LG Optimus VU:II ve Optimus G Pro İle Mobil Trendleri Belirlemeye Devam Ediyor

  • 12 yıl önce eklendi
  • 1543 defa incelendi
  • Puan : star star star 15 incelemede 3,4 puan almıştır.
LG Electronics, yeni cep telefonu modelleri Optimus VU:II ve Optimus G Pro ile mobil dünyadaki iddasını sürdürüyor.

Tüketici elektroniğinin önde gelen markalarından LG Electronics, global pazarda tanıttığı en yeni akıllı telefon modelleri Optimus VU:II ve Optimus G Pro ile mobil trendleri belirlemeye devam ediyor. Her iki modeliyle akıllı telefon pazarında dinamikleri değiştirmeye hazırlanan LG, tüketicilerin karşısına bir dizi yenilikle çıkıyor.  

Dünya çapında önemli satış rakamlarına ulaşan Optimus VU: ilk olarak geçtiğimiz yıl Mobile World Congress’te tanıtılmış ve kullanıcıların büyük ilgisiyle karşılaşmıştı. Kısa bir süre önce duyurusu yapılan Optimus VU:II ise akıllı telefon ve tabletin bir araya geldiği hibrid bir ürün. İnteraktiviteyi kolaylaştıran enine geniş ekranı ile farklılık yaratan Optimus VU:II, tablet büyüklüğünde olmadan aynı fonksiyonları kullanıcıya sunabiliyor. Panorama Note gibi özel bir uygulamaya sahip olan ürün, bu yeni özellik ile kullanıcılara 3:1 oranlı ekranda yazma, çizme ve not alma şansı tanıyor. 5.8 kat zoomlama kapasitesine sahip Panaroma Note, kullanıcıların cursor ile ekranı yatay ve dikey hale getirmesine olanak tanıyor ve mini map ile istenilen görüntü orijinal görüntünün içinde görülebiliyor. Optimus VU:II, Snapdragon S4 işlemcisine ve Android 4.0 işletim sistemine sahip. Ürün, 9.4 mm kalınlığında ve 159 gram ağırlığında.

LG’nin amiral gemisi ürünlerinden Optimus G Pro’nun 2013’ün Nisan ayında Japonya’da pazara sunulması hedefleniyor. 5.5 inç büyüklüğündeki telefon, bir önceki modeli Optimus G gibi Qualcomm Snapdragon S4 işlemciye sahip. LG’nin en güçlü performansa sahip akıllı telefonu olma özelliğine sahip Optimus G Pro, pil gücü ile göz dolduruyor. Şu anda dünyanın birçok ülkesinde kullanıcıya sunulmakta olan Optimus G, güçlü özellikleri ve etkileyici tasarımıyla olumlu eleştiriler almıştı. LG’nin yüksek performanslı telefonu Optimus G Pro, kullanıcıların kişisel gereksinimlerini karşılayan UX gibi özel bir fonksiyona sahip.



 LG Optimus - 1

LG Optimus - 1

 LG Optimus - 2

LG Optimus - 2

İlgili etiketler : Lg, Optimus Vu:ıı, Optimus G Pro, Cep Telefonu, Akıllı Telefon,

Haber Sahibi

LG
  • Eklenme Tarihi

    : 19 Şubat 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : 19 Şubat 2013
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Nisan 2013
  • Trafik

    : 1543

Diğer LG Haberleri

Benzer Haberler