Forum FashionWeek 2017 Rüzgarı Marmara Forum’da Esiyor!

  • 7 yıl önce eklendi
  • 1739 defa incelendi
  • Puan : star star 41 incelemede 1,93 puan almıştır.
Marmara Forum, Forum FashionWeek kapsamında düzenlediği harcadıkça kazandıran alışveriş kampanyası ve benzeri görülmemiş 3D TiltBrush moda tasarım yarışması ile ziyaretçilerini hediye yağmuruna tutuyor.

İstanbulluların alışveriş ve eğlence merkezi Marmara Forum, modanın nabzının tutulacağı Forum FashionWeek kapsamında daha önce hiçbir alışveriş merkezinde yapılmamış heyecan dolu bir etkinliğe ve moda alışverişlerine yüzbinlerce lira hediye kazandıran kampanyaya imza atıyor.

Harcadıkça kazandıran alışveriş kampanyası
13 Ekim tarihinden itibaren Marmara Forum alışveriş merkezinde moda, aksesuar, ayakkabı, çanta ve kozmetik kategorilerinden yapılacak alışverişlerde 100 TL‘ye varan para yüklü Forum FashionWeek kart hediye ediliyor.

Ziyaretçiler, kampanya kapsamında yaptıkları 150 TL – 299.90 TL arasındaki alışverişlere 25 TL; 300 TL ve 499.90 TL arasındaki alışverişlere 50 TL, 500 TL ve üzeri alışverişlere 100 TL değerinde para yüklü Forum FashionWeekkart kazanıyor. Stoklarla sınırlı kampanyadan yararlanmak için siz de 13 Ekim’den itibaren Marmara Forum’a davetlisiniz!

TiltBrush teknolojisiyle benzersiz bir moda tasarım yarışması
13-15 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan tasarım yarışması kapsamında ilk kez bir alışveriş merkezinde özel kurulacak platformda TiltBrush teknolojisiyle tasarımlar yapılacak.

Katılımcılar etkinlik alanında yer alan TiltBrush cihazı ile yetenek ve moda zevklerini birleştiren tasarımlar yapıp, çizimlerini Instagram hesaplarında #MarmaraForumdaModa ve #ForumFashionWeek etiketleri ile paylaşacak.
Eleme 3D tasarımlar yapan Mirimalist markasının kurucusu, modacı Miray Tok Çakır tarafından yapılacak. Aynı zamanda ünlü modacı, etkinliğin ilk gününde Marmara Forum’da moda tutkunlarıyla buluşacak.

Yarışmanın kazananı istediği herhangi bir Avrupa şehrine çift kişilik gidiş-dönüş uçak bileti kazanacak. İkinci en iyi tasarım ise yine Avrupa’ya bir kişilik gidiş-dönüş uçak bileti kazanacak.

13-15 Ekim tarihlerinde 12.00-21.00 saatleri arasında, 3D TiltBrush platformunun yer aldığı Marmara Forum 1. Kat etkinlik alanına davetlisiniz.




İlgili etiketler : Forum Fashionweek, Marmara Forum, Etkinlik,

Haber Sahibi

Marmara Forum AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 12 Ekim 2017
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 15 Ekim 2017
  • Trafik

    : 1739

Diğer Marmara Forum AVM Haberleri

Benzer Haberler

  • Forum Ankara Outlet Forum Fashion Week 2012 Başlıyor!

    Forum Fashion Week 2012 Başlıyor!

    Türkiye’de alışveriş merkezi kavramını değiştiren Forum Alışveriş Merkezleri, Forum Fashion Week ile 5  -  6 -  7 Ekim tarihleri arasında modanın nabzını tutacak. Tüm Tür...
    20 Eylül 20124784 defa incelendi
  • Opet Petrol Trafik Dedektifleri Forum Alışveriş Merkezlerinde

    Trafik Dedektifleri Forum Alışveriş Merkezlerinde

    Bugüne kadar 81 ilde 700 bini aşkın öğrenciye trafik bilincinin aşılandığı “Trafik Dedektifleri” projesi, bu yıl daha geniş kitlelere yaygınlaştırılıyor. Türkiye’nin trafik sorununa kalıcı ...
    20 Kasım 20141974 defa incelendi
  • Marmara Forum AVM Marmara Forum Alışveriş Merkezi 31 Mart Tarihinde Açılıyor.

    Marmara Forum Alışveriş Merkezi 31 Mart Tarihinde Açılıyor.

    Marmara Forum Alışveriş Merkezi 31 Mart 2011 tarihinde Ekrem Kurt Bulvari E5 Sahil yolu üzeri Bakirköy Istanbul adresinde açılıyor. 31 Mart saat 10:00' da Marmara Forum kapılarını açıyor.B...
    17 Mart 20117178 defa incelendi
  • Marmara Forum AVM Marmara Forum Ayakkabı ve Çanta Kazananlar Belli Oldu!

    Marmara Forum Ayakkabı ve Çanta Kazananlar Belli Oldu!

    9 - 29 Haziran tarihleri arasında devam eden İstanbul Shopping Fest kapsamında Marmara Forum'dan 50 TL'lik alışveriş yaparak Marmara Forum'un içinde bulunan kiosklar aracılığı ile yarışmamız...
    30 Haziran 20124387 defa incelendi
  • Marmara Forum AVM Uluslararası Sokak Sanatçıları Festivali Marmara Forum ve Forum İstanbul'da

    Uluslararası Sokak Sanatçıları Festivali Marmara Forum ve Forum İ

    Türkiye’nin ilk Uluslararası Sokak Sanatçıları Festivali 2-3 Haziran’da Marmara Forum ve Forum İstanbul’da başlıyor. Dünyanın dört bir tarafından,  12 farklı ülkeden gelecek olan ulusla...
    21 Mayıs 20122369 defa incelendi