Forum Çamlık Moda ve Güzellik Günleri Başlıyor

  • 5 yıl önce eklendi
  • 1427 defa incelendi
  • Puan : star star 26 incelemede 2,38 puan almıştır.
Söyleşiler, makyaj sırları, stil önerileri, alışveriş şenliği, moda ve güzelliğe dair ne varsa hepsi Forum Çamlık'ta.

Denizli'nin en çok ilgi gören alışveriş merkezi Forum Çamlık, onuncu yaşında ziyaretçileri için hazırladığı sürprizlerine bir yenisini ekliyor. Yılın en uzun gecesinin yaşanacağı 21 Aralık'a özel indirimlerin yanı sıra makyaj sırlarından stil önerilerine, güzellik ve bakım tüyolarından erkek modasına dek dolu dolu etkinliklerle süslü Forum Çamlık Moda ve Güzellik Günleri'ne davetlisiniz!

Denizlilerin buluşma noktası Forum Çamlık'ın onuncu yaşına özel etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. 21 – 22 Aralık 2018 tarihlerinde düzenlenecek Forum Çamlık Moda ve Güzellik Günleri, her iki konuya dair pek çok etkinliği aynı çatı altında buluşturacak.

Forum Çamlık Moda ve Güzellik Günleri'nde gerçekleştirilecek etkinliklerin yanı sıra en uzun gecenin yaşanacağı 21 Aralık'a özel benzersiz indirimler ve hediye çekleri de ziyaretçilerin yüzünü güldürecek.
 
Forum Çamlık Moda ve Alışveriş Günleri Programı:
Moda ve Stil Söyleşisi: Stil Danışmanı Nilüfer Bayrak ve Kiğılı Styling ve Mağazalar Konsept Müdürü Ayferi Alkan, 22 Aralık 2018 Cumartesi günü, saat 14:30'da Forum Çamlık ziyaretçileriyle bir araya gelerek stil önerileri verecek.

Güzellik ve Bakım Söyleşisi: Kendi alanlarında şehrin en ünlü isimleri arasında yer alan Dermatoloji Uzmanı Prof. Dr. Berna Şanlı ve Plastik ve Estetik Cerrah Serçin Tirelioğlu'nun katılımıyla, 22 Aralık 2018 Cumartesi günü, saat 16:00'da Forum Çamlık zemin katta gerçekleştirilecek.

Makyaj Sırları: 21 ve 22 Aralık 2018'de düzenlenecek bu uygulamalı etkinlik, seçkin markaların katılımcılara sunacağı hediyelerin yanı sıra Forum Çamlık ziyaretçilerine doğru ve estetik makyaja dair pek çok sırrı İstanbul'dan gelen uzmanlarından öğrenme fırsatı sunacak.

Müzik Dinletisi: Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin gerçekleştireceği yeni yıl konseptli müzik dinletisi, 21 ve 22 Aralık tarihlerinde Forum Çamlık'ı ziyaret edenlerin kulaklarının pasını silecek; kemal, çello ve viyolonsel eşliğinde bir alışveriş keyfi yaşatacak!

Erkek Moda Sokağı: Forum Çamlık'ta bulunan 12 erkek giyim markasının özel dekorlar ve kreasyonlarla katılacağı etkinlik, 21-23 Aralık 2018 tarihleri arasında yepyeni stilleri ziyaretçilerin beğenisine sunacak.

Yılbaşı alışverişlerini bu keyifli etkinlikler eşliğinde gerçekleştirmek ve benzersiz fırsatlardan yararlanmak isteyen herkes, Forum Çamlık Moda ve Alışveriş Günleri'ne davetli!


İlgili etiketler : Forum Çamlık, Moda Günleri, Forum Çamlık Etkinlikleri,

Haber Sahibi

Forum Çamlık
  • Eklenme Tarihi

    : 18 Aralık 2018
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 23 Aralık 2018
  • Trafik

    : 1427

Diğer Forum Çamlık Haberleri

Benzer Haberler

  • Forum Çamlık Tavas Geleneksel Tanıtım Günleri Forum Çamlık'ta

    Tavas Geleneksel Tanıtım Günleri Forum Çamlık'ta

    Tam on yıldır her gün Denizlilileri buluşturan Forum Çamlık, Tavas Belediyesi'yle gerçekleştirdiği işbirliği kapsamında, 4 ve 5 Mayıs'ta Tavas Tanıtım Günleri'ne ev sahipliği yapacak. Yörese...
    30 Nisan 20181235 defa incelendi
  • Forum Ankara Outlet İskender Paydaş ve maNga Yaz Boyunca Forum AVM'lerde

    İskender Paydaş ve maNga Yaz Boyunca Forum AVM'lerde

    İskender Paydaş ve maNga, Forum Alışveriş Merkezleri’nin ‘İşte Şimdi Sahne Senin’ projesi kapsamında yaz boyunca Türkiye’nin dört bir yanını dolaşarak yeni yetenekleri keşfedecek. İskender ...
    25 Haziran 20133690 defa incelendi
  • Forum Çamlık Seramik Kolye Atölyesi Eğitmen Duygu Durmuş ile Forum Çamlık'ta

    Seramik Kolye Atölyesi Eğitmen Duygu Durmuş ile Forum Çamlık'ta

    Dünya Kadınlar Günü'ne özel Seramik Kolye Atölyesi eğitmen Duygu Durmuş ile Forum Çamlık'ta. Denizli'nin en çok ilgi gören alışveriş merkezi Forum Çamlık, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne...
    4 Mart 20191523 defa incelendi
  • Forum Çamlık

    "2'si 1 Arada" Tiyatro Oyunu Oyuncuları Forum Çamlık'da

    Forum Çamlık Ruhi Sarı, Neslihan Yeldan, Duygu Şen ve Cemal Hünal'ı ağırlıyor! Gate Production Sahne İşleri tarafından sahnelenen, müzikleri Mehmet Kazanbal tarafından hazırlanan, Ahmet Kaz...
    5 Kasım 20142490 defa incelendi
  • Forum Çamlık Kerem Eser ile Pette Forum Çamlık'ta

    Kerem Eser ile Pette Forum Çamlık'ta

    Denizli'nin en çok ilgi gören alışveriş merkezi Forum Çamlık, 8 Aralık Cumartesi günü hem eğlendiren hem de öğreten çocuk oyunu “Kerem Eser ile Pette Yollarda”ya ev sahipliği yapacak. PTT'ni...
    5 Aralık 20181147 defa incelendi