Dünya Markaları artık Astoria Brandroom Outlet’te

  • 12 yıl önce eklendi
  • 2973 defa incelendi
  • Puan : star star 112 incelemede 2,45 puan almıştır.
Astoria Alışveriş Merkezi içinde bulunan Brandroom Outlet mağazası, dünya markalarının özel parçalarını hem şık hem kaliteli giyinmek isteyen moda tutkunlarının beğenisine sunuyor.

Astoria Brandroom Outlet, ünü dünyaya yayılmış olan markaların tasarımlarıyla beraber uygun fiyatlı alışveriş keyfini de müşterilerine sunuyor. Avrupa Yakası’nda bulanan Astoria Brandroom Outlet, geniş ürün gamı ve lüks ambiyansı sayesinde de İstanbul’un gözde mağazası olduğunu kanıtlıyor.

250 m2 alanda hizmet veren mağaza, ünlü markaların kadın koleksiyonlarında bulunan Elie Tahari’nin şifon elbiseleri, Gerard Darel’in vücuda oturan etekleri, Seven For All Man Kind’ın, Rock&Republic’in ve True Religion’ın denimleri, Theory’nin ceketleriyle sezonu heyecanla karşılıyor. Astoria Brandroom Outlet Mağazası’nda yer alan erkek koleksiyonlarında ise Pal Zileri’nin takımları, Hugo Boss’un gömlekleri, Citizens of Humanity’nin pantalonları, Polo Jeans’in renkli tişörtleri, Armani Jeans markasının salaş denim alternatifleriyle de tarzını baştan yaratmak isteyen erkeklerin tercihi oluyor. Mağazanın geniş ayakkabı ve çanta koleksiyonuna ait olan Melissa’nın cıvıl cıvıl ayakkabıları, Santoni’nin zarif sandaletleri ve Longchamp’ın kullanışlı çantaları sezonun olmazsa olmaz tasarımları olarak yer alıyor. Astoria Brandroom Outlet ayrıca kozmetik dünyasını da yakın takip ederken Etro ve Versace markalarının kadın ve erkek parfümleriyle de yaza taptaze bir başlangıç yapıyor.

Yüzlerce markayı bünyesinde barındıran Astoria Brandroom Outlet, müşterilerine konforlu ve huzurlu bir alışveriş ortamını kolay ödeme seçenekleriyle bir arada sunmayı ihmal etmiyor.


İlgili etiketler : Brandroom Outlet, Astoria Avm,

Haber Sahibi

Brandroom
  • Eklenme Tarihi

    : 7 Mayıs 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : 7 Mayıs 2012
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mayıs 2012
  • Trafik

    : 2973

Diğer Brandroom Haberleri