HP Türkiye Anadolu'da Eğitim Projesi Başlattı

  • 13 yıl önce eklendi
  • 2436 defa incelendi
  • Puan : star star star star 31 incelemede 3,74 puan almıştır.
HP Türkiye, Doğu Anadolu’ya yönelik Anadolu’da Eğitim Projesi ile bir ilki başlatarak bölgede özel sektör ve kamu sektöründeki BT uzmanları ve çözüm ortakları arasında teknoloji okuryazarlığını artırıyor.

HP Türkiye, Doğu Anadolu’ya yönelik Anadolu’da Eğitim Projesi ile bir ilki başlatarak bölgede özel sektör ve kamu sektöründeki BT uzmanları ve çözüm ortakları arasında teknoloji okuryazarlığını artırıyor. HP Türkiye yetkili eğitim çözüm ortağı ADEO işbirliğiyle ile gerçekleştirilen Anadolu’da Eğitim Projesi kapsamında bölgede HP sunucular, veri depolama birimleri ve network ürünleriyle ilgili kapsamlı eğitimler veriliyor.

Doğu Anadolu’da bir ilk olan 5 günlük eğitim programına katılanlar HP ürünlerini özel bir laboratuvarda test etme olanağına da kavuşuyor. Ocak’ta başlayan ve 2 ay süreyle devam edecek eğitimler Elazığ’da gerçekleştiriliyor.

HP Türkiye bu girişim ile bir yandan bölgedeki BT uzmanlarını son teknolojilerle tanıştırırken, bir yandan da Doğu Anadolu’daki satış sonrası teknik destek kapasitesini güçlendiriyor.

HP Türkiye Kurumsal Ürünler Kanalı Satış Müdürü Fikret İdil, HP Türkiye Anadolu’da Eğitim Projesi’yle ilgili olarak şunları söyledi: 'Türkiye'deki ilk HP Shop, Kişisel Sistemler Grubumuz tarafından Elazığ’da açıldığı zaman bölgede ciddi ses getirdi. HP olarak bir teknoloji ekosistemi yaratarak bilgi toplumuna dönüşümü hızlandırmak amacıyla bu girişime HP Türkiye Anadolu’da Eğitim Projesi ile devam ediyoruz. En basit anlamda, müşterileri HP Shop içindeki ADEO eğitim merkezine getirerek teknolojilerimizi tanıtmayı, kullanıcıları eğitmeyi ve onları daha kompleks çözümler konusunda cesaretlendirmeyi amaçlıyoruz. BT sistemlerinin kullanımı konusunda bölgeye en yakın eğitim merkezlerinin Adana’da yer aldığını düşündüğümüzde HP Türkiye Anadolu’da Eğitim Projesi’nin ne kadar önemli bir boşluğu doldurduğu daha iyi anlaşılıyor. Eğitim başladığından bu yana bölgeden çok olumlu tepkiler aldık. Bu çerçevede HP Türkiye olarak Anadolu’da Eğitim Projesi’ni genişleterek devam ettirmeyi istiyoruz.'


İlgili etiketler : Hp, Hp Türkiye, Hp Eğitim Projesi,

Haber Sahibi

HP Hewlett-Packard
  • Eklenme Tarihi

    : 13 Şubat 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Nisan 2012
  • Trafik

    : 2436

Diğer HP Hewlett-Packard Haberleri

Benzer Haberler