Dockers, Pitti Uomo Fuarının Yıldızı Oldu

  • 11 yıl önce eklendi
  • 1482 defa incelendi
  • Puan : star star star star 24 incelemede 4 puan almıştır.
Dockers geçtiğimiz haftalarda katıldığı Pitti Uomo fuarını yine fethetti. Dockers'ın bu yıl 13. kez yer aldığı fuarda, dünyanın önde gelen basın yayın kuruluşları, yeni koleksiyonunu görmek için Dockers® standını ziyaret etti.

Bugünlerde Avrupa’da moda fuarı rüzgarı esiyor. Dockers geçtiğimiz hafta, art arda 13. kez katıldığı Pitti Uomo fuarını yine fethetti. Uluslararası bir fuar olan ve bu sene 84’üncüsü düzenlenen Pitti Uomo fuarı, tüm dünyadan yaklaşık 30 bin fuar katılımcısı, perakendeci ve basın mensubunu bir araya getirdi. Markaların takviminde önemli bir nokta olan Pitti Uomo, en yeni ürünlerin sergilendiği ve en son teknolojik gelişmelerin paylaşıldığı bir platform niteliği taşıyor. Pitti Uomo ticari bir fuar olsa da, basında ve sosyal medyada bir moda haftası kadar ilgi görüyor.
 
Dünya devlerinden Dockers standına ziyaret
Dockers’ın Pitti Uomo’ya katılımı, dünya basınının da ilgisini çekti. GQ (ABD, Fransa, İtalya, İspanya, Birleşik Krallık), Gala Man (Almanya), i-D (Birleşik Krallık), Men's Health (İspanya, Birleşik Krallık), Forbes (İspanya), MWB - Menswear Buyer (Birleşik Krallık), Vogue (Rusya), MF Fashion (İtalya), Sportswear International (Almanya, İtalya), Riders (İtalya), Robb Report (İspanya), DT - Downtown (İspanya), Esquire (İspanya, Birleşik Krallık), CODE (Hollanda), LINK (Hollanda), Das Standard (Belçika) ve Style Zeitgeist (ABD) gibi yayınların da aralarında bulunduğu dünyanın önde gelen basın yayın kuruluşları, standını ziyaret ederek Dockers®’ın yeni koleksiyonunu inceleme fırsatı buldu. Dockers® ise, markanın Avrupa serisi olan “Men of Style”ın tanıtımını gerçekleştirdiği fuar sırasında basını ve konuklarını Hotel Continentale’ın, Ponte Vecchio manzaralı roof barı Skybar’da ağırladı.

Davetliler arasında bulunan Avrupalı, ABD’li ve Uzak Doğulu basın mensupları, Hugo Lavin, Ildo Damiani ve Clyde Semmoh’un da yer aldığı ‘Men of Style’ defilesini izlerken,1950’li yılların Fillmore Jazz ezgilerini çalan bir caz grubu da konukları eğlendirdi. Grubun çaldığı müziklerin ilham kaynağı ise, ilk Dockers®  SS14 serisindeki klasik West Coast ‘Harlem’ caz fenomeniydi.
 
‘Men of Style’ konsepti ABD global dijital ekibi ve Dockers Global Halkla İlişkiler ve Tanıtım Direktörü Shaun Lewis tarafından, bu sezonun pazarlama teması olan “Hakkını vererek giy” mesajının iletilmesi için viral bir kampanya olarak tasarlandı ve kısa sürede popüler oldu.
 
Dockers’ın Avrupalı marka elçileri yeni koleksiyonu tanıttı
Diğer yandan, aralarında bir TV şefi, bir oyuncu, bir bariton opera sanatçısı ve bir illüstratörün yer aldığı Dockers®’ın 12 Avrupalı marka elçisi ise, stilin onlar için ne anlama geldiğini anlatarak, bu yeni serinin başarısını ortaya koydu. Dockers®’ın yeni serisi basının da gözdesi haline geldi ve seriye ait videolar magazin siteleri ve bloglarda yer almaya çoktan başladı.

Dockers’ın 12 Avrupalı marka elçisi arasında Türkiye’den de iç mimar Beran Toksöz bulunuyor. Fuar süresince gösterimi yapılan videolar arasında, Türkiye’de çekilen ve Toksöz’ün yer aldığı video da bulunuyor.

Dockers “Men of Style” ile bugüne kadar olan en etkileyici ve güçlü koleksiyonunun tanıtımı gerçekleştirdi. Tarzına düşkün erkeklere “Hakkını vererek giy” mesajını iletmeyi ise 2014 yılında da sürdürecek.

Mutti-Mewse: “Pitti Uomo, rakipleri tanımak açısında da önemli fırsat”
Dockers®’ın Pitti Uomo’ya katılımı ve gördüğü ilgiye ilişkin açıklamada bulunan Dockers® LSEMA Kıdemli PR Müdürü Howard Mutti-Mewse, “1972 yılında başlatılan Pitti Uomo, erkek giyim ve aksesuar koleksiyonlarının sunumu ve yine erkek modası ve stili alanında yeni projelerin tanıtılması bakımından Avrupa’nın en önemli platformu durumunda. Sergi sayesinde, rakiplerimiz olarak kabul ettiğimiz markaların yanında, kendi ürünlerimizi sergileyebiliyor ve rakiplerimizi daha yakından analiz edebiliyoruz. Özverili ekip çalışmamız sayesinde, yeni koleksiyonumuzla ilgili aldığımız geri bildirimler şimdiye kadar son derece olumlu oldu” şeklinde konuştu.




İlgili etiketler : Dockers, Pitti Uomo Fuarı, Moda Fuarı,

Haber Sahibi

Dockers
  • Eklenme Tarihi

    : 15 Temmuz 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Temmuz 2013
  • Trafik

    : 1482

Diğer Dockers Haberleri

Benzer Haberler

  • Alışveriş Rehberi Şehnaz Özkaya'nın Sunumuyla Tuğba Altintop ve Ünlü Mankenler Bijoux Expo Defilesi'nde

    Şehnaz Özkaya'nın Sunumuyla Tuğba Altintop ve Ünlü Mankenler Bijo

    Türk ve Osmanlı kreasyonlarının yurt dışında büyük ilgi görmesi nedeniyle yabancı alıcıların ve Türkiye'de  anahtar teslim şube açmak isteyen büyük firmaların franchise vermek için yoğu...
    11 Eylül 20122620 defa incelendi
  • Alışveriş Rehberi Takı ve Aksesuar Fuarı 13 Eylül'de Cemil İpekçi ile Açılıyor

    Takı ve Aksesuar Fuarı 13 Eylül'de Cemil İpekçi ile Açılıyor

    Uluslararası platformdan gelecek olan 1500 yabancı profesyonel alıcıyı ve 15.000 yerli profesyoneli ağırlamaya hazırlanan "Bijoux Expo Turkey"de yaklaşık 50 katılımcı firma, büyük bir özenle...
    7 Eylül 20122431 defa incelendi
  • Alışveriş Rehberi China Home Life Turkey Fuarı

    China Home Life Turkey Fuarı "Çin Malı" Algısını Değiştirecek

    Çin ürünlerinin kalitesizliğinden ve sağlıksız olmasından yakınanları yakından ilgilendirecek China Homelife Turkey, 5-8 Haziran 2014 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçek...
    25 Mart 20142075 defa incelendi
  • Seat Seat IBL Konsept Frankfurt Fuarı’nda

    Seat IBL Konsept Frankfurt Fuarı’nda

    Dünyanın en önemli otomobil fuarlarından Frankfurt Autoshow’da SEAT, yeni nesil konsept modeliyle göz doldurdu. SEAT’ın gelecekteki tasarım kimliğinin bir göstergesi olan IBL, iddialı ve...
    13 Eylül 20113890 defa incelendi
  • Gebze Center Gebze Center'da Evlilik Ve Çeyiz Fuarı

    Gebze Center'da Evlilik Ve Çeyiz Fuarı

    Doğuş Gayrimenkul tarafından bölge halkının hizmetine sunulan, kiralama ve yönetimi Jones Lang LaSalle tarafından yürütülen Gebze Center Alışveriş Merkezi, 4-13 Mayıs tarihleri arasında evle...
    3 Mayıs 20123083 defa incelendi