CarrefourSA BahçePark AVM 18 Mart Çanakkale Zaferi Fotoğraf Sergisi

  • 10 yıl önce eklendi
  • 3057 defa incelendi
  • Puan : star star star star 56 incelemede 3,64 puan almıştır.
CarrefourSA BAHÇEPARK Alışveriş Merkezi, 18 Mart Çanakkale Zaferi’ni fotoğraf sergisine taşıyor.

Çanakalle Zaferi, İstanbul’u işgalden kurtaran ve tüm yurdu düşman askerinden temizleyen vatanın kurtuluş simgesidir. Mustafa Kemal ATATÜRK’ün kumanda ettiği ordular, Avustralya’dan, Yeni Zelanda’dan getirilen askerleri Arıburnu, Anafartalar, Conkbayırı cephelerinde yenerek, dünyanın en zorlu ve en kanlı mücadelesinde büyük zafer elde ettiler.

Mustafa Kemal ATATÜRK, topraklarımızda ne aradıklarını, niçin geldiklerini bilmeden ölen düşman askerleri için ‘’Topraklarımızda yatan bu askerler bizim konuklarımızdır, rahat uyusunlar.’’ diyerek ne denli hoşgörülü bir komutan olduğunu tüm dünyaya göstermiştir.

CarrefourSA BAHÇEPARK Alışveriş Merkezi Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ve yüce Türk ordusunun 18 Mart Çanakkale Zaferi’ni adım adım anlatan 15 Mart’ta başlayan 18 Mart Çanakkale Zaferi Fotoğrafları Sergimizi 25 Mart tarihine kadar ziyaret edebilirsiniz.

ECE Türkiye tarafından yönetilen CarrefourSA BAHÇEPARK Alışveriş Merkezi, 18 Mart Çanakkale Zaferi haftası boyunca sürecek olan Çanakkale Zaferi Fotoğrafları Sergisi’ne tüm ziyaretçilerimizi davet ediyor. Bir vatanın kurtuluşunu yakından izleme fırsatını kaçırmayın.



İlgili etiketler : Carrefoursa Bahçepark Avm, Çanakkale Zaferi Fotoğraf Sergisi, Fotoğraf Sergisi,

Haber Sahibi

CarrefourSA BahçePark AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 15 Mart 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mart 2014
  • Trafik

    : 3057

Diğer CarrefourSA BahçePark AVM Haberleri

Benzer Haberler