Dünyanın en güçlü akıllı telefonu LG Optimus G Türkiye'de

  • 12 yıl önce eklendi
  • 1344 defa incelendi
  • Puan : star star star 25 incelemede 3,12 puan almıştır.
LG, dünyanın ilk Snapdragon dört çekirdekli işlemcisine sahip akıllı telefonu Optimus G’yi düzenlediği basın toplantısıyla tanıttı.

LG Electronics, 8 Mart Cuma günü Çırağan Oteli’nde gerçekleştirdiği basın toplantısıyla yeni akıllı cep telefonu Optimus G’yi tanıttı. Ülkemizdeki teknoloji takipçilerinin merakla beklediği Optimus G, dünyanın ilk Snapdragon dört çekirdekli işlemcisine sahip akıllı telefonu olma özelliği taşıyor.

Snapdragon S4 Pro işlemcisi sayesinde Optimus G, cep telefonunda performansı artırıyor.  LG Innotek and LG Display tarafından geliştirilen en yeni G2 Touch Hybrid ekrana sahip yeni telefon, darbelere karşı geliştirilmiş yeni teknolojisi sayesinde çok daha dayanıklı. LG Chem’in inovatif çalışmaları ile Optimus G diğer akıllı telefonlara göre çok daha uzun pil ömrü sunuyor. LG Optimus G ayrıca yüksek çözünürlüklü 13.0MP fotoğraf makinesi ile akıllı telefonunda eğlencenin dozunu artırmak isteyenlerin yüzünü güldürüyor.

İnovatif modern tasarım
LG, Optimus G’de yeni ve inovatif bir tasarım anlayışını hayata geçiriyor. Telefonun arka kapağında bulunan premium cam, şık ve modern bir görünüm sağlarken ince tasarım, telefonun elde kolay şekilde tutulmasına olanak tanıyor.

Basın toplantısında konuşan LG Electronics Türkiye Genel Müdürü Calvin Cho, Optimus G’nin kullanıcılara en üstün telefon deneyimini yaşatmak üzere ileri teknojileri bir araya getirme arzusuyla ortaya çıktığını söyledi. Optimus G’nin akıllı telefon pazarındaki dengeleri değiştirmesini beklediklerini dile getiren Calvin Cho sözlerini şöyle sürdürdü: “Optimus G, küresel tanıtımı yapıldıktan sonra dünya çapında birçok prestijli ödülün sahibi oldu. Buna örnek olarak, 2013 CES Innovations Tasarım ve Mühendislik ile iF Product Tasarım Ödülü  sayılabilir. Donanım performansı ve kullanım kolaylığıyla Optimus G, şu an dünyanın en güçlü akıllı telefonu unvanına sahip.” Optimus G’nin geliştirilmiş yeni süper modelinin çok kısa bir süre önce Avrupa’da pazara sunulduğuna değinen Calvin Cho, “Geliştirilmiş Optimus G’nin performans ve yazılım anlamında en yüksek kullanıcı beklentilerini karşılayacağına olan güvenimiz tam” diyerek sözlerini noktaladı.  

LG Electronics Türkiye Mobil İletişim Satış Bölüm Başkanı Ufuk Gürsoy ise Optimus G’nin hızlı performansının yanı sıra kullanıcıları memnun edecek uzun pil ömrü ve geliştirilmiş dokunmatik ekran ara yüzleriyle dikkat çektiğini vurguladı. Gürsoy, “LG’nin UX özelliği ve en son teknolojileri, kullanıcıların mobil yaşam tarzını daha renkli hale getirmek için Optimus G’de bir araya geliyor” dedi.

Daha da geliştirilmiş Optimus G
Geliştirilmiş Optimus G, kullanıcılara hem hassas hem de rahat bir ekran kullanım deneyimi sunuyor. Optimus G, kullanıcılardan büyük övgü alan UX özelliğini, QSlide, Safety Care, Privacy Keeper gibi ayrıcalıklarla detaylandırıyor. Geliştirilmiş QSlide, kullanıcılara birden fazla aplikasyonu aynı anda açma olanağı sağlarken Safety Care kullanıcı tarafından önceden belirlenmiş kişilere, acil servislerin aranmasının ardından telefonun kapanması gibi durumlarda, yer bildirimi mesajı gönderiyor. Privacy Keeper ise arayan kişilerin bilgilerini isteğe bağlı olarak saklıyor. Kullanıcılar ekran üzerindeki ikonu kaydırarak bilgilere ulaşabiliyor.

Yeni Optimus G ayrıca gerçek zamanlı bilgiye erişim sağlayan Google Now, görselleri kolay şekilde görüntüleyip silebilen Filmstrip View ve bir bakışta daha fazla uyarı görmeyi olanaklı kılan Expandable Notification özellikleriyle de dikkat çekiyor.




İlgili etiketler : Lg, Lg Optimus G, Cep Telefonu,

Haber Sahibi

LG
  • Eklenme Tarihi

    : 8 Mart 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mart 2013
  • Trafik

    : 1344

Diğer LG Haberleri

Benzer Haberler

  • LG LG Optimus VU:II ve Optimus G Pro İle Mobil Trendleri Belirlemeye Devam Ediyor

    LG Optimus VU:II ve Optimus G Pro İle Mobil Trendleri Belirlemeye

    LG Electronics, yeni cep telefonu modelleri Optimus VU:II ve Optimus G Pro ile mobil dünyadaki iddasını sürdürüyor. Tüketici elektroniğinin önde gelen markalarından LG Electronics, global ...
    19 Şubat 20131554 defa incelendi
  • LG LG Optimus 4X HD Cep Telefonu Türkiye'ye Özel Seri İle Geliyor

    LG Optimus 4X HD Cep Telefonu Türkiye'ye Özel Seri İle Geliyor

    LG’nin özel seri Optimus 4X HD cep telefonu, Türkiye’deki teknoloji meraklılarına özel seri ile sunuluyor.     LG Electronics’in kısa bir süre önce duyurusunu yaptığı dört çekirdek...
    9 Ekim 20122407 defa incelendi
  • LG LG İkinci Nesil 3D Akıllı Telefonu İle İddiasını Sürdürüyor

    LG İkinci Nesil 3D Akıllı Telefonu İle İddiasını Sürdürüyor

    LG’nin ilk kez Mobile World Congress 2012’de tanıtımını yaptığı Optimus 3D Max cep telefonu, 3D keyfini daha cazip hale getirirken daha ince ve hafif tasarımıyla göz dolduruyor.   Opti...
    28 Eylül 20122855 defa incelendi
  • LG LG Optimus G Ödüllerine Bir Yenisini Ekledi

    LG Optimus G Ödüllerine Bir Yenisini Ekledi

    LG’nin amiral gemisi telefonlarından Optimus G, CES 2013 Fuarı’ndan ödülle döndü. LG Electronics’in en yeni telefonlarından Optimus G, mobil cihazlar kategorisinde CES Fuarı tarafından veri...
    15 Ocak 20131422 defa incelendi
  • LG LG Optimus G Pro Satış Rekorları Kırıyor!

    LG Optimus G Pro Satış Rekorları Kırıyor!

    LG Optimus G Pro, 40 gün içinde toplam 500 bin adet ürün satışı elde ederek akıllı telefon pazarında çığır açıyor. LG Electronics, Optimus G Pro’nun Kore’de satışının başladığı günden bu ya...
    4 Nisan 20131774 defa incelendi