En Baba Tavlacılar İzmir Park'ta

  • 9 yıl önce eklendi
  • 2120 defa incelendi
  • Puan : star star star star 55 incelemede 4,02 puan almıştır.
Bileğine güvenen tüm tavla tutkunları İzmir Park’ta buluşuyor!

Kayıtlar 8 – 19 tarihleri arasında, danışma birimimizden yapılacak; turnuva 17 – 19 Haziran tarihleri arasında devam edecek ve 20 Haziran’da final müsabakaları gerçekleşerek, kazananlar belirlenecektir.
1.’ye LG 47 inch led TV, 2.’ye D’S Damat 500 TL hediye çeki ve 3.’ye Altınyıldız Classics 250 TL hediye çeki verilecektir.

Turnuvaya katılım bedeli 10 TL olup, elde edilen gelir İzmir Down Sendromu Derneği’ne bağışlanacaktır.

Turnuva Kuralları:
TURNUVADA UYGULANACAK SİSTEM:
1- Turnuvada eleme usulü uygulanacaktır.
2- Eleme usulünde; oyuncular tek torbadan kuraya girer, kura sonucu eşleşmelerle belirlenir,tamamı ilktur müsabakarına çıkarlar Turlarda galip çıkan oyuncular mücadeleye devam ederken mağlup olan oyuncular elenir Turlar 5 sayı üzerinden oynanır.
3-17-19 Haziran Tarihlerinde her gün saat 19.00'da 32 katılımcıyla tek seans düzenlenecek, katıldığı seansta son dörde kalan oyuncular 20 Haziran günü yapılacak olan finale katılacak toplamda 12 oyuncunun mücadele etme şansı bulacağı final aktivitesiyle de turnuva sona erecektir.

OYUN İÇİ KURALLAR:
4-Pulların dizilişine göre oynama yönüne ve pul rengine oyuncular aralarında anlaşarak karar verirler. Anlaşmazlık halinde taraflar birer zar atarak,büyük zarı atan taraf seçimini yapar.
5-Zar atarken fincan kullanılması önerilmektedir. Fakat iki tarafın mutabık kalmasıyla zarlar elle atılabilir. Her iki durumda da karşılıklı saygı gereği zarların rakibin barına çarptırılarak atılması rica olunur.
6-Herhangi bir anlaşmazlığa sebebiyet vermemesi açısından , zarlar pulların üzerinde durduysa kırık sayılarak tekrar atılmalıdır.
7-Herhangi bir atışta gelen zarlardaki iki rakam istenilen sırayla oynanabilir. Eğer rakamlardan sadece bir tanesi oynanabiliyorsa büyük rakamın oynanması zorunludur.
8-Her maç için oyunculara skor tabelası dağıtılır, her oyun sonucunda skorlar oyuncular tarafından bu tabelaya işlenir. Maç sonucunda oyuncular maç sonucunu görevlilere onaylatır ve galip ilan edilir.
9-Bir hamle esnasında yerinden kaldırılan pul oynanmak zorundadır.
Pul bir haneye bırakıldıktan sonra geri alınmaz.
10-Hatalı bir hamle üzerine zar atıldığı andan itibaren (zarlar kırık geldiği veya hala dönüyor olsalar bile)bu hamle geçerlilik kazanır,geri alınmaz.
11-Oyunlarda "Vur Kaç" hamleleri yapmak serbesttir.
12-Bir oyuncu herhangi bir sebepten dolayı, bir süreliğine de olsa turnuva mekanından ayrılacak olursa mutlaka görevlileri önceden haberdar etmelidir.
Aksi halde bu oyuncunun rakibine bulunamadığı her 5 dakika için 1 penaltı puanı verilir.
13-Oyuncular, sadece oyun aralarında olmak üzere,bir maç boyunca 1'er kere mola alabilirler.Mola süreleri 5' er dakikadır.Mola almak isteyen taraf,görevliyi yanına çağırarak talebini iletir.

GENEL:
14-Oyun sırasında rakibin konsantrasyonunu dağıtıcı her türlü haraket ve konuşma yasaktır.
15-Oyun sırasında tüm sorularda ve çıkabilecek her türlü anlaşmazlık durumunda oyuncular yerlerinden kalkmadan görevli kişiyi yanlarına çağırarak anlaşmazlığa çözüm bulurlar.
16-Turnuva görevlilerinin herhangi bir şahsın turnuvada yer almasını sebep göstermeksizin reddetme hakkı saklıdır.
17-Herhangi bir sebepten dolayı şampiyonadan ihraç edilen veya hükmen mağlup sayılan oyuncuların katılım ücretleri geri verilmez.
18-Turnuva boyunca yapılacak harcamalar oyuncunun şahsına aittir.
19-Turnuvadan elenen oyuncular yer olması ve hiç katılmamış oyunculara öncelik verilmesi şartıyla başka seanslara da katılabilirler , isterlerse elendikleri andan itibaren turnuva mekanını terk edebilirler
Kalmak isteyenler izleyici olarak mekanda bulunmaya devam edebilirler.
20-18 yaşından küçükler katılamaz.



İlgili etiketler : İzmir Park, İzmir Park Avm, İzmir Alışveriş Merkezi, Tavla Turnuvası, Etkinlik,

Haber Sahibi

İzmir Park AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 15 Haziran 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 19 Haziran 2015
  • Trafik

    : 2120

Diğer İzmir Park AVM Haberleri

Benzer Haberler

  • İzmir Park AVM İzmir Park 3. Tavla Turnuvası

    İzmir Park 3. Tavla Turnuvası

    İzmir’in en baba tavla turnuvası başlıyor! Bu sene üçüncüsünü gerçekleştireceğimiz İzmir Park Tavla Turnuvası’na katılmak için 16 Haziran’a kadar kayıt yaptırabilir, birbirinden güzel hediye...
    6 Haziran 20171872 defa incelendi
  • İzmir Park AVM İzmir Park 4. Babalar Günü Tavla Turnuvası Başlıyor

    İzmir Park 4. Babalar Günü Tavla Turnuvası Başlıyor

    İzmir’in en baba tavla turnuvası başlıyor! Bu sene dördüncüsü gerçekleştirecek İzmir Park Tavla Turnuvası’na katılmak için 12 Haziran’a kadar kayıt yaptırabilir, birbirinden güzel hed...
    1 Haziran 20182016 defa incelendi
  • İzmir Park AVM Babalar Günü PES 2019 Turnuvası İzmir Park'ta!

    Babalar Günü PES 2019 Turnuvası İzmir Park'ta!

    Babalar Günü’ne özel, ödüllü PES 2019 Turnuvası  15-16 Haziran saat 11.00 - 20.00 arasında İzmir Park'ta! Media Markt İzmirPark Alışveriş Merkezi mağazası, 16 Haziran Pazar günü ku...
    14 Haziran 20191931 defa incelendi
  • Agora İzmir AVM Agora İzmir Babalar Tavla Turnuvası Başlıyor

    Agora İzmir Babalar Tavla Turnuvası Başlıyor

    Ege Orman Vakfı yararına düzenlenen Agora Alışveriş Merkezi 15. Geleneksel Babalar Tavla Turnuvasında Kayıtlar 15 Haziran’a Kadar Devam Ediyor! Katılım ücretinin 20 TL olduğu organizasyonun...
    7 Haziran 20172103 defa incelendi
  • As Merkez Outlet Tavla Ustaları As Merkez Outlet'te Buluşuyor

    Tavla Ustaları As Merkez Outlet'te Buluşuyor

    “Doğal bir çevre için oynamaya var mısınız?” Sloganı ile yola çıkılan “2.Altın Zar Tavla Turnuvası” bu Pazar As Merkez Outlet’te yapılacak. Bursalı tavla ustaları 20 Kasım 2011 Pazar günü A...
    16 Kasım 20113393 defa incelendi