ETİ Fest İle Üniversitelerde "Gündüz Gece Eğlence" Başlıyor!

  • 11 yıl önce eklendi
  • 2430 defa incelendi
  • Puan : star star star 36 incelemede 3,11 puan almıştır.
Üniversitelilerin en beğendiği gençlik festivallerinden ETİ Fest için geri sayım başladı! ETİ Fest’te bu yıl gençler, sürpriz aktivitelerin yanında, Emre Aydın ve Ozan Doğulu’nun performansları ile coşacak.

Yoğun katılım gören birbirinden eğlenceli gündüz aktiviteleri ve gece konserleri ile üniversitelilerin en beğendiği, bilinirliği en yüksek festivallerden olan ETİ Fest, bu yıl da Türkiye’yi gezmeye hazırlanıyor!

Eğlenceyi gençlerin ayağına götürmek üzere yola çıkmaya hazırlanan ETİ Fest, 10-24 Mayıs tarihleri arasında toplamda 7 ilde 7 üniversiteyi dolaşacak. 10 Mayıs’ta Edirne’den başlayacak ETİ Fest rüzgarı, sırasıyla Adana, Malatya, Samsun, İstanbul, Denizli ve Antalya’da esecek.

ETİ Fest ile “gündüz gece eğlence”yi üniversiteliler tasarladı!
Hazırlıklarına 3 ay önceden başlanan ve her yıl yaklaşık 130 kişilik bir ekibin görev aldığı üniversite festivalinde yapılacak etkinlikler yine üniversite öğrencileri arasında yapılan araştırma sonucuna göre belirlendi. Türkiye genelindeki 17 il, 20 üniversitede 2.000 öğrenci ile yapılan araştırma sonuçlarına göre şekillendirilen ETİ Fest, 1000 metrekare büyüklüğünde kurulacak festival alanında gençlerle buluşacak.

ETİ Pazarlama Hizmetleri Müdürü Merve Erdebil, ETİ Fest’in, Eti’nin “hayata küçük mutluluklar katma” mottosu ve “yenilikçi” yaklaşım ile gençlere dokunan büyük bir organizasyon olduğunu söyledi. ETİ Fest’in Türkiye’deki üniversite öğrencilerinin en beğendiği festivallerden biri olarak öne çıktığına dikkat çeken Erdebil, “Düzenli olarak her yıl yaptırdığımız geniş kapsamlı üniversite araştırmasına göre ETİ Fest, üniversitelilerin yüzde 90’ının beğenisini kazanıyor. ETİ Fest’in çok beğenilmesinin temel sebepleri arasında festival içeriğini, öğrencilerin istekleri doğrultusunda şekillendirmemizin payı büyük.” diye konuştu.

ETİ Fest süresince gençler, Eti Canga, Eti Crax, Eti Pop Kek, Eti Karam, Eti Browni, Eti Kombo, Eti Hoşbeş, Eti Benimo markalarının dünyalarına uygun yaratılan birbirinden eğlenceli, heyecanlı aktivitelere katılma şansı yakalayacak ve sürpriz hediyeler kazanacaklar.

Gündüz aktiviteleri ile gençlere karnaval coşkusu yaşatacak olan ETİ Fest’in gece etkinliklerinde, Ozan Doğulu ve Türk rock müziğinin sevilen yıldızı Emre Aydın sahne alacaklar. Gece aktivitelerinde de en çok izlemek istedikleri sanatçıları gençlere sorduklarını belirten Erdebil, “ETİ Fest’in gece aktivitelerine %98 gibi son derece yüksek bir katılım söz konusu. ETİ Fest’ten haberdar olan tüm üniversitelilerle ETİ Fest sahnesinde buluşuyoruz. Bu gurur verici bir tablo. Üniversiteliler tarafından heyecanla beklenen bir festival haline gelerek markalaştığımızı, Türkiye’nin önde gelen birçok üniversitesinden aldığımız davetlerden de anlıyoruz.” diye konuştu.

Emre Aydın ve Ozan Doğulu ile birlikte yaklaşık 7 bin kilometre yol kat edecek olan ETİ Fest, bu yıl yaklaşık 350 bin öğrenciyle buluşarak toplam 6 yılda 2 milyon 150 bin üniversiteli gence ulaşmış olacak.

Merve Erdebil, ETİ Fest’in geçen yıl sosyal medyada elde ettiği başarılar hakkında da şu bilgileri verdi: “Geçen yıl Facebook sayfamızdaki uygulamalarımızla toplam hayran sayısı dört haftada yüzde 650’lik artış ile 100 bin kişiyi aşarken, ETİ Fest hayranlarının arkadaşları üstünden ulaştığı kişi sayısı 16 milyona yaklaştı. Yani ETİ Fest gece gündüz eğlence coşkusu sadece festival alanında değil sosyal medyada da esti. Mayıs ayının ilk haftası itibarıyla bu yıl da ETİ Fest Facebook sayfasında üniversitelileri büyük sürprizler bekliyor.”

“ETİ Fest” 2013 Programı:
            
10 Mayıs           Edirne Trakya Üniversitesi
13 Mayıs           Adana Çukurova Üniversitesi
15 Mayıs           Malatya İnönü Üniversitesi
17 Mayıs           Samsun 19 Mayıs Üniversitesi
20 Mayıs           Yıldız Teknik Üniversitesi (Davutpaşa Kampüsü)
22 Mayıs           Denizli Pamukkale Üniversitesi
24 Mayıs           Antalya Akdeniz Üniversitesi



İlgili etiketler : Eti, Eti Fest, Eti Fest 2013, Emre Aydın, Ozan Doğulu, Eti Fest Programı, eti Fest Adana, Eti Fest İstanbul, Eti Fest Denizli, Eti Fest Antalya, Eti Fest Malatya, Eti Fest Samsun,

Haber Sahibi

Eti
  • Eklenme Tarihi

    : 10 Mayıs 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : 10 Mayıs 2013
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Haziran 2013
  • Trafik

    : 2430

Diğer Eti Haberleri

Benzer Haberler

  • Forum İstanbul Forum İstanbul Water Fest'i Kaçırmayın!

    Forum İstanbul Water Fest'i Kaçırmayın!

    Yazın sıcaklarına inat, Türkiye’nin en "su"lu festivali Water Fest, 23-24 Temmuz’da Forum İstanbul Açık Otopark’ta! Ve yazın en afili konseri: Emre Aydın, Water Fest kapsamında 23 Temmuz Cu...
    15 Temmuz 20113458 defa incelendi
  • Ankara Shopping Fest Ankara Shopping Fest 2013 Konser Programı

    Ankara Shopping Fest 2013 Konser Programı

    Ankara Shopping Fest bir hafta geçikmeyle 14 Haziran Cuma günü başladı.... Bu sene ikincisi düzenlenecek olan Ankara Shopping Fest, Kent Park AVM'de düzenlenen muhteşem bir törenle açıldı. ...
    15 Haziran 201330100 defa incelendi
  • Cevahir AVM Geçmişten Günümüze Moda Sergisi Cevahir AVM'de

    Geçmişten Günümüze Moda Sergisi Cevahir AVM'de

    Cevahir Alışveriş Merkezi 8-30 Haziran tarihleri arasında “Geçmişten Günümüze Moda” sergisi ile İstanbul Shopping Fest’te alışverişin en keyifli ve eğlenceli halini ziyaretçilerine sunuyor. ...
    4 Haziran 20132160 defa incelendi
  • Boyner İstanbul Shopping Fest Boyunca Alışveriş ve Eğlence Boyner Mağazaları'nda!

    İstanbul Shopping Fest Boyunca Alışveriş ve Eğlence Boyner Mağaza

    Boyner Mağazaları, bu yıl üçüncüsü düzenlenen Istanbul Shopping Fest boyunca yine alışveriş ve eğlencenin adresi olacak. 8-30 Haziran 2013 tarihleri arasında gerçekleşecek Istanbul Shopping ...
    23 Mayıs 20131887 defa incelendi
  • Brandium Ataşehir AVM Emre Aydın Konseri Brandium AVM'de

    Emre Aydın Konseri Brandium AVM'de

    Ataşehir’in parlayan yıldızı Brandium AVM'de muhteşem bir konser seni bekliyor! Anadolu Yakası’nın En Prestijli Yaşam Merkezi Brandium Ataşehir Alışveriş Merkezi 22 Mayıs Cuma Günü Sevile...
    14 Mayıs 20152506 defa incelendi