IKEA'dan, Özenle Hazırlanan Ramazan Sofralarına Öneriler

  • 8 yıl önce eklendi
  • 2842 defa incelendi
  • Puan : star star star star 50 incelemede 3,6 puan almıştır.
IKEA, mutfakta bolca zaman geçirilen Ramazan ayında, servis aksesuvarlarından yemek takımlarına, fonksiyonel saklama kaplarından yüzlerce züccaciye ürününe kadar tüm ihtiyaçlara yanıt verecek öneriler sunuyor. Her zevke ve bütçeye uygun ürün çeşitliliğiyle, bu Ramazan da ailece bir arada olunan keyifli sofralara eşlik ediyor.

Mutfaktaki yardımcılar!
IKEA, mutfaktaki işleri kolaylaştıran, hazırlıkları hızlandıran pek çok pratik öneri ve fonksiyonel ürün sunuyor. İşte Ramazan ayında mutfağın vazgeçilmezlerinden olacak ürünlerden bazıları: Hazırlıklar esnasında tezgahta yer kalmadığında mutfak eviyesinin içine yerleştirilebilen kesme tahtası, ekstra alan sağlayabiliyor. Çift taraflı mermer havan, iki ayrı baharatı birbirine karıştırmadan ezmek için ideal çözüm sunuyor. Mandallarıyla tencereye sabitlenebilen delikli kapak sayesinde, sıcakla direkt temas etmeden suyun kolayca süzülmesi mümkün hale geliyor.

Misafirlerine kısa sürede sağlıklı yemekler hazırlamak isteyenler; IKEA’nın, farklı yiyecekleri aynı anda pişirirken enerji ve zamandan tasarruf sağlayan, buharda pişiren paslanmaz çelik tenceresini tercih ediyor. Kapağı sayesinde etrafa sıçratmayı önleyen çırpma kabı ve içindeki yemeği yakmayan manyetik tabanlı tencere altlığı da IKEA’nın sunduğu diğer pratik çözümlerden.

IKEA ile sofralar kişiye özel!
IKEA’nın renkli ve çeşit çeşit masa örtüleri, peçeteleri, yemek ve servis takımları sayesinde, kişiye özel sofralar yaratmak çok kolay. Tek yapılması gereken, seçenekler arasından uyumlu ve tarzı yansıtan parçaları bir araya getirmek.

Kişiye özel olduğu kadar pratik sofralar yaratmak, özellikle Ramazan ayında çok önemli. Kalabalık yemeklerde sofranın merkezine yerleştirilen, dönebilen servis tablaları, herkesin her şeye rahatlıkla ulaşmasına yardımcı oluyor. İftar sonrası çay saatlerinde, atıştırmalıkları tek bir tabakta servis etmek mümkünken, küçük cam kahvaltılıklar her zaman kurtarıcı oluyor.

Ramazan sofralarının neşesi, yaz sofralarının keyfiyle buluşuyor.
Bu yıl yaz aylarına denk gelen Ramazan ile birlikte, balkon ve bahçelere kurulan dış mekân sofraları önem kazanıyor. IKEA dış mekân mobilya ve aksesuvarları, başlangıçlardan ana yemeğe, tatlılardan yemek sonrası çay keyfine kadar her zaman, kalabalık misafir gruplarını ağırlamaya hazır. Bu Ramazan IKEA, yazın keyfini Ramazan’ın neşesiyle buluşturacakları bekliyor.

Geleneksel stil: SANNING
Özel sertleştirilmiş ekstra dayanıklı SANNING yemek takımının farklı şekil ve desenlere sahip çeşitleri kolayca eşleşiyor ve her tarza uygun masa düzeni kısa sürede, zahmetsizce kurulabiliyor. “Geleneksel stil”de tasarlanan ürün ailesi romantik ve nostaljik sofralar için ideal çözüm sunuyor.

Sağlıkla saklamak ve tasarruf etmek için
Mevsiminde yapılmış turşu, salça ve reçelleri ya da kalabalık davetlerin ardından kalan yiyecekleri uzun süre koruyup saklayabilen kilitli cam kaplar, buzdolabında aranılanların kolayca bulunmasını sağlıyor. Havalandırma kapağı sayesinde mikrodalga fırında da kullanılabilen kaplar, yiyecekleri hep taze tutuyor.

Sahur hazırlıklarının küçük yardımcıları
Isıya dayanıklı cam demlik ve bardaklar, sahur vakti yenen hafif atıştırmalıkların yanına hazırlanan çaylar için pratik bir çözüm sunarken, mikrodalgaya girebilme özelliğiyle işleri daha da kolaylaştırıyor. Her zevke uygun Amerikan servisler ise sofralara farklı ve özel bir hava katıyor.

Bol su içmek önemli!
Ramazanda asla unutulmaması gerekenlerden biri de, iftar sofrasında ve sonrasında bolca su tüketmek. Mantar kapaklı cam şişeler sayesinde hem zarif ve doğal görünümlü sofralar hazırlamak, hem de sağlıklı bir seçeneğe sofrada yer vermek mümkün oluyor.

Ramazan boyunca IKEA mağazaları 23:00’e kadar açık!
IKEA’nın lezzetli ve uygun fiyatlı iftar menüsüyle Ramazan’ın keyfi bir başka güzel… Üstelik IKEA’da alışveriş keyfi Ramazan boyunca saat 23:00’e kadar devam ediyor. Tüm aile ve dostlarla IKEA’da iftar yapmak ve alışverişi geç saatlere kadar sürdürmek isteyenler, bu Ramazan IKEA mağazalarında buluşuyor. IKEA’nın Ramazan’a özel menüsü ise sadece 15,99 TL.


 IKEA - 1

IKEA - 1

 IKEA - 2

IKEA - 2

 IKEA - 3

IKEA - 3

 IKEA - 4

IKEA - 4

 IKEA - 5

IKEA - 5

 IKEA - 6

IKEA - 6

 IKEA - 7

IKEA - 7

 IKEA - 8

IKEA - 8

 IKEA - 9

IKEA - 9

 IKEA - 10

IKEA - 10

 IKEA - 11

IKEA - 11

 IKEA - 12

IKEA - 12

 IKEA - 13

IKEA - 13

 IKEA - 14

IKEA - 14

 IKEA - 15

IKEA - 15

 IKEA - 16

IKEA - 16

 IKEA - 17

IKEA - 17

 IKEA - 18

IKEA - 18

 IKEA - 19

IKEA - 19

 IKEA - 20

IKEA - 20

 IKEA - 21

IKEA - 21

 IKEA - 22

IKEA - 22

 IKEA - 23

IKEA - 23

 IKEA - 24

IKEA - 24

 IKEA - 25

IKEA - 25

 IKEA - 26

IKEA - 26

 IKEA - 27

IKEA - 27

 IKEA - 28

IKEA - 28

 IKEA - 29

IKEA - 29

 IKEA - 30

IKEA - 30

 IKEA - 31

IKEA - 31

 IKEA - 32

IKEA - 32

 IKEA - 33

IKEA - 33

İlgili etiketler : İkea, Ramazan, Ramazan 2016, Sofra, Servis,

Haber Sahibi

IKEA
  • Eklenme Tarihi

    : 10 Haziran 2016
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Haziran 2016
  • Trafik

    : 2842

Diğer IKEA Haberleri

Benzer Haberler

  • Cevahir AVM İstanbul Cevahir'de Ramazan Vakti!

    İstanbul Cevahir'de Ramazan Vakti!

    İstanbul Cevahir  Ramazan boyunca tüm ziyaretcilerini her gün iftardan önce tasavvuf müziği dinletisi bekliyor. Her Çarşamba Best FM'in ünlü DJ'leriyle canlı yayın ve süpriz konuklar s...
    4 Ağustos 20113192 defa incelendi
  • IKEA IKEA, Rengarenk Sofralarıyla Bayrama Hazır

    IKEA, Rengarenk Sofralarıyla Bayrama Hazır

    Temmuz ayına denk gelen Ramazan Bayramı’nda, sofralar bahçelere, balkonlara açılıyor. IKEA mutfak ürünleri, bayramı rengarenk sofralarla karşılıyor. Birbirinden güzel IKEA yemek takımları, s...
    17 Temmuz 20141536 defa incelendi
  • Outlet Center İzmit Outlet Center İzmit Ramazan Etkinlikleri 2016

    Outlet Center İzmit Ramazan Etkinlikleri 2016

    Özlemini çektiğiniz Ramazan coşkusunu doyasıya yaşamak istiyorsanız, İftardan sonra Outlet Center İzmit’e bekliyoruz…  Ramazan alışverişleri için Outlet Center İzmit’i tercih eden müş...
    8 Haziran 20162087 defa incelendi
  • Beylikdüzü Migros AVM Karagöz ve Hacivat Gölge Oyunu Beylikdüzü Migros'ta

    Karagöz ve Hacivat Gölge Oyunu Beylikdüzü Migros'ta

    Çocuklar tarafından çok sevilen Karagöz ve Hacivat, yepyeni maceraları ile geliyor. Geleneksel kahramanımız Karagöz ve Hacivat, eğlenceli gösteriler ile Beylikdüzü Migros’ta çocuklarla buluş...
    10 Haziran 20162031 defa incelendi
  • Outlet Center İzmit Bayram Her Yerde, Bayram Alışverişi Outlet Center İzmit'te

    Bayram Her Yerde, Bayram Alışverişi Outlet Center İzmit'te

    Bayram alışverişinin tadını bu yıl da, en süper fiyatlarla Outlet Center İzmit’te çıkarın    Bayram öncesi ve bayram süresince; bayram ihtiyaçlarınızı karşılamak için gerekli olan...
    27 Haziran 20161949 defa incelendi