Ecco Türkiye'deki 4. Mağazasını İstanbul Özdilek Park’ta Açtı

  • 10 yıl önce eklendi
  • 2114 defa incelendi
  • Puan : star star star 71 incelemede 2,59 puan almıştır.
Bu yıl mart ayında Türkiye’ye ilk geldiğinde 2014 yılında İstanbul’da 5 mağaza, 5 yılda
35 mağaza hedefi açıklayan Danimarkalı ECCO, bu yıl 4. Mağazasını Levent’teki Özdilek Park’ta   açtı.

Danimarkalı dünyaca ünlü ayakkabı markası ECCO, İstanbul’daki 4. mağazasını açarak Türkiye’deki hızlı büyümesini sürdürdü. ECCO, eylül ayı itibariyle, kadın, erkek ve sporcular için ürettiği üstün kaliteli ayakkabı ve deri ürünlerini İstanbul Levent’te açılışı yapılanÖzdilek Park’taki mağazasında tüketicileriyle buluşturacak.

ECCO Türkiye Genel Müdürü Deniz NecatiErda ise “Yılda 20 milyon çiftten fazla ayakkabı satan ECCO olarak, ilk mağazamızı mart ayında İstanbul Marmara Forum’da açarak Türk tüketicisi ile buluşturmuştuk. Daha sonra Forum İstanbul mağazamız ve “ECCO Premium Mağaza” konseptindeki Mall of İstanbul’daki mağazamız hizmeti girdi. Şimdi ise Özdilek Park’taki mağazamızı tüketicilerimizle buluşturuyoruz” dedi.

Deniz Necati Erdasözlerini şöyle sürdürdü : “Türkiye’deki büyüme stratejimiz çerçevesinde 2014 yılı içerisinde İstanbul’da 5 mağazaya ulaşmayı ve 5 yıl içinde de Türkiye’de 35 mağazaya açmayıplanlıyoruz. Dünyanın en güçlü ayakkabı ve deri imalatçılarından olan ECCO’nun konfor, sadelik ve işlevsellik gibi özellikleriyle Türkiye’de ayakkabı pazarına yeni bir soluk getireceğine inanıyoruz. ECCO, dünya çapında sahip olduğu 5 üretim tesisi ve 1.200 mono-brand satış mağazası, 15 bininüzerindesatışnoktası ile dünyanın ikinci en büyük ayakkabı üreticisi konumunda bulunuyor.”




İlgili etiketler : Özdilekpark İstanbul, Özdilekpark İstanbul Avm, Levent Özdilekpark, ecco, Ecco Mağazaları, Mağaza Açılışı,

Haber Sahibi

Ecco
  • Eklenme Tarihi

    : 17 Eylül 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : 17 Eylül 2014
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ekim 2014
  • Trafik

    : 2114

Diğer Ecco Haberleri

Benzer Haberler