Forum Trabzon'dan Anneler Günü'ne Özel Kurabiye Yapma Yarışması

  • 11 yıl önce eklendi
  • 2069 defa incelendi
  • Puan : star star star star 113 incelemede 4,45 puan almıştır.
Forum Trabzon, Anneler Günü’nü eğlenceli ve bir o kadar da lezzetli ‘Anne Eli Değmiş Kurabiye’ yarışmasıyla kutlayacak.

Trabzonlu anneler, enfes kurabiyelerini bu kez ünlü aşçı ve yemek yazarı Ayşe Tüter’in başkanlığındaki jüriyi etkilemek için pişirecek.

Karadeniz Bölgesi’nin en büyük alışveriş ve yaşam merkezi Forum Trabzon, Anneler Günü’ne özel mis gibi anne kurabiyesi kokulu bir etkinliğe ev sahipliği yapacak.

Trabzon’un dünyaca meşhur tereyağını, ununu, yemeklere kendine has lezzet katan suyunu birleştirerek Türkiye’nin en lezzetli kurabiyelerini pişirecek olan Trabzonlu anneler, hem maharetlerini yarıştıracak hem de keyifli saatler yaşayacak.

Forum Trabzon’u misssss gibi kurabiye kokusu saracak
12 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek finalde, 10 Mayıs tarihine kadar Forum Trabzon web sayfasına girerek, iletişim bölümüne   (www.forumtrabzon.com/iletisim/)  ve  info@forumtrabzon.com  adresine gönderecekleri veya Forum Trabzon AVM Danışma masasına  bırakacakları kurabiye tarifleri arasından ünlü yemek yazarı Ayşe Tüter’in seçtiği 20 tarifin sahibi davet edilecek.

Final günü, seçilen 20 başarılı tarifin sahibi yarışacak ve lezzetli kurabiyeler, TV programlarının vazgeçilmez aşçısı, ünlü yemek yazarı Ayşe Tüter’in başkanlığını yaptığı jüri tarafından değerlendirilecek ve ilk 3 yarışmacıya sürpriz hediyeler verilecek. Yarışmanın sunuculuğunu ise ekranların sevilen yüzü Sena Keçeli yapacak.

Final gününde ayrıca küçük bir de yarışma düzenlenecek; verilen malzemelerle en kısa sürede kurabiye yapabilen anneler sürpriz hediyelerin sahibi olacaklar.

Ayşe Tüter, annesinin özel tarifini Forum Trabzon ziyaretçileriyle paylaşacak
Televizyonda yaptığı programlar ve kitaplarıyla tadı damaklardan silinmeyen lezzetler yaratan Ayşe Tüter, çok özel bir sırrını da Forum Trabzon ziyaretçileriyle paylaşacak. Tüter, annesinden kalan ve sır gibi sakladığı en özel tarifini ilk kez bu yarışma aracılığıyla Trabzonlu annelerle paylaşacak.

Forum Trabzon tüm Trabzonlu anneleri, Kurabiye Yarışması ile maharetlerini göstermeye, tüm kurabiye sever Trabzonluları da etkinliği izlemeye ve kurabiyelerin tadına bakmaya davet ediyor.


İlgili etiketler : Forum Trabzon, Anneler Günü, Anneler Günü 2013, Kurabiye Yapma Yarışması,

Haber Sahibi

Forum Trabzon
  • Eklenme Tarihi

    : 10 Mayıs 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 12 Mayıs 2013
  • Trafik

    : 2069

Diğer Forum Trabzon Haberleri

Benzer Haberler

  • Beko Beko'dan Anneler Günü'ne Özel Hediye Seçenekleri

    Beko'dan Anneler Günü'ne Özel Hediye Seçenekleri

    Anneler Günü yaklaşırken henüz ne hediye alacağına karar veremeyenler için Beko harika hediye alternatifleri sunuyor. Küçük ev aletlerinden oluşan Beko Black Series ile şımartma sırası sizde...
    29 Nisan 20132483 defa incelendi
  • Kozzy AVM Ayşe Özgün, Yapıcı Anneliğin Sırlarını  Paylaşmak İçin Kozzy'de

    Ayşe Özgün, Yapıcı Anneliğin Sırlarını Paylaşmak İçin Kozzy'de

    Kozzy AVM, Anneler Günü için düzenlediği özel sohbette, milyonların sevdiği ve güven duyduğu isim Ayşe Özgün’ü ağırlıyor. Ayşe Özgün,     12 Mayıs 2013 Pazar günü Kozzy A...
    30 Nisan 20132090 defa incelendi
  • Tchibo Tchibo Anneler Günü Teması

    Tchibo Anneler Günü Teması "Şık Hediyeler"

    Tchibo, yeni teması “Şık Hediyeler”i tamamen kadınlara ayırdı. Yaklaşan anneler gününde hediye seçmekte zorlananlara birbirinden farklı hediye alternatiflerinin sunulduğu tema 8 Mayıs’ta Tch...
    30 Nisan 20133071 defa incelendi
  • Beymen Club Beymen Club'ın Birbirinden Göz Alıcı Anneler Günü Hediyeleri

    Beymen Club'ın Birbirinden Göz Alıcı Anneler Günü Hediyeleri

    Rahat, cool ve modern tasarımlarıyla her sezon moda tutkunlarının tercihi olan Beymen Club, Anneler günü için de farklı ürün gruplarından renkli ve çekici hediye seçenekleriyle annesini şıma...
    4 Mayıs 20133213 defa incelendi
  • Arçelik Arçelik'ten Anneler Günü için En İdeal Hediye Alternatifi!

    Arçelik'ten Anneler Günü için En İdeal Hediye Alternatifi!

    Arçelik’in en son teknolojilerini bir arada bulunduran, göz alıcı tasarımları ile dikkat çeken Swarovski kristalleri ile süslenmiş Fashionline Serisi saç bakım serisi  Anneler Günü için...
    1 Mayıs 20132491 defa incelendi