HSBC'den "Büyük Adım" İçin Yeni Reklam Kampanyası!

  • 10 yıl önce eklendi
  • 2207 defa incelendi
  • Puan : star star star star 80 incelemede 3,71 puan almıştır.
HSBC Türkiye’nin, bankacılık sektöründe yeni ve cesur bir anlayışı temsil eden “Büyük Adım”ını, hayata dair gerçek içgörülere dayalı hikayelerle anlatan, “Hayatta her şey matematik değildir, bazı şeyler kesinlikle öyledir!” temalı yeni reklam kampanyası yayına girdi. Çocuk sevgisi gibi, aşık olmak gibi hayata dair en temel arzuların yadsınamayacağı ancak çocuk sahibi olmak, evlenmek gibi hayalleri gerçekleştirmenin finansal güç gerektirdiği fikrinden hareketle hazırlanan reklam filmleri, 6 Ağustos Çarşamba günü yayına girdi. “HSBC Büyük Adım, hayallerinizi gerçekleştirirken yanınızda” mesajını veren kampanya, 2 ana filmden oluşan toplam 6 filmlik bir seriyle Büyük Adım’ın 4 temel faydasını anlatıyor.

Büyük Adım’ın yeni reklam kampanyasıyla ilgili bilgi veren HSBC Türkiye Bireysel Bankacılık Pazarlama Grup Başkanı Ayşegül Şenalp, “HSBC Türkiye olarak Şubat ayında gerçekleştirdiğimiz lansmandan bugüne kadar 80.000 müşterimizi Büyük Adım’ın avantajlarıyla tanıştırdık. Yeni reklam kampanyamızla amacımız, para transferlerinin bütün kanallardan ücretsiz gerçekleştirildiği, mevduata sürekli yüksek faiz veren, acil ihtiyaçlar için kredili mevduat hesabından ücretsiz olarak yararlanma fırsatı sunan Büyük Adım’ı daha fazla müşteri ile buluşturmak. Reklam kampanyamızın fikri hayatta yaşadığımız çelişkilerden doğuyor ve belirsizlik anlarından karara doğru giden yolda HSBC’nin sağladığı desteğe işaret ediyor. Kampanyamızı yeni ajansımız JWT International ile hayata geçirdik. Aşk-evlilik ve çocuk sevgisi-çocuk büyütme gibi hayatın temel çelişkilerinden yola çıkan reklam filmlerimizi bütünleyen bir başka detay ise filmlerimizde Francis Lai’nin “Bir Kadın Bir Erkek” filminin ana teması olarak bestelediği müziği kullanmamız oldu. Müşterilerimizin ana bankası olma hedefimizle, önümüzdeki dönemde de iletişim çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” dedi.

Yönetmenliğini Gürkan Kurtkaya’nın üstlendiği iki farklı televizyon filmi yaklaşık 80 kişilik bir ekiple 3 günde tamamlandı.




İlgili etiketler : Hsbc, Hsbc Büyük Adım, Reklam, Banka,

Haber Sahibi

HSBC Bank
  • Eklenme Tarihi

    : 12 Ağustos 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Eylül 2014
  • Trafik

    : 2207

Diğer HSBC Bank Haberleri

Benzer Haberler