Handimals Canlı El Boyama Gösterisi Carrefoursa Bahçepark'ta

  • 12 yıl önce eklendi
  • 2933 defa incelendi
  • Puan : star star star star 81 incelemede 3,84 puan almıştır.
CarrefourSA BAHÇEPARK Alışveriş Merkezi, açıldığı günden bu yana birbirinden farklı etkinlikleri, kültürel ve sosyal aktiviteleri ile adından söz ettirmeye devam ediyor. İşte BAHÇEPARK'ın yeni ve eğlenceli etkinliği! Ünlü İtalyan el boyama sanatçısı Guido Daniele'nin eserlerinden oluşan nesli tükenen hayvanlar temalı, 17 - 29 Ocak 2013 tarihleri arasında gerçekleşecek "Handimals Sergisi" ve 26 Ocak 2013 Cumartesi günü hayata geçecek canlı el boyama gösterisi BAHÇEPARK'ta!

ECE Türkiye tarafından yönetilen CarrefourSA BAHÇEPARK Alışveriş Merkezi, " Handimals " isimli sergi ve Guido Daniele tarafından yapılacak canlı el boyama gösterisi ile ziyaretçilerine büyük bir şölen yaşatmaya hazırlanıyor.

İtalyan sanatçı Guido Daniele'nın seçme eserlerinden derlenen "Handimals "sergisi Türkiye'deki ilk el boyama sergisi olma özelliğini taşıyor. Nesli tükenen hayvanlar konusunda duyarlılığı vurgulayan ve insan eline hayvan figürleri çizerek yeteneklerini sergileyen Guido, konukları büyüleyecek.

Milano'da bulunan stüdyosunda 1990 yılından bu yana resim çalışması yapan Guido'nun bir eli boyaması 1 ile 10 saat sürebiliyor. Tablodan çıkmış gibi görünen bu fotoğraflar aslında hayvan şeklinde boyanmış eller. Timsahtan kaplana, balıktan kediye kadar birçok hayvanın yüzünü, insan eline en ince ayrıntısına kadar işleyen Guido'nun çalışmaları görenleri hayrete düşürüyor.

Guido Daniele, insan eli üzerine harikulade resimler yapan İtalyan bir artist olmanın yanında; vücut boyama, illustrasyon, fotoğrafçılık gibi birçok sanat dalına el atmış ve bu çalışmaları pek çok reklam kampanyasında kullanılmış, alanında tek olma özelliğine sahip bir sanatçı.

Ana teması nesli tükenen hayvanları korumak için bir çağrı olan "Ellerimizde Yaşayan Vahşi Hayat Handimals Sergisi "ni, 17 – 29 Ocak 2013 tarihleri arasında CarrefourSA BAHÇEPARK Alışveriş Merkezi'nde yakından görmeye tüm konuklarımızı bekliyoruz! Muhteşem eserlerin yaratılışına CarrefourSA BAHÇEPARK Alışveriş Merkezi'nde tanık olun!


İlgili etiketler : Carrefoursa Bahçepark Avm, Carrefoursa Bahçepark, Boyama Gösterisi, Etkinlik,

Haber Sahibi

CarrefourSA BahçePark AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 14 Ocak 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ocak 2013
  • Trafik

    : 2933

Diğer CarrefourSA BahçePark AVM Haberleri

Benzer Haberler