Bas-Tech-Ball Turnuvası Marmara Forum'da Başlıyor!

  • 5 yıl önce eklendi
  • 1869 defa incelendi
  • Puan : star 31 incelemede 1,32 puan almıştır.
Türkiye'nin en büyük alışveriş ve eğlence merkezlerinden biri olan Marmara Forum, yarıyıl tatilini hem eğlence hem de sporla geçirmek isteyen aileleri ve gençleri Sanal Gerçeklik teknolojileri ile tasarlanan “Bas-tech-ball Turnuvası”nda ağırlayacak. 16 gün boyunca sürecek eğlence kapsamında ebeveynler ve çocuklar yeni nesil teknolojilerle spor deneyimini bir arada yaşayacaklar.  
 
Marmara Forum Alışveriş Merkezi, çocukları ve gençleri spor ve yeni nesil teknolojiyle buluşturan eğlenceli etkinliklerine yarıyıl tatili boyunca devam ediyor. Marmara Forum Çocuk Kulübü tarafından 19 Ocak - 3 Şubat tarihleri arasında yapılacağı duyurulan “Bas-tech-ball Turnuvası”, oyun dünyasında devrim yaratan Sanal Gerçeklik (Virtual Reality) teknolojisi ile basketbolu bir araya getiriyor.
 
Teknoloji sanal, eğlence gerçek!
Tam 16 gün boyunca sürecek eğlenceli etkinlik kapsamında 12 yaş altı çocuklar “Kinect”, 12 yaş üzeri çocuklar ve gençlerse “VR” teknolojisi ile çalışan makinelerde basketbol oynama keyfini yaşayacaklar. Sanal teknolojilerin verdiği gerçeklik duygusuyla gerçek bir basketbol turnuvası deneyimini aratmayacak etkinliğe dair eğlenceli anlar, etkinlik alanında “green box” teknolojisi ile kurulacak olan fotoğraf alanında ölümsüzleştirilebilecek.
 
Basketbolseverlerin yeri
“Her zaman senin yerin” sloganıyla ziyaretçilerini ağırlayan Marmara Forum, basketbola ve gençlere yatırımlarıyla dikkat çekiyor. Geçen yıl 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nda genç basketbol sevdalılarına yönelik “Basketbolun Geleceğine 3'lük Atış Projesi”ni başlatan Marmara Forum, proje kapsamında Türkiye'nin büyük basketbol kulüplerinin altyapılarına oyuncu yetiştiren Florya Tevfik Ercan Anadolu Lisesi öğrencilerini ekipmanlarından potalarına, formalarından tribünlerine kadar tamamen gerçek bir basketbol sahasında oynama imkânına kavuşturmuştu.


İlgili etiketler : Marmara Forum, Marmara Forum Etkinlikleri,

Haber Sahibi

Marmara Forum AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 18 Ocak 2019
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ocak 2019
  • Trafik

    : 1869

Diğer Marmara Forum AVM Haberleri