ING Bank Çalışanları "Küçüklere Büyük Destek" Veriyor

  • 13 yıl önce eklendi
  • 2916 defa incelendi
  • Puan : star star star 50 incelemede 3,32 puan almıştır.
ING Bank, bu yıl üçüncü kez “Küçüklere Büyük Destek” sosyal sorumluluk girişimini hayata geçirdi.  Çalışanların gönüllü katkılarıyla UNICEF’e fon yaratmak için düzenlenen proje kapsamında bu yıl renkli etkinliklere imza atıldı.

Dünya genelinde 100 binden fazla çalışanı bulunan ING Grubu, 2005 yılından bu yana UNICEF işbirliğinde ING çalışanlarının katkılarıyla “Global Challenge” (Küresel Yarış) adlı sosyal sorumluluk platformunu yürütüyor.

Her yıl olduğu gibi bu yılda 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü çerçevesinde, ING Bank Kasım ve Aralık ayları boyunca fotoğraf yarışmasından, sohbet günlerine ve konserlere kadar pek çok etkinlik düzenleyerek çocukların yaşamına bir renk katmak için UNICEF’e kaynak yarattı.

 “Çocuk ve Farklılıklara Saygı” fotoğraf yarışmasında flaşlar çocuklar için patladı!
ING Bank Türkiye çalışanları bu yılki fon toplama etkinlikleri kapsamında ilk olarak bir fotoğraf yarışması düzenledi. IFSAK’ın desteği ile gerçekleştirilen “Çocuk ve Farklılıklara Saygı" konulu fotoğraf yarışmasında ilk 10’a giren fotoğraflardan kartpostallar oluşturuldu. Banka içinde satışa sunulan kartpostallardan elde edilen gelir UNICEF fonuna aktarıldı.

47 çalışanın 102 fotoğrafla katıldığı yarışmada İthalat Akreditif Servisinden Ayşegül Öztürk’ün “Gözlerin Pencerede” isimli fotoğrafı birinci olurken “Ürkek Gözler” adlı fotoğrafı ise üçüncü seçildi. Adapazarı Şube Müdürü Sinan Korkutan’ın “Sis” adlı fotoğrafı ise ikinciliği elde etti.

ING Bank çalışanlarından oluşan Kharma Grubu UNICEF için konser verdi!
ING Bank çalışanlarından oluşan Kharma Rock grubu projeye destek olmak için Taksim Mayotte’de bir konser verdi. Konser biletlerinin satışından elde edilen gelir grup üyeleri tarafından UNİCEF Fonu’na aktarıldı.

UNICEF İyi Niyet Elçileri ING Bank çalışanları ile bir araya geldi!
Etkinlikler kapsamında UNICEF’in iyi niyet elçiliğini üstlenen Tayfun Talipoğlu ve Ayşe Kulin ile Genel Müdürlükte sohbet toplantıları düzenlendi. Toplantıların girişinde toplanan bağışlar yine proje fonuna bağışlandı.

2009 yılından bu yana “Global Challenge” etkinliğine “Küçüklere Büyük Destek” adı altında katılan ING Bank Türkiye ilk yıl toplanan fonlarla, MEB ve UNICEF iş birliğinde yürütülen “Okul Öncesi Eğitimin Güçlendirilmesi Projesi” kapsamında Gaziosmanpaşa Arnavutköy Taşoluk TOKİ Anaokulu’nun donatılması sağlandı. Geçtiğimiz yıl ise yine Milli Eğitim ve UNICEF kanalıyla yürütülen “İlköğretimde Telafi Eğitimi” adlı çocuklar için idare, koruma ve adaleti vurgulayan bir programa katkıda bulunuldu.

Küçük bağışların bile çocukların hayatında büyük farklar yaratacağını düşünen ING Bank bu yıl da toplanan fonu UNICEF’e bağışladı.


İlgili etiketler : Ing Bank, Küçüklere Büyük Destek, Sosyal Sorumluluk, Unıcef,

Haber Sahibi

ING Bank
  • Eklenme Tarihi

    : 2 Ocak 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 29 Şubat 2012
  • Trafik

    : 2916

Diğer ING Bank Haberleri

Benzer Haberler

  • IKEA IKEA Oyuncakları Çocukları Okutacak

    IKEA Oyuncakları Çocukları Okutacak

    1 Kasım-31 Aralık tarihleri arasında, IKEA Türkiye mağazalarından satın alınan her yumuşak oyuncak, UNICEF ve Save The Children’ın dünya çapında oluşturduğu eğitim kampanyasına 2 Türk Lirası...
    2 Kasım 20122960 defa incelendi
  • QNB Finansbank Finansbank'tan Turizme Büyük Destek!

    Finansbank'tan Turizme Büyük Destek!

    Turizm sektörüne özel olarak ve finansal ihtiyaçlarınız göz önünde bulundurularak hazırlanan "Finansbank'tan Turizme Büyük Destek" hizmetleri, beklentiniz olan bütün avantajlı çözümleri ...
    20 Ekim 20112826 defa incelendi
  • Güral Porselen Güral Porselen WWF (Doğal Hayatı Koruma Vakfı) Üyesi Oldu.

    Güral Porselen WWF (Doğal Hayatı Koruma Vakfı) Üyesi Oldu.

    WWF Türkiye’nin (Doğal Hayatı Koruma Vakfı) kurumsal üyeleri arasına Güral Porselen de katıldı. Güral Porselen’in WWF Türkiye için ücretsiz olarak ürettiği panda logolu çay ve kahve kupalar...
    15 Ocak 20114090 defa incelendi
  • Via/Port AVM Bir El Ver Sosyal Sorumluluk Projesinde Volkan Konak’a Sevgi Seli

    Bir El Ver Sosyal Sorumluluk Projesinde Volkan Konak’a Sevgi Seli

    Ünlü sanatçı Volkan Konak, Misafir Oyuncular tarafından köy okullarına yardım amacıyla gerçekleştirilen ‘Bir El Ver’ sosyal sorumluluk projesine destek verdi. Alışveriş merkezi VIA/PORT’ta ...
    4 Haziran 20116233 defa incelendi
  • Turkcell Yüzme Milli Takımına Turkcell desteği

    Yüzme Milli Takımına Turkcell desteği

    Turkcell, Yüzme Federasyonu ile başarılı bir işbirliği modeli oluşturarak; Türkiye Yüzme Milli Takımı’nın ana sponsoru oldu. Türk sporunun en büyük destekçisi Turkcell, Geleceğe Koşanlar...
    23 Haziran 20113138 defa incelendi