluşturdukları “ING Pegasus Plus Kart”ın tanıtım toplantısı, ING Bank Bireysel Bankacılık Pazarlama & Özel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Cenk Tabakoğlu ile Pegasus Hava Yolları Ticaretten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Güliz Öztürk’ün katılımıyla gerçekleştirildi.

Türkiye’nin öncü düşük maliyetli havayolu olarak; 2005 yılından beri misafirlerine uygun fiyatlı, yeni ve zamanında kalkan uçaklarla akılcı seyahat imkanı sunarak uçmayı demokratikleştirdiklerini ifade eden Pegasus Hava Yolları Ticaretten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Güliz Öztürk, ING Bank ile gerçekleştirdikleri iş ortaklığı ile ilgili olarak;

 “2011 yılında misafirlerimizin hayatlarını kolaylaştırmak, başta uçak biletleri olmak üzere sunduğumuz ek ürün ve hizmetleri alırken onlara maksimum faydayı sağlamak amacıyla Pegasus Plus programımızı başlattık. Pegasus Plus üyesi misafirlerimiz, tüm hizmetlerini satın alırken aynı zamanda UçuşPuan kazanabiliyor, bu puanları yine uçuşları veya ek ürün ve hizmet harcamaları için kullanabiliyorlar. Üstelik Pegasus Plus’lıların cüzdanlarında ilave yere ihtiyaçları yok. Üyelik numaralarını hatırlamaları çok kolay çünkü; telefon numaraları aynı zamanda üyelik numaraları. Misafirlerimize vaad ettiğimiz akılcı çözümler gibi müşterilerine akılcı tasarruf çözümleri sunan ING Bank ile gerçekleştirdiğimiz iş birliğimizle Pegasus Plus programımızı daha da genişletiyoruz. Bu iş ortaklığı sonucunda üyelerimizi Pegasus Plus programının yeni kredi kartı ING Pegasus Plus Kart ile tanıştırıyoruz. Böylece, üyelerimiz uçuşlarının yanı sıra alışverişlerinden puan kazanabilecekler. Kartımızın en önemli özelliklerinden biri ise; benzerlerinden farklı olarak, yıllık kart aidatı olmaması. Bununla beraber ING Pegasus Plus Kart, UçuşPuan kazandırırken, bonus da kazandırıyor. Biz de misafirlerimizin tüm bu farkları ile bu kartı almamaları için hiç bir nedenleri olmadığını düşünüyoruz.  Akılcı seyahatin havayolu Pegasus’sa, akıllı insanın kredi kartı; ING Pegasus Plus Kart’tır diyoruz.”

ING Bank Bireysel Bankacılık Pazarlama & Özel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Cenk Tabakoğlu, toplantıda yaptığı konuşmada, Türkiye’nin, son yıllarda uyguladığı ekonomi ve maliye politikalarının etkili sonuçlarıyla uluslararası başarı örneği haline gelirken, dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini kaydetti. Türkiye’nin, dünyada ve özellikle gelişmiş ülkelerde ciddi sıkıntılara yol açan ekonomik krize karşı sağlam bir duruş sergilemesinde finans sektörünün önemine dikkat çeken Cenk Tabakoğlu, sektörün yıllık yüzde 9’luk büyüme rakamı ile en hızlı büyüyen sektörlerin başında geldiğini kaydetti.

Türkiye’de Kredi Kartı Kullanımı Artıyor
Ekonomide elde edilen başarıların sosyal yaşamda özellikle orta sınıfın yaşam şartlarının yükselmesine neden olduğuna dikkat çeken Cenk Tabakoğlu, bu değişimden özellikle hazır giyim, elektronik, turizm ve finansal hizmet sektörlerinin olumlu anlamda etkilenmesinin beklendiğini söyledi. Orta sınıfın büyümesi ve tüketim alışkanlıklarının değişmesi ile birlikte kredi kartı kullanımın oranlarının ve biçimlerinin de değiştiğine dikkat çeken Cenk Tabakoğlu, Türkiye’nin kredi kartı kullanımında birçok gelişmiş ülkeyi geride bıraktığını kaydetti.

Sektörde kredi kartı başına cironun senelik ortalama % 14 arttığına dikkat çeken Cenk Tabakoğlu, 2013 yılında kredi kartı ile yapılan alışverişlerin 400 milyar TL’yi aşması, kartlı işlemlerin toplam hane halkı harcamaları içindeki payının %40’a ulaşması ve internetten kartlı alışverişlerin büyüme hızının %40 seviyesine çıkmasının öngörüldüğünü bildirdi.

Bu süreçte bankaların, müşterilerinin daha gelişmiş ürün ve hizmet beklentilerine karşılık vermelerinin önemine dikkat çeken Cenk Tabakoğlu, Türkiye’nin lider tasarruf bankası olmayı hedefleyen ING Bank’ın bu çerçevede bankacılık faaliyetlerini stratejik ortaklıklarla geliştirip, yaygınlaştırdığını söyledi. Tabakoğlu, ING Bank olarak yeni dönem bankacılık işlemlerini zamana dayalı olmaktan çıkarttıklarını, müşterilere yakın ve ulaşılabilir olmayı hedeflediklerini, ürün ve hizmetleri yaşam alanlarına taşıdıklarını anlattı.

Marka Kimlikleri ve Değerleri Örtüşen İki İş Ortağının Projesi
Bu kapsamda Pegasus Hava Yolları ile ING Bank arasında 3 yıl süreli bir anlaşma yaptıklarını kaydeden ING Bank Genel Müdür Yardımcısı Cenk Tabakoğlu, şunları söyledi:

“ING Pegasus Plus Kart, Pegasus’un Sadakat Programı Pegasus Plus çatısı altında yer alacak ve kart sahipleri Pegasus Hava Yollarıyla gerçekleştirdikleri uçuşlarından da UçuşPuan kazandırmaya devam edecek. İşbirliği ile öncelikli hedef, misafirlerin uçuş kartlarından öncelikli beklentileri olan; yüksek puan kazanım oranı ve kart aidatsız uçmayı kolaylaştıran avantajlar sunmak olmuştur. Harcamalardan %1 oranında puan kazandıran, kart aidatı olmayan ve Bonus özelliği taşıyan ING Pegasus Plus Kart ile misafirlerin beklentilerinin maksimum düzeyde karşılanması hedeflenmiştir.

Bunun yanında, marka kimlikleri ve değerleri ile örtüşen iki iş ortağı ING Bank ve Pegasus projeyi beraberce hayata geçirmiştir. Pegasus markasının yenilikçi, öncü ve düşük maliyetli havayolu olarak sunduğu akılcılık değerleri ile ING Bank’ın marka değerleri içinde öncelikli olan yenilikçilik ve tasarruf unsurları her iki markayı ortak paydada birleştirmektedir.”

Hem havada hem karada kazandırıyor, üstelik kart aidatı da yok
Yepyeni özellikler kazanan, kredi kartı aidatı olmayan ING Pegasus Plus Kart’la yapılan tüm harcamalar % 1 UçuşPuan kazandırıyor. Pegasus Havayollarında yapılan uçuş ücretlerinin ING Pegasus Plus Kart'la ödenmesi halinde % 2 UçuşPuan kazanılıyor. 1 UçuşPuan 1 TL olarak değer kazanıyor. Kazanılan UçuşPuanlar, Pegasus’ta yapılacak her tür mal ve hizmet alımı için kullanılabiliyor. Kazanılan UçuşPuan tutarı 5 ve üzerinde olursa UçuşPuanlar indirim olarak da kullanılabiliyor.

ING Pegasus Plus Kart aynı zamanda ING Bonus Kart'ın tüm özelliklerini taşıyor. Bol bol bonus kazandıran ING Pegasus Plus Kart için herhangi bir yıllık aidat ya da üyelik ücreti ödenmiyor. Kart aidatı olmayan bir kredi kartı arayanlar, ING Pegasus Plus Kart sahibi olmak için başvurularını ING şubelerinin yanı sıra ING Bank'ın web sitesinden de yapabilecekler.



İlgili etiketler : Ing Bank, Pegasus, Uçuşpuan,

Haber Sahibi

ING Bank
  • Eklenme Tarihi

    : 14 Mayıs 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : 28 Mayıs 2013
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mayıs 2013
  • Trafik

    : 1947

Diğer ING Bank Haberleri

Benzer Haberler

  • Pegasus Airlines Pegasus, Hamburg Uçuşlarına Başlıyor

    Pegasus, Hamburg Uçuşlarına Başlıyor

    Yeni hatlarıyla büyümesini hız kesmeden sürdüren Pegasus Hava Yolları, 1 Temmuz’dan itibaren İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan uçacağı yeni uçuş noktası Hamburg’a biletlerini 49,99 Euro...
    21 Mart 20141727 defa incelendi
  • Pegasus Airlines Pegasus Almanya'daki Tarifeli Uçuşlarına Nürnberg'i Ekliyor

    Pegasus Almanya'daki Tarifeli Uçuşlarına Nürnberg'i Ekliyor

    Pegasus Hava Yolları; Stuttgart, Münih, Düsseldorf, Köln ve Berlin’den sonra Almanya’daki 6. uçuş noktası olan Nürnberg’e Haziran ayından itibaren 49,99 Euro’dan başlayan fiyatlarla tarifeli...
    1 Nisan 20132235 defa incelendi
  • Pegasus Airlines Pegasus Asia İle İstanbul - Bişkek  Uçuşlari Başliyor

    Pegasus Asia İle İstanbul - Bişkek Uçuşlari Başliyor

    “Pegasus Asia” ile 21 Mart’tan itibaren haftanın 7 günü İstanbul Sabiha Gökçen – Bişkek uçuşları 139,99 Euro’dan başlayan fiyatlarla Pegasus Hava Yolları’nın ortağı olduğu Kırgız havayolu ş...
    25 Şubat 20132029 defa incelendi
  • Pegasus Airlines Pegasus Çek Cumhuriyeti'nin Başkenti Prag'a Uçmaya Başlıyor!

    Pegasus Çek Cumhuriyeti'nin Başkenti Prag'a Uçmaya Başlıyor!

    Uçuş ağını genişletmeye devam eden Pegasus Hava Yolları, 19  Haziran’dan itibaren İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Çek Cumhuriyeti’nin başkenti Prag’a 39,99 Euro’dan başlayan fiya...
    16 Nisan 20141622 defa incelendi
  • Pegasus Airlines Pegasus'un Bahreyn Seferleri Başlıyor!

    Pegasus'un Bahreyn Seferleri Başlıyor!

    Yeni hatlarıyla büyümesini hız kesmeden sürdüren Pegasus Hava Yolları, 12 Haziran’dan itibaren İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Basra Körfezi’ndeyer alan Bahreyn Krallığı’na70,99 Euro’...
    14 Nisan 20142067 defa incelendi