Çocuklar, 23 Nisan’da Hilton İstanbul’da Buluşacak

  • 14 yıl önce eklendi
  • 4100 defa incelendi
  • Puan : star star star 43 incelemede 2,84 puan almıştır.

23 Nisan’da My Little Hilton etkinliği kapsamında çocuklar, Hilton İstanbul’un şefleri ile birlikte birbirinden güzel lezzetler hazırlayacaklar. Anne-babalar enfes bir brunch’ın ve çocuklarının ellerinden çıkan lezzetlerin tadını çıkaracaklar.

Hilton Istanbul’un enfes Boğaz manzarasına hakim mekanı Bosphorus Terrace Restaurant’da keyifli ve lezzetli Brunch’ınız ‘’My Little Hilton‘’ 23 Nisan etkinliği ile renklenecek.

Anne-Babalar eşsiz Boğaz manzarası ile fark yaratan Bosphorus Terrace Restaurant’ın Dünya mutfağının en seçkin örneklerinden oluşan lezzetlerin keyfine varırken, minik şefler, 23 Nisan neşesi taşıyan özel oyun odalarında hünerlerini sergileme imkanı bulacaklar. Minik aşçılar küçük elleriyle hazırladıkları pasta, pizza ve kurabiyeleri anne babalarıyla tadacak, isterlerse arkadaşlarına götürebilecekler.

Hilton İstanbul’un usta şefleri eşliğinde yaratıcılıklarını geliştiren küçük şefler, ayrıca bu özel günde kendileri için hazırlanmış oyun salonunda, boyama kitapları, çizgi film, oyuncaklar, palyaço ile çeşitli aktiviteler eşliğinde keyifli saatler geçirebilecekler. Günün sonunda anne ve babalar rahat ve lezzetli bir brunch’ın, çocuklar da  “My Little Hilton” sertifikalarının güzel anılarıyla ayrılacaklar.

Rezervasyon için  : 0212 315 60 00
Kişi başı brunch fiyatı  : 85 TL

0-6 yaş çocuklar ücretsiz, 6-12 yaş çocuklar %50 indirimlidir.




İlgili etiketler : 23 Nisan, Çocuk, Hilton İstanbul, Hilton Otel, 23 Nisan Çocuk Bayramı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı, Etkinlik,

Haber Sahibi

Hilton
  • Eklenme Tarihi

    : 13 Nisan 2011
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Nisan 2011
  • Trafik

    : 4100

Diğer Hilton Haberleri

Benzer Haberler