DünyaCa Ünlü Müsiyenler "Good Music In Town" Konseri Kapsamında İstanbul'da

  • 10 yıl önce eklendi
  • 1866 defa incelendi
  • Puan : star star 45 incelemede 1,96 puan almıştır.
 Dünyanın en önemli müsiyenlerinden The Voca People, Sarah Brightman ve Andre Rieu Yapı Kredi 70. yıl ana sponsorluğundaki "Good Music In Town” konserleri kapsamında İstanbul’a geliyor!

Bu müthiş konserlerin biletlerini Yapı Kredi kredi kartı sahiplerine özel %10 indirim ve 9 taksit fırsatıyla 5 Eylül’e kadar Biletix’ten alabilirsiniz.

The Voca People
"Good Music in Town" konsepti çerçevesinde ilk olarak, tüm dünyada kapalı gişe gösteri yapan A Capella grubu The Voca People, 15 Ekim'de Black Box Istanbul'da müzikseverler ile buluşacak.

Voca People, vokal sesleri ve A Capella'yı modern beat-box ile harmanlayan; diller, kültürler hatta gezegenler arası köprü kuran dinamik, galaksiler arası müzikal bir tiyatro olan grup, şovunda erken dönem müziklerden günümüze kadar popüler olmuş şarkıları sadece insan sesi ile seslendirip, seyirciyi de gösteriye dahil ederek muhteşem bir aile eğlencesi sergiliyor.

Sarah Brightman
Dünyaca ünlü opera baladlarını, klasik müzik eserlerini kendine özgü bir yorumla sanatseverlerle buluşturan İngiliz soprano, aktris, şarkı sözü yazarı ve dansçı Sarah Brightman, 9 Kasım'da Ülker Sports Arena'da İstanbullu müzikseverler ile bir araya gelecek.

“Phantom of the Opera’’, ‘‘Cats’’, ‘‘Requiem’’ ve ‘‘Aspects of Life’’ gibi müzikal yapımlarda da sahne alan, Barselona Olimpiyat Oyunları'nda Jose Carreras ile birlikte seslendirdiği ‘‘Amigos Para Siempre’’ ve ardından Andrea Bocelli'yle seslendirdiği ‘‘Time To Say Goodbye’’ ile büyük bir ivme yakalayan dünyanın en önemli kadın vokallerden Brightman, İstanbullulara büyülü bir müzik ziyafeti sunacak.
 
Andre Rieu
Dünyanın tüm müzik otoritelerince bu yüzyılın en önemli müzisyenlerinden biri kabul edilen André Rieu, dünyanın en ünlü orkestralarından Johann Strauss Orkestrası ile birlikte İstanbul’a geliyor.

André Rieu 27 Kasım 2014'te Sinan Erdem Spor Salonu'nda ve 29 Kasım 2014'te Ülker Sports Arena’da iki özel konser ile sevenleriyle buluşacak.



İlgili etiketler : The Voca People, Sarah Brightman, Andre Rieu, Yapı Kredi, Konser,

Haber Sahibi

Yapı Kredi Bankası
  • Eklenme Tarihi

    : 28 Ağustos 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : 28 Ağustos 2014
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ekim 2014
  • Trafik

    : 1866

Diğer Yapı Kredi Bankası Haberleri

Benzer Haberler

  • Yapı Kredi Bankası Yapı Kredi iPhone 6S ve GoPro Hero 4 Çekiliş Sonucu

    Yapı Kredi iPhone 6S ve GoPro Hero 4 Çekiliş Sonucu

    Yapı Kredi İnternet veya Mobil Şube Kullandılar, iPhone 6S ve GoPro Hero 4 Kazandılar! 5 Ağustos - 30 Eylül 2016 tarihleri arasında Yapı Kredi İnternet Şubesi veya Mobil Şube kullandılar, 1...
    22 Ekim 20162595 defa incelendi
  • Yapı Kredi Bankası Yapı Kredi Facebook Sayfası Yeni iPad Çekiliş Sonuçları

    Yapı Kredi Facebook Sayfası Yeni iPad Çekiliş Sonuçları

    7 Mayıs - 7 Haziran 2012 tarihleri arasında Yapı Kredi Facebook sayfasındaki formu eksiksiz dolduranlar arasında yapılan çekiliş ile 10 Kişiye Apple iPad New (16 GB wi-fi) hediye edilmiştir....
    22 Haziran 20124084 defa incelendi
  • Yapı Kredi Bankası Yapı Kredi’den Çiftçilere Özel Kart: Verimli Kart - Yapı Kredi Verimli Kart

    Yapı Kredi’den Çiftçilere Özel Kart: Verimli Kart - Yapı Kredi Ve

    Yapı Kredi, çiftçilerin sektörel ihtiyaçlarında kullanmaları ve yaptıkları harcamaları hasat zamanlarında ödeyebilmelerine olanak tanıyan yeni ticari kartı verimli kart'ı hizmete sundu. ...
    4 Nisan 201112992 defa incelendi
  • Yapı Kredi Bankası Yapı Kredi İnternet ve Mobil Şube Çekiliş Sonuçları 2014

    Yapı Kredi İnternet ve Mobil Şube Çekiliş Sonuçları 2014

    Yapı Kredi Bankası İnternet ve Mobil şube kullanan 10 müşterisine iPad mini, 10 müşterisine Samsung Galaxy Note 3 hediye etti. 1 Ekim – 15 Kasım 2014 tarihleri arasında Yapı Kredi İnternet ...
    30 Kasım 20142877 defa incelendi
  • Yapı Kredi Bankası Yapı Kredi Heroes Club Gençleri Çağırıyor

    Yapı Kredi Heroes Club Gençleri Çağırıyor

    Yapı Kredi İnsan Kaynakları, Heroes Club programıyla üniversite öğrencilerini iş dünyasına çağırıyor. Yapı Kredi İnsan Kaynakları, Heroes Club programıyla kişisel gelişimine önem veren, i...
    31 Aralık 20113256 defa incelendi