GittiGidiyor, Tasarım Atölyesiyle Bu Yıl da Garden Sale'de!

  • 7 yıl önce eklendi
  • 1012 defa incelendi
  • Puan : star star star star 36 incelemede 4,42 puan almıştır.
Türkiye'nin lider e-ticaret platformu GittiGidiyor, 9-10 Eylül'de tasarım severlerle KüçükÇiftlik Park'ta gerçekleşen Garden Sale Tasarım Şenliği'nde buluşuyor. GittiGidiyor, bu yıl da standında gerçekleşen yaratıcı atölyeleriyle katılımcılara keyifli bir hafta sonu vadediyor.

Ayda 60 milyon ziyaret alan ve yaklaşık 19 milyon kayıtlı üyesi bulunan lider e-ticaret platformu GittiGidiyor, yılın en ses getiren etkinliklerinden biri olan tasarım şenliği Garden Sale'de tasarım tutkunlarıyla buluşuyor. 9-10 Eylül tarihlerinde KüçükÇiftlik Park'ta bu yıl altıncısı gerçekleşecek şenlikte tekstilden takıya, vintage objelerden endüstriyel tasarım ürünlerine kadar binlerce parça yer alıyor. Başladığı günden bu yana 20 binin üzerinde ziyaretçiyle buluşan Garden Sale'e bu yıl ortalama 6 bin ziyaretçinin katılması bekleniyor. 70 tasarımcının yer alacağı şenlikte tasarım severleri iki gün boyunca 25 atölye bekliyor.

Yalnızca yetişkinler için değil çocuklar için de teknolojiden el becerilerine kadar pek çok eğlenceli atölye çalışmasının sunulduğu şenliğin üç yıldır sponsorları arasında olan GittiGidiyor, bu yıl da konuklarını eğlenceli atölye çalışmalarıyla buluşturacak.

Garden Sale'deki GittiGidiyor standının misafirleri, iki gün sürecek bardak altlığı boyama atölyesinde hem keyifli zaman geçirecek hem de yaratıcılığını ortaya çıkaracak. Misafirlerin kendi bardak altlıklarını tasarlayacağı atölyede en yaratıcı bardak altlığı tasarımını yapanları ise GittiGidiyor'un sürpriz hediye çekleri bekliyor.

Garden Sale tasarım şenliği bu yıl da atölye çalışmaları, sinema gösterimi, sokak sanatçıları ve sahnede sürpriz isimlerin performansıyla renkleniyor. Alışveriş, yeme-içme ve gecenin bitimine kadar devam edecek konserlerle temposu her saat yükselen tasarım şenliği Garden Sale biletlerini Biletix'ten temin edebilirsiniz. Tasarım, alışveriş ve eğlencenin gözde şenliğinde GittiGidiyor standına uğramayı unutmayın!



İlgili etiketler : Gittigidiyor, Tasarım Atölyesi,

Haber Sahibi

GittiGidiyor
  • Eklenme Tarihi

    : 9 Eylül 2017
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 10 Eylül 2017
  • Trafik

    : 1012

Diğer GittiGidiyor Haberleri