Garanti NET Hesap İle Biriktirin

  • 12 yıl önce eklendi
  • 3495 defa incelendi
  • Puan : star star star star 47 incelemede 3,77 puan almıştır.
Vade sonundaki net kazancınızı en baştan söylüyoruz, böylece hesapladığınız vadede ne kadar birikiminiz olacağını önceden biliyorsunuz. Net Hesap ile birikim yapmak isteyenlere gelirlerine, birikim kabiliyetlerine ve alışkanlıklarına göre farklı açılış ve düzenli ödeme tutarları doğrultusunda farklı getiri imkanları sunuyoruz.

Üstelik artık birikim yaparken, ihtiyaç duyduğunuz da hesabınıza ulaşabilirsiniz.  Vade içinde para çekebilir, para ekleyebilir ve bunları yaparken para kazanmaya devam edersiniz.

NET Hesap açmak size en yakın Garanti şubesine uğramanız yeterli.

Net Hesap seçenekleriniz:

  Açılış Tutarı Düzenli Ödeme Düzenli Ödeme Süresi Hedef Birikim Getiri Toplam Birikim
1 Yok 200 TL 24 ay 4.800 TL 400 TL 5.200 TL

2

600 TL 100 TL 12 ay 1.800 TL 100 TL 1.900 TL

3

1.200 TL 200 TL 12 ay 3.600 TL 200 TL 3.800 TL

4

8.750 TL 500 TL 12 ay 14.750 TL 1.000 TL   15.750 TL

Hesap Açılış Tutarı: Hesap için belirlenen açılış tutarıdır.

Vade: Günlüktür. Hesap kapatılmadığı sürece her gün otomatik temdit eder.

Valör: Yoktur. Açılış tarihi itibarıyla bakiye üzerinden günlük faiz geliri sağlanır.

Faiz Oranı:

  • Günlük Faiz: Hesap açılışında, seçilen hesap için geçerli olan faiz oranı birikim süresi boyunca sabitlenir. Bu süre boyunca hesap, sabitlenen oranla günlük olarak otomatik temdit eder.
  • Ek Faiz ve Kazanma Koşulu: Hesap açılışında, seçilen hesap için geçerli ek faiz oranı sabitlenir. Birikim dönemi sonunda, hedeflenen birikim tutarına ulaşılmış ise ek faiz hesaba tahakkuk ettirilir.

Düzenli Ödeme:
Düzenli ödeme tutarları her hesap için farklıdır. Hesaplar için tanımlı aylık ödeme tutarları alt limitlerdir, bu tutarlar üzerinde ödeme emri verilebilir.

Düzenli ödemeler, seçilecek vadesiz TL hesabından aylık olarak tahsil edilir. İlgili tarihte hesapta yeterli bakiye yoksa, kısmi tahsilat yapılır. Kısmi tahsilat alt limiti 50 TL'dir.

Para Yatırma, Çekme: İstenildiği zaman hesaba para yatırılabilir veya hesaptan para çekilebilir. Hesaba para yatırma alt limiti 50 TL'dir.

Birikim Süresi: 1. hesap için 24 ay, diğer hesaplar için 12 ay düzenli ödeme süresi vardır. Tanımlanan ilk düzenli ödeme tarihine düzenli ödeme süresi eklenerek birikim bitiş tarihi bulunur.

Net Getiri: Günlük faiz ve ek faiz getirileri toplamıdır. Hesap net getirisi, hesap açılışında belirlenen açılış ve düzenli ödeme tutarı, düzenli ödeme günü ve ilk düzenli ödeme tarihine göre, hesap için belirlenmiş net getiriden farklılaşabilir. Ek olarak, aşağıdaki durumlarda da net getiri değişebilecektir:

  • Birikim süresinde hesaptan para çekilirse, hesap net getirisi azalır.
  • Belirlenen aylık düzenli ödemeler atlanır veya eksik gerçekleşirse, hesap net getirisi azalır.
  • Düzenli ödeme tarih ve tutarları haricinde hesaba para yatırılırsa, hesap net getirisi değişir.

Hesap Kapama: Ürün, hesaptaki tüm tutar çekilmedikçe veya kapatılmadığı sürece günlük temdit eder. Hesaptan kısmi para çekimi olduğunda ya da para yatırıldığında hesap kapanmaz
Vade Sonu: Birikim süresini dolduran hesaplar kapanmaz, günlük faiz ile değerlenmeye devam eder. Vadesi dolan hesaplarda vade sonu tarihinden itibaren ek faiz getirisi elde edilmez.

Örnek Hesap (Hesap 2):

  • Açılış Tarihi: 01.01.2012
  • Açılış Tutarı: 600 TL
  • Düzenli Ödeme Tutarı: 100 TL
  • Düzenli Ödeme Başlangıç Tarihi: 01.02.2012 (açılış tarihi + bir ay)
  • Hesap Süresi Sonu: 001.02.2013 tarihine kadar ürün günlük olarak değerlenir. 01.02.2013 tarihinde, ek faiz tahakkuk kararı için hesaptaki toplam hedef birikim tutarının en az açılış tutarı ile düzenli ödemeler toplamı kadar olması kontrol edilir
  • Hedef Birikim Tutarı: 600 + ( 100 * 12) = 1.800 TL. Ek faiz tahakkuku ile beraber, 1.900 TL toplam birikime ulaşılır:
  • Hesap Net Getiri: 100 TL
  • Toplam Birikim: 1.900 TL

Net getiri farklılaşması: Müşteri birikim süresi boyunca hesaptan para çekmiş, açılış ve düzenli ödeme tarih ve tutarları haricinde para yatırmış, düzenli ödemelerini aksatmış/eksik yatırmış , peşinatlı hesaplarda ilk düzenli ödeme tarihini peşinat tarihinden 30 gün sonra olacak şekilde belirlememiş ise, belirtilen net getiriden farklı bir getiri elde edilir.





İlgili etiketler : Garanti Bankası, Net Hesap, Birikim Hesap,

Haber Sahibi

Garanti BBVA Bankası
  • Eklenme Tarihi

    : 6 Temmuz 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Temmuz 2012
  • Trafik

    : 3495

Diğer Garanti BBVA Bankası Haberleri

Benzer Haberler

  • ING Bank ING Bank'tan Birikim Yapmak İsteyenler İçin

    ING Bank'tan Birikim Yapmak İsteyenler İçin "ING Fon Biriktiren

    Türkiye’nin lider tasarruf bankası olmayı amaçlayan ING Bank, müşterilerini tasarrufa yönlendirmeye devam ediyor. ING Bank, aylık birikimlerini düzenli olarak yatırım fonlarında değerlendirm...
    8 Ekim 20123832 defa incelendi
  • Türkiye İş Bankası İş Bankası'ndan Maksimum Vadeli Hesap

    İş Bankası'ndan Maksimum Vadeli Hesap

    İş Bankası, yeni ürünü Maksimum Vadeli Hesabı hizmete sundu. İş Bankası açıklamasına göre, her iş günü vadesiz hesapta bulunan asgari 500 liranın veya hesap sahibinin belirleyeceği tutarın ...
    20 Haziran 20162109 defa incelendi
  • QNB Finansbank Çift Sarılı Hesap - Finansbank

    Çift Sarılı Hesap - Finansbank

    Finansbank " Çift Sarılı Hesap " ürünü ile hayatınızı kolaylaştırıyor. Çift Sarılı Hesap ; vadesiz hesabın avantajlarını vadeli hesabın kazancıyla birleştirerek hayatınızı kolaylaştımak...
    1 Haziran 201218072 defa incelendi
  • Türk Ekonomi Bankası TEB Marifetli Hesap Tasarruf Alışkanlıklarınızı Değiştirecek!

    TEB Marifetli Hesap Tasarruf Alışkanlıklarınızı Değiştirecek!

    Türk Ekonomi Bankası'nın Marifetli Hesap ile birikimlerinizin özel faiz oranları ile gecelik vadeli mevduatta günden güne büyüdüğünü görebilirsiniz. Dilediğiniz zaman para yatırma, para ...
    9 Ocak 20142774 defa incelendi
  • Türkiye İş Bankası İşbankası Ek Hesap

    İşbankası Ek Hesap

    Paranız bittiği an kendini yenileyen hesap Ek Hesap, İş Bankası’nda! Acil nakit ihtiyaçlarınızı uygun faizli Ek Hesap ile karşılayın, ödemelerinizi zamanında yapmanın rahatlığını yaşayın! Ü...
    22 Eylül 20141827 defa incelendi