İskender Paydaş ve maNga Yaz Boyunca Forum AVM'lerde

  • 11 yıl önce eklendi
  • 3688 defa incelendi
  • Puan : star star star star 116 incelemede 3,85 puan almıştır.
İskender Paydaş ve maNga, Forum Alışveriş Merkezleri’nin ‘İşte Şimdi Sahne Senin’ projesi kapsamında yaz boyunca Türkiye’nin dört bir yanını dolaşarak yeni yetenekleri keşfedecek.

İskender Paydaş tarafından seçilecek olan her kentin birincisi maNga ile sahneye çıkarak, sesini geniş kitlelere duyurma fırsatı yakalayacak.

Forum Alışveriş Merkezleri, yaz boyunca ‘İşte Şimdi Sahne Senin’ projesiyle şarkı söylemeyi sevenleri, sesini duyurmak isteyen yetenekleri ve tüm müzikseverleri, ünlü müzisyen ve aranjör İskender Paydaş ve Türkiye’nin en sevilen müzik gruplarından maNga ile buluşturuyor.

Şarkını seç, stüdyoya gir, İskender Paydaş seni seçsin, Manga ile sahneye çık!
7 Haziran’da Trabzon’da başlayan ve Eylül ayında İstanbul’da sona erecek olan İşte Şimdi Sahne Senin projesinde şarkı söylemeyi seven ve sesini duyurmak isteyen yetenekler, Forum Alışveriş Merkezleri’nde kurulan stüdyolarda, 9 gün boyunca profesyonel bir tonmayster eşliğinde önceden belirlenmiş şarkıları seslendiriyor ve performansları kayıt ediliyor.

Ardından İskender Paydaş’ın başkanlığındaki bir jüri tarafından bu kayıtlar tek tek değerlendiriliyor ve Forum Alışveriş Merkezleri’nin bulunduğu her şehrin birincisi seçiliyor.
Yarışmanın birincisi, final günü sahneye maNga ile çıkarak grubun çok sevilen bir şarkısını birlikte seslendirme ve yeteneğini tüm Türkiye’ye gösterme fırsatı yakalıyor.

Forum Alışveriş Merkezleri yeni yeteneklere sesini duyurma fırsatı sunuyor...
‘İşte Şimdi Sahne Senin’ projesinin tanıtımı nedeniyle düzenlenen basın buluşmasında konuşan Multi Development Türkiye Pazarlama Direktörü Binnaz Dinçer, “Ülkemizin farklı köşelerinde bugüne kadar sesini duyuramamış nice yetenek olduğuna inanıyoruz. Türkiye’nin en yetenekli müzisyenlerinden İskender Paydaş ve gençlerin sevgilisi maNga grubuyla bu yetenekleri keşfe çıkıyoruz. ‘İşte Şimdi Sahne Senin’ projesi çerçevesinde, Türkiye’nin dört bir yanındaki 8 Forum Alışveriş Merkezi’ni dolaşıyoruz. Şarkı söylemeyi seven ve sesini duyurmak isteyen yeteneklere, ‘İşte Şimdi Sahne Senin’ diyerek, kaçırılmayacak bir fırsat sunuyoruz” dedi.

Forum Alışveriş Merkezleri’nde yıl boyunca sanat, spor, kültür ve eğlence alanında nice etkinliklere ev sahipliği yaptıklarını vurgulayan Dinçer, ‘İşte Şimdi Sahne Senin’ projesiyle bu anlayışı taçlandırdıklarını söyledi.

Paydaş: “Yeni yeteneklere fırsat veren projenin bir parçası olmaktan dolayı mutluyum”
‘İşte Şimdi Sahne Senin’ projesinin birincilerini belirleyecek jürinin başkanı, ünlü müzisyen ve aranjör İskender Paydaş da “Gençlere ya da her yaştan yeteneklere fırsat vermenin, onlara seslerini duyurma imkânı sağlamanın çok önemli olduğunu düşünüyorum ve bu nedenle İşte Şimdi Sahne Senin projesinin bir parçası olmaktan mutluluk duyuyorum” dedi.

maNga: “Gençler, işte şimdi sahne sizin!”
maNga Grubu’nun solisti Ferman Akgül ise kendilerinin de grup olarak katıldıkları bir yetenek yarışmasından sonra albüm yapmak için cesaretlendiklerini hatırlattı ve “İşte Şimdi Sahne Senin projesiyle yeni yeteneklere şans verilecek olmasının heyecanı içindeyiz. Türkiye’nin her köşesindeki gençlere, İşte Şimdi Sahne Senin diye sesleniyor ve yepyeni yeteneklerle tanışacağımıza inanıyoruz” diye konuştu. Akgül ayrıca, sesine güvenen herkesi ‘İşte Şimdi Sahne Senin’ yarışmasına davet etti.




İlgili etiketler : Forum İstanbul, Forum Ankara, Forum Aydın, Forum Trabzon, Forum Çamlık, Forum Mersin, Forum Kayseri, Manga, İskender Paydaş, Sahne Sizin, Etkinlik,

Haber Sahibi

Forum Ankara Outlet
  • Eklenme Tarihi

    : 25 Haziran 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : 25 Haziran 2013
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Temmuz 2013
  • Trafik

    : 3688

Diğer Forum Ankara Outlet Haberleri

Benzer Haberler

  • Forum Ankara Outlet Forum Fashion Week 2012 Başlıyor!

    Forum Fashion Week 2012 Başlıyor!

    Türkiye’de alışveriş merkezi kavramını değiştiren Forum Alışveriş Merkezleri, Forum Fashion Week ile 5  -  6 -  7 Ekim tarihleri arasında modanın nabzını tutacak. Tüm Tür...
    20 Eylül 20124786 defa incelendi
  • Forum Ankara Outlet Forum Alışveriş Merkezleri Yeni Yıla Hazır!

    Forum Alışveriş Merkezleri Yeni Yıla Hazır!

    Rengarenk süsler ve ışıkların sardığı devasa yılbaşı ağaçları, ışıl ışıl bir dekorasyon, eğlence dolu etkinlikler ve sürpriz hediyeler Forum Alışveriş Merkezleri’nde sizi bekliyor. Forum Al...
    23 Aralık 20133031 defa incelendi
  • Ülker Smartt Ülker Smartt Geleneksel 4. Yarı Yıl Etkinliği

    Ülker Smartt Geleneksel 4. Yarı Yıl Etkinliği

    Ülker’in çocuk markası Ülker Smartt’ın geleneksel hale gelen ve 4. yılına giren yarı yıl etkinliklerinde her sene olduğu gibi bu sene de çocukların dünyasını renklendirmeye devam ediy...
    6 Ocak 20124862 defa incelendi
  • Opet Petrol Trafik Dedektifleri Forum Alışveriş Merkezlerinde

    Trafik Dedektifleri Forum Alışveriş Merkezlerinde

    Bugüne kadar 81 ilde 700 bini aşkın öğrenciye trafik bilincinin aşılandığı “Trafik Dedektifleri” projesi, bu yıl daha geniş kitlelere yaygınlaştırılıyor. Türkiye’nin trafik sorununa kalıcı ...
    20 Kasım 20141975 defa incelendi
  • Ülker Smartt Ülker Smartt, Bugs Bunny ve Arkadaşları ile Forum AVM'lere Geliyor

    Ülker Smartt, Bugs Bunny ve Arkadaşları ile Forum AVM'lere Geliyo

    Ülker’in çocuk markası Ülker Smartt, 6. yılına giren yarıyıl etkinliğinde bu sene de çocukların dünyasını renklendirecek. Seyahat temalı etkinlik ile Türkiye’nin 6 ili ziyaret edilecek. ...
    25 Ocak 20142657 defa incelendi