Etstur'dan Ege ve Akdeniz'de Ramazan Bayramı Önerileri

  • 12 yıl önce eklendi
  • 3490 defa incelendi
  • Puan : star star star star 85 incelemede 3,73 puan almıştır.
Etstur Tatil Danışmanları, ailenizle birlikte en iyi bayram tatilini geçirmeniz için önerilerde bulunuyor.

Keyifli bir bayram tatili geçirmek istiyorsanız Etstur’un önerdiği tesislerden biri mutlaka size göre.

Etstur Tatil Danışmanları, ailenizle birlikte en iyi bayram tatilini geçirmeniz için önerilerde bulunuyor. Her ebeveyn, kendileri iyi vakit geçirirken çocuklarının da iyi vakit geçirebileceği tesisleri tercih eder. Ultra her şey dâhil hizmet veren, müşteri memnuniyetini ilke edinmiş tesisler, misafirlerin 2012’de özellikle bayram tatilleri için seçim yaparken önem verdiği kriterler arasında yer alıyor. Misafirlerinin beklentilerini dikkate alan Etstur da, onlar için en güzelini, en mükemmelini sağlamak amacıyla bu konsepte sahip otelleri öneriyor.

Ege Bölgesi Tesisleri

Kefaluka Resort: Bodrum’un en özel koylarından biri olan Akyarlar Koyu’nda yer alan otel, Ege Denizi’nin uçsuz mavisine ve İstanköy (Kos) Adası’na hâkim manzarası ile misafirlerini ağırlıyor. Ultra her şey dâhil tesis çocuklu ailelerin de tercihi.

Voyage Bodrum: Yepyeni “Adult” konseptiyle Bayram’da misafirlerinin hizmetinde. 2012 yaz sezonuyla içten dışa yenilenen Voyage Bodrum, Bodrum merkeze yakın olmasıyla öne çıkarken, huzurlu bir tatil geçirmek isteyenler için öneriliyor. 12 yaşından küçük çocukların kabul edilmediği tesisin, her köşesi Bodrum ruhuyla yeniden dekore edilmiş. Farklı konseptteki konforlu odalar, leziz tatlar sunan yepyeni restoranlar ve eğlencenin tadına varacağınız aktivite alanları ile ayrıcalıklı bir bayram tatili geçirmeniz için birebir!

İdeal bir yetişkin oteli olan Voyage Bodrum, misafirlerine denize sıfır konumu ve Bodrum Kale manzarası ile seyrine doyulmaz saatler yaşatıyor.

İsis Hotel & Spa: Misafirlerin Bodrum’da evcil hayvanlarıyla birlikte gidebilecekleri bir tesis. Bodrum'un renklerinin en güzel yorumlandığı Gümbet'te, sakin bir koyda misafirleriyle buluşmayı bekliyor. Eğlence dolu havuzlar, masalsı bir kumsal, tazeliğinizi keşfedecek bir SPA, heyecan verici hizmetlerin sunulduğu a la carte restoranları ve barlarıyla, bayram tatili için ideal bir seçenek.

Lykiaworld Ölüdeniz: Günlük hayatın sıradanlığından uzaklaştıran, cennetten bir köşede konumlanmış olan Lykia World Fethiye, çocuk cenneti olarak tanımlanabilir. İçinde 22.000 m2 alana kurulu bir çocuk cenneti olan tesis, 4-12 yaş arası çocuklar için ayrıca kamikaze kaydıraklarıyla da çocuklu aileler için uygun. İsteğe göre farklı konaklama tipleri mevcut.

Marmaris Resort: Otel, Hisarönü Koyu'na hâkim muhteşem manzarası ve sahili ile doğayla baş başa geçirebileceğiniz eşsiz bir tatil sunuyor. De Luxe odalarında konaklayan misafirlere, Ultra Her Şey Dahil konseptinde hizmet veriliyor. Otel genelinde, çocuklar düşünülerek tasarlanmış birçok bölüm ve aktivite de yer alıyor. (Çocuk havuzları ve 4-12 Yaş için Mini Club gibi)

Grand Yazıcı Marmaris Palace: 380 m2’lik özel ve mavi bayrak ödüllü plajıyla ünlü bu tesis, tüm konuklarına özel hizmet veriyor. Misafirler, çam ormanı içerisindeki tesiste, Marmaris'in sıcak güneşinden bunalmadan, enfes denizin tadını çıkarabilirler. Çam ağaçlarının arasından geçen dev kaydırakları ve çocuklara özel animasyonlarıyla da çocuklu ailelerin tatillerini rahat geçirebilmelerine imkân sağlıyor.

Sealight Resort Hotel: Ege sahillerindeki eşsiz konumu ve doyumsuz manzarası ile keyifli bir günbatımı yaşatıyor. Arzu eden misafirler Spa merkezinde dinlenip rahatlayabilir, isteyen misafirler profesyonel dalgıç eğitmenlerinin gözetiminde, Kuşadası’nın derin mavi sularında tüplü dalış deneyimi yaşayabilirler.

Akdeniz Bölgesi Tesisleri

Mardan Palace: Mimari özellikleriyle ile ön plana çıkan otel, bayramda da lüks ve konforundan ödün vermek istemeyen misafirlerin tercihi olacak. Farklı konaklama tipleri mevcut olan tesis isteğe göre Tesis içindeki Cahide Beach Club, bayram döneminde de Demet Akalın - Gülşen / Ozan Çolakoğlu ve Murat Dalkılıç / Ozan Çolakoğlu gibi sanatçıların programlarıyla misafirlerine eğlenceli bir bayram tatili hazırlıyor. Monkey Club’da ise bayram dahil tüm sezon boyunca çeşitli aktiviteler yapılmaktadır.

Voyage Sorgun ve Çocuk Konsepti
Voyage Sorgun’da; çocuklu veya çocuksuz, ailenizle ya da arkadaşlarınızla, eğlenmek veya dinlenmek için her türlü hizmet sunuluyor. Voyage Sorgun'da çocukları, tatil boyunca neşeli ve eğlenceli dakikalar bekliyor. Çocuklar sunulan birçok aktivite ile keyifli vakitler geçirirken anne babaları da baş başa kalmanın tadını çıkarıyor. Otel, yeşillin bin bir tonu içerisinde, her yaşa ve her zevke hitap ediyor. Tesisi çevreleyen çam ağaçlarıyla kaplı Sorgun Ormanı, yüzme havuzlarının çokluğu, sevimli sincapları, mavi bayraklı sahili, sabahın erken saatlerine kadar hizmet veren diskoları ve birçok a la carte restoranıyla hem çocuklu aileler, hem de çiftler için doğru bir tercih. Voyage Sorgun'un hemen karşısında koşu ve yürüyüş yapılabilecek bir orman alanı bulunuyor. Voyage Sorgun, bu özelliği taşıyan tek tesis olarak dikkat çekiyor.

Ali Bey Club Manavgat: Kızılağaç Mevkii’ndeki tesis; şehir merkezine 12 km, havalimanına 90 km mesafede yer alıyor. Ali Bey Club Tesisleri'nde eksiksiz hizmet ve aktivite olanağı sunulurken, misafirlerinin hiçbir beklentisi eksik bırakılmıyor. Aqua parkı olan otel, çocuklu aileler için de uygun. Mickey Tenis Akademisi’ni içinde barındıran Ali Bey Club’un önemli bir özelliği de dünyanın en büyük tenis merkezi olması.

Martı Grubu: Misafirlerimiz tüm Mart Grubu tesislerini bu bayramda tercih edebilirler. Özellikle Mart Myra, Kemer’de yeşillikler içinde 2012 yılında büyük oranda yenilenen otel, çocuklu aileler için uygun. Çam ağaçlarıyla çevrili muhteşem doğası ve ultra her şey dâhil sistemindeki hizmet anlayışıyla misafirlerinin her türlü beklentisini karşılayabilecek bir tatil sunuyor. Mart Myra 100.000 m2 alan üzerine kurulu, 551 odalı bir tesis. Mart La Perla ise 16 yaş altı çocukların kabul edilmediği “aldult” konseptindeki diğer bir tesis.

La Mer Kemer: Kemer’de çam ormanlarının gölgesinde yer alan Hotel La Mer, denize sıfır konumuyla misafirlerini ağırlıyor. Ultra her şey dâhil konaklama seçeneği sunan otelin şık odaları, SPA ve Wellness hizmetleri ve aktiviteleri ile tatilin keyfine varabilirsiniz.

Barut Hotel Lara Resort Spa & Suites: Antalya merkeze 12 km, havalimanına ise 10 km mesafede bulunuyor. Estetik ve konforun özenli birlikteliğinin buluştuğu Barut Hotels Lara Resort SPA & Suites'de beklentilerinizin üstünde bir tatil anlayışı sizi bekliyor. Otel; büyük ve ferah odaları, 110.000 m² alana yayılan SPA merkezi, havuzları, restoran ve barları ile size eve dönmeyi unutturuyor.

Türkiz Oteller: Kemer Marina ve Beldibi olmak üzere 2 farklı tesisi bulunan Türkiz oteller, misafirlerini konforlu odalarıyla karşılıyor. Yılın tüm yorgunluğunu SPA ve wellness merkezinde  atan misafirler, özel animasyon programlarıyla da eğlencenin tadına varacaklar.





İlgili etiketler : Ets Tur, Otel, Bayram Tatili, Tatil Önerileri, Ramazan Bayramı, Şeker Bayramı,

Haber Sahibi

Ets Tur
  • Eklenme Tarihi

    : 3 Ağustos 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 22 Ağustos 2012
  • Trafik

    : 3490

Diğer Ets Tur Haberleri

Benzer Haberler

  • Tatilsepeti Bayram Tatili 9 Günlük Tatil Satışlarını Patlattı

    Bayram Tatili 9 Günlük Tatil Satışlarını Patlattı

    Ramazan Bayramı’nın son iki gününün hafta içine denk gelmesini fırsat bilen birçok çalışan, yıllık izinlerini de kullanarak tatili 9 güne çıkardı. Tatilsepeti.com’un satış verilerine göre, R...
    15 Ağustos 20122614 defa incelendi
  • Türkiye İş Bankası İş Bankası Portekiz-İspanya Tatili Çekiliş Sonuçları

    İş Bankası Portekiz-İspanya Tatili Çekiliş Sonuçları

    3 Haziran 2012 tarihine kadar İş Bankası İnternet Şubesi’ni ve Mobil Bankacılığı kullananlar arasında düzenlenen çekiliş ile 5 kişiye çift kişilik P ortekiz/İspanya seyahati  hediye e...
    22 Haziran 20123963 defa incelendi
  • N11.com Tatilinizi Baştan Sona N11.com'da Planlayın!

    Tatilinizi Baştan Sona N11.com'da Planlayın!

    Online ticaretin açık pazar platformu n11.com, hem yurtiçi hem de yurtdışı için otelleri, turları ve uçak biletlerini ürünleri arasına ekleyerek e-perakende de açık Pazar platformları arasın...
    8 Ağustos 20141431 defa incelendi
  • Ets Tur Bayramda Tatil Kararını Son Dakikaya Bırakmayın

    Bayramda Tatil Kararını Son Dakikaya Bırakmayın

     Etstur Yurt İçi Turlar Müdürü Suat Özbek, misafirlerin bayram indirimlerinden yararlanabilmesi için 10 günlük tatil kararının son dakikaya bırakılmaması gerektiğini söyledi. Tatilinin ...
    21 Eylül 20122883 defa incelendi
  • Gezinomi Kurban Bayramı Tatili için Avrupa Kentlerine İlgi % 66 Arttı

    Kurban Bayramı Tatili için Avrupa Kentlerine İlgi % 66 Arttı

    Gezinomi’nin tur satış verilerine göre, Bayram tatilini yurtdışında değerlendirmek isteyen tatilseverlerin Avrupa başkentlerine olan ilgisi, geçen seneye göre % 66 oranında artış gösterdi. T...
    11 Eylül 20131529 defa incelendi