Evoria.com'dan Burçlara Göre Anneler Günü Hediyesi Önerileri

  • 11 yıl önce eklendi
  • 1786 defa incelendi
  • Puan : star star star 26 incelemede 3,31 puan almıştır.
Anneler Günü yaklaşıyor. Annenize ne hediye alacağınıza halen karar veremediyseniz Evoria.com’un astroloji uzmanlarına kulak vermelisiniz. İşte Anneler Günü hediyesi konusunda size rehber olacak öneriler:

Koç annelerini spa ile şımartın
Anneniz Koç burcuysa, ona bu anneler gününde şımartacak bir spa bakımı, kokular ve rahatlatıcı, meditasyon içerikli öğeler alabilirsiniz. Evde sürekli kullanabileceği bir masaj minderi almak istiyorsanız Evoria.com uzmanları Beurer Titreşimli Masaj Minderlerini Medisana RBM 88902 Isıtıcılı Ovma ve Titreşimli Boyun Destek Yastıklı Masaj Minderi’ni öneriyor.

Fedakar Boğa annelerine küçük ev aletleri alın
O her zaman sağlığa, korumaya ve beslenmeye yönelik olan Boğa burcu anneleri evlatlarını korumak ve beslemek, ilk ve en önemli ilkesidir. Ona yemek yaparken kullanabileceği bir el aleti veya şık bir kahve makinesi hediye edebilirsiniz.

İkizler annelerine çiçek kokulu parfümler
Aslında güzel bir parti, onun için en güzel hediye olacaktır. Sınırlı büteçeye sahipseniz güzel kokan, çiçek kokulu bir parfüm hediye edebilirsiniz. Evoria’da indirimli satışa sunulan Roberto Cavalli’nin yeni parfümü Just Cavalli Women İkizler anneleri için doğru bir parfüm seçimi olacaktır.
Anaç Yengeç annelerinin ruhuna duygusal hediyelerle hitap edin
Sevgi dolu, sadık, besleyici, koruyucu ve duygusal olarak tanımlanan Yengeç annelerine üzerinde çocuklarının baş harfleri olan bir kolye, mücevher, fotoğrafları düzenlemesi için dijital albüm, eski günleri anlatan bir tablo uygun olacaktır.

Birarada olmayı seven Aslan annelerine eğlenceli hediyeler alın
Aslan annesi tüm ailenin bir arada olmasından dolayı, Anneler Günü’nü ve diğer tüm özel günleri seviyor ve kutlanmaya değer buluyor. Bir tekne kiralayıp, içinde parti verebilirsiniz. Ayrıca kendi elinizle hazırlayacağınız bir kart veya resim de onu çok mutlu edecektir. Formuna özen gösteren Aslan annelerine Evoria.com’da indirimle satışa sunulan Voit Kondisyon Aletleri BK-10 Dijital Göstergeli Kondisyon Bisikleti de alabilirsiniz.

Titiz Başak annelerine...
Onun kadar titiz ve temiz bir kadına hediye almak için, son teknoloji temizlik aletleri satan bir yeri gezmeniz yeterli olacaktır. Yeni çıkan çamaşır makineleri, buharlı yer temizleyicileri, pamuklu nevresim takımları… Organize etmeye ve temizlemeye yarayan aletler Başak annelerini mutlu edecektir.

Terazi annelerine bakım setleri alın
Terazi annesine lüks bir otelin spa bölümünde bir gün veya en iyi güzellik salonunda tepeden tırnağa bakım gibi kendini iyi hissetmesini sağlayacak hediyeler seçmeye yönelebilirsiniz. Tüm bunların dışında Evoria.com’da indirimle satışa sunulan Dr. Murad Cilt Bakım Setleri Biotherm Skin Ergetic Anti-Fatigue Care Set ile de Terazi annesini mutlu edebilirsiniz.

Akrep annelerine workshop davetiyesi
Akrep annelerinin gizemli ilimler hakkında yazılmış kitaplar, filmler veya oyunlar ilgisini çekecektir. Farklı felsefe ve akımları anlatan kitaplar veya değişik workshoplara katılabilmesi davetiyeler alabilirsiniz.

Günübirlik turlar tam Yay annelerine göre
Bir Yay annesi için, hafta sonu kaçışı, küçük bir kasabada birkaç günlük tatil hediyesi muhteşem olur. Ayrıca Yay insanlarının parfümü çok sevdiğini de unutmayın. Yay burçları için Evoria.com uzmanları Burberry Classic For Women’ı öneriyor. Bir seyahat, yolda dinlemek için güzel bir albüm ve muhteşem kokulardan başka Yay burcu annesine ne mutlu edebilir ki..

Oğlak annelerine duygusal hediyeler
Onun sorumluluk anlayışı oldukça fazladır. Oğlak annesi, önce çocuklarım diyen bir annedir. Duygusal ve sofistike bir kadındır. Kaliteli şeyleri sever. Şık bir bileklik veya yüzük, sevdiği ve ilgilendiği hobilerle ilgili bir kitap veya set, evde kullanabileceği kokular mumlar seti veya banyoda kullanılabilecek vücut setleri tercih edebilirsiniz.

Bakımlı Kova annelerine güzellik ve makyaj seti
Kova burcu annesinin çok farklı insanlardan oluşan bir çevresi vardır. O her zaman bağımsız, sürprizlerle dolu ve bakımlıdır. Her an bir yere gitme ihtimali olduğunu düşündüğünden, her zaman iyi dolaşmayı ve iyi görünmeyi sever. Bu yüzden güzellik setleri, bakım ürünleri, makyaj malzemeleri gibi hediyeleri tercih edebilirsiniz. Evoria.com Clinique Bonus Bakım ve Makyaj Seti’ni öneriyor.

Yaratıcı Balık annesine etkinlik bileti hediyesi
Yaratıcılık ve sanat dolu bir kadın, duygusal ve hayal dünyası oldukça geniş olan Balık burcu annesine, onun coşkularını ifade edebilecek bir hediye seçin. Örneğin resim kurslarına katılma veya tiyatro, bale festivallerine kombine bilet gibi. Ayrıca aromaterapi, masaj, spa gibi hediyelerden büyük mutluluk duyacaktır.



Haber Sahibi

Evoria
  • Eklenme Tarihi

    : 6 Mayıs 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 12 Mayıs 2013
  • Trafik

    : 1786

Diğer Evoria Haberleri

Benzer Haberler

  • Beko Beko'dan Anneler Günü'ne Özel Hediye Seçenekleri

    Beko'dan Anneler Günü'ne Özel Hediye Seçenekleri

    Anneler Günü yaklaşırken henüz ne hediye alacağına karar veremeyenler için Beko harika hediye alternatifleri sunuyor. Küçük ev aletlerinden oluşan Beko Black Series ile şımartma sırası sizde...
    29 Nisan 20132474 defa incelendi
  • Tchibo Tchibo Anneler Günü Teması

    Tchibo Anneler Günü Teması "Şık Hediyeler"

    Tchibo, yeni teması “Şık Hediyeler”i tamamen kadınlara ayırdı. Yaklaşan anneler gününde hediye seçmekte zorlananlara birbirinden farklı hediye alternatiflerinin sunulduğu tema 8 Mayıs’ta Tch...
    30 Nisan 20133054 defa incelendi
  • Beymen Club Beymen Club'ın Birbirinden Göz Alıcı Anneler Günü Hediyeleri

    Beymen Club'ın Birbirinden Göz Alıcı Anneler Günü Hediyeleri

    Rahat, cool ve modern tasarımlarıyla her sezon moda tutkunlarının tercihi olan Beymen Club, Anneler günü için de farklı ürün gruplarından renkli ve çekici hediye seçenekleriyle annesini şıma...
    4 Mayıs 20133193 defa incelendi
  • Arçelik Arçelik'ten Anneler Günü için En İdeal Hediye Alternatifi!

    Arçelik'ten Anneler Günü için En İdeal Hediye Alternatifi!

    Arçelik’in en son teknolojilerini bir arada bulunduran, göz alıcı tasarımları ile dikkat çeken Swarovski kristalleri ile süslenmiş Fashionline Serisi saç bakım serisi  Anneler Günü için...
    1 Mayıs 20132475 defa incelendi
  • Favori Kuyumculuk Favori'den Anneler Gününe Özel

    Favori'den Anneler Gününe Özel "Melek Annem" Koleksiyonu

    Anneler Günü’nde annenizin güzelliğini, Favori’nin “Melek Annem” koleksiyonuyla tamamlayabilirsiniz. Favori, her devrin en kıymetli hediyesi altınla anneleri eşsiz kılıyor. Yeryüzündeki tek...
    26 Nisan 20133179 defa incelendi