Etstur Gemisi İstanbul Karaköy Limanı'nda

  • 12 yıl önce eklendi
  • 2911 defa incelendi
  • Puan : star star 47 incelemede 2,47 puan almıştır.
20 yıldır değişmeyen hizmet anlayışını denizlere taşıyan Etstur, deniz yolculuğuna yeni bir boyut getiren Aegean Paradise Gemisi ile İstanbul çıkışlı turlarına başladı. Gemi, 22 Eylül tarihine kadar 5 farklı turda 6 hareket gerçekleştirecek.

Etstur Cruise Departmanı Müdürü Ahmet Yazıcı gemi turlarının, uğradıkları kente büyük katkı sağladığını belirtti.

Ahmet Yazıcı, “Cruise, uğradığı limanları ekonomik olarak kalkındıran ve birçok iş dalında istihdam sağlayan bir sektördür. Uğradığı kente kazandırdıklarına baktığımızda ne denli önemli bir sektör olduğu yadsınamaz. Dünyada yıllık ortalama 18 milyondan fazla kişinin katıldığı cruise seyahatlerine Türkiye'deki ilgi ve artış oranına bakarsak gerçekten yüksek bir oranda olduğunu görmekteyiz. Türkiye'de son bir yıllık süreçte yaklaşık olarak % 27 oranında artan cruise talebi, Türk misafirlerin de her geçen artan ilgisiyle gelişmesini sürdürüyor” diyerek sektörün önemini vurguladı. Türkiye'de yaklaşık olarak 55.000 kişinin cruise seyahatine katıldığına da değinen Yazıcı, bu misafirlerin büyük bir kısmının Yunan adaları turlarını öncelikle seçtiğini, bunu sırasıyla Akdeniz, Baltık başkentleri, Fiyort turları ve Karayip turlarının takip ettiğini ifade etti.

Etstur’un taşıdığı ve yılsonuna kadar hedeflediği yolcu sayısı!

Ahmet Yazıcı, Etstur olarak dünyanın tüm denizlerinde ve nehirlerinde cruise turları düzenlediklerini söyledi. Etstur Gemisi Aegean Paradise ile yapılan back to back operasyonlarla birlikte şu ana kadar 21.800 yolcuya ulaştıklarına dikkat çeken Yazıcı, sene sonunda 25.000 yolcuyu hedeflediklerini belirtti.

'Türk halkı gemi turlarını sevdi.'

Türkiye'de cruise turlarına ilgi her geçen yıl daha da arttığını da belirten Yazıcı, 'Cruise turları (Fiyat, destinasyon, servis, gemi), unsurlarının talepleriyle oluşur. Müşteri tercihleri turun fiyatına göre ya da geminin özelliklerine göre değişmektedir. Biz Etstur olarak Etstur Gemisi Aegean Paradise’ta bu dört temel unsuru göz önünde bulundurarak, misafirin istediği en iyi seyahati gerçekleştirmeye çalışıyoruz.' dedi.

Seferlerine 1 Haziran günü başlayan Aegean Paradise, 2012 Eylül Ayı sonuna kadar İzmir ve İstanbul çıkışlı 9 ayrı pakette; 24'i İzmir'den, 6’sı İstanbul'dan 30 vizesiz tur gerçekleştirmiş olacak.

İstanbul Çıkışlı Vizesiz Yunan Adaları Turları

Gemi, 25–29 Ağustos tarihli 5 günlük Vizesiz Yunan Adaları turlarının başlangıç noktası olan İstanbul’dan sonra Mikonos (1 gece limanda konaklanacak), Santorini, Midilli ve İstanbul limanlarında duraklayacak.

2 Eylül çıkışlı 7 günlük tur süresince ise İstanbul, Pire, Mikonos (1 gece limanda konaklama), Santorini, Sakız ve İstanbul limanlarında duraklayacak geminin bir günü de deniz üzerinde geçecek. Pazar günü İstanbul'dan yola çıkacak gemi, cumartesi günü tekrar İstanbul Limanı'na varacak.

8-15 Eylül 2012 Cumartesi İstanbul’dan yola çıkacak bir diğer tur ise 7 günlük tur süresince İstanbul, Pire, Mikonos (1 gece limanda konaklama), Santorini, Sakız ve İstanbul limanlarında duraklayarak, cumartesi günü tekrar İstanbul Limanı'na varacak.

22 Eylül’de İstanbul’dan yola çıkacak son tur, 6 gün sürecek. Tur süresince İstanbul, İzmir, Mikonos (1 gece limanda konaklanacak), Santorini, Rodos ve İzmir limanlarında duraklayacak gemi, cumartesi günü İstanbul'dan yola çıkacak ve perşembe günü İzmir Limanı'na varacak.

Agean Paradise, İzmir Limanı’ndan 23 – 27 Eylül tarihli gerçekleştirilecek son turlarla 2012 deniz sezonu kapatmış olacak.


İlgili etiketler : Etstur, Gemi Turu, Gemi Seyahati,

Haber Sahibi

Ets Tur
  • Eklenme Tarihi

    : 27 Ağustos 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ağustos 2012
  • Trafik

    : 2911

Diğer Ets Tur Haberleri

Benzer Haberler

  • Bilyoner.com Bilyoner.com Küba Seyahati Çekiliş Sonuçları

    Bilyoner.com Küba Seyahati Çekiliş Sonuçları

    1 Ekim – 15 Kasım 2011 tarihleri arasında anlaşmalı Bankalardan Bilyoner.com hesabına para transferi yapanlar arasında yapılan çekiliş ile 5 kişiye çift kişilik  24-30 Ocak 2012 tari...
    22 Kasım 20114269 defa incelendi
  • Türk Hava Yolları Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu Start Alıyor

    Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu Start Alıyor

    Türk Hava Yolları’nın ikinci kez ana sponsoru olduğu 49. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu bu yıl 21-28 Nisan tarihleri arasında gerçekleşiyor. Alanya’da start alıp İstanbul’da son bulacak yarı...
    11 Temmuz 20131467 defa incelendi
  • Cevahir AVM Cevahir AVM'de Çocuklar

    Cevahir AVM'de Çocuklar "Şipşak Dünya Turu"na Çıkıyor!

    Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nin minik ziyaretçileri, " Şipşak Dünya Turu " etkinliği ile sömestir tatilinin coşkusunu yaşayacak. "Şipşak Dünya Turu" çocuklara hayallerindeki ülkele...
    15 Ocak 20151919 defa incelendi
  • Bosch Bosch İ-DOS Lekesiz Temizlik Turu Devam Ediyor

    Bosch İ-DOS Lekesiz Temizlik Turu Devam Ediyor

    Bosch’un akıllı tasarım ve profesyonel yıkamayı evlere getiren yeni çamaşır makinelerini tüketicilerle buluşturmak amacıyla 8 ilde Unilever işbirliğiyle düzenlediği “i-DOS Lekesiz Temizlik T...
    10 Kasım 20122855 defa incelendi
  • Ülker Ülker Metro Enerji Testi Üniversite Turuna Trabzon'da Başladı

    Ülker Metro Enerji Testi Üniversite Turuna Trabzon'da Başladı

    Ülker Metro, dünyada insan enerjisi ile elektrik üreterek reklam filmi çeken ilk marka olma iddiasını bir adım öteye taşıyor ve üniversiteli gençleri bisikletle enerji üretmeye davet edi...
    24 Kasım 20113030 defa incelendi