İftar Keyfini Hilton Worldwide İstanbul Otelleri'nde Yaşayın

  • 13 yıl önce eklendi
  • 3539 defa incelendi
  • Puan : star star star 53 incelemede 2,98 puan almıştır.
Geleneksel Ramazan nostalijisini eşsiz Boğaz manzarasına sahip, Bosphorus Terrace Restaurant ve Veranda Grill&Bar’da yaşatan Hilton İstanbul, geleneksel Türk ve Osmanlı mutfağından oluşan büfesiyle iştah kabartırken  yemek esnasında sunduğu çay,  Osmanlı şerbeti, boza ve leblebi seçenekleriyle sizi keyifli bir Ramazan akşamına davet ediyor. Bu özel akşama  muhteşem bir canlı fasıl müziği eşlik ediyor. Bosphorus Terrace Restaurant ve Veranda Grill&Bar’da Ramazan sofrası ve canlı fasıl keyfi, alkolsüz içecekler, çay ve kahveden iftar keyfi KDV dahil kişi başı 92 TL’ye sunulacak. Ramazan boyunca Hilton İstanbul‘a iftar için gelen misafirler otopark hizmetinden ücretsiz yararlanırken, Bosphorus Terrace Restaurant ve Veranda Grill&Bar’da, 10 kişi ve üstü gruplar için %10 indirim uygulanacak.

Conrad İstanbul, sevdikleriyle unutulmaz bir iftar yapmak isteyenleri, Monet Restaurant & Teras’ta ağırlıyor. Conrad Istanbul, geleneksel Türk ve Osmanlı Mutfağı’nın enfes  lezzetlerinden  oluşan açık büfesiyle konuklarına zengin bir  ramazan  menüsü sunuyor. Aynı zamanda bu leziz menünün yanı sıra Ramazan’ın olmazsa olmazı canlı fasıl eşliğinde misafirlerine keyifli bir ortam hazırlıyor.

Monet Restaurant & Teras’ta, açık büfe iftar keyfi KDV dahil kişi başı sadece 79 TL. 0-6 yaş çocuklara ücretsiz olarak sunulacak iftar keyfi, 6-12 yaş çocuklar için ise %50 indirimli olarak sunulacak. Ayrıca Ramazan boyunca Conrad İstanbul‘a iftar için gelen misafirler otopark hizmetinden ücretsiz yararlanırken, Monet Restaurant ve Teras’ta, 10 kişi ve üstü gruplar için ise %10 indirim uygulanacak.

Hilton ParkSA İstanbul, tamamen yenilenen Cloud 7 Terrace’da nefes kesen Boğaz manzarası eşliğinde sevdikleriyle iftar yapmak isteyenleri açık havada  ağırlıyor. Geleneksel Türk ve Osmanlı mutfağının seçkin lezzetleriyle Cloud 7 Terrace’da açık büfe iftar keyfi çay, kahve ve alkolsüz içecekler KDV dahil kişi başı 100 TL. Üstelik 4 kişi ve üzeri %25 indirim uygulanacak olan Hilton ParkSA’da 0-6 yaş çocuklara ücretsiz, 6-12 yaş çocuklar için ise %50 indirimli olarak sunulacak.

Ramazan nostaljisini açık hava ya da iç mekan alterrnatifleriyle Hilton Worldwide İstanbul Otelleri’nde yaşamak için yerinizi şimdiden ayırtın!

Hilton Istanbul: 0212 315 6000
Conrad İstanbul: 0212 310 2525
Hilton ParkSA: 0212 310 1200


İlgili etiketler : Hilton Worldwide İstanbul Otel, İftar Yemeği, Bosphorus Terrace Restaurant, Osmanlı Mutfağı,

Haber Sahibi

Hilton
  • Eklenme Tarihi

    : 14 Temmuz 2011
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 1 Eylül 2011
  • Trafik

    : 3539

Diğer Hilton Haberleri

Benzer Haberler