DenizBank'tan Yeni Altın Fonu

  • 13 yıl önce eklendi
  • 2625 defa incelendi
  • Puan : star star star star 82 incelemede 3,8 puan almıştır.
DenizBank, altın fiyatlarındaki yükselişe yatırım yapmak isteyenler için %100 Anapara Koruma Amaçlı Altının Yükseleceğini Öngören Fon’unu 30 Ocak – 3 Şubat tarihleri arasında halka arz ediyor. DenizBank’ın yeni altın fonu yüzde 100 oranında anapara koruma amacı güderken, yatırımcıların bu fırsattan yararlanmak için başvuru tarihlerini kaçırmaması gerekiyor.

Müşterilerine geniş bir yelpazede yatırım seçenekleri sunan DenizBank, son zamanlarda düşen altın fiyatlarını fırsat olarak gören yatırımcılar için yeni altın fonunu piyasaya sürüyor. 'DenizBank A.Ş  % 100 Anapara Koruma Amaçlı Altının Yükseleceğini Öngören Fon', 30 Ocak– 3 Şubat 2012 tarihleri arasında halka arz edilecek. DenizBank’ın yeni altın fonu, önümüzdeki 1 yıllık dönemde altının yükseleceğini düşünen ve aynı zamanda anaparadan kayıp yaşama riskini almak istemeyen yatırımcılar için geliştirildi.

Yatırımcılara daha çok seçenek sunulacak
DenizBank Perakende Bankacılık Grubu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk, çıkardıkları yeni fon ile yatırımcılara yeni bir enstrüman daha sunduklarını belirti. Ertürk, “Yeni enstrümanımızın %100 anapara korumasını hedefleyen bir fon olması, altının güvenli liman olarak sıkça tercih edilmesi, enflasyonist baskıların ön plana çıktığı dönemlerde değerli madenlere olan ilginin artması yeni ürünümüzü cazip kılan faktörler arasında yer alıyor. DenizBank, bundan sonra da ürün yelpazesini genişleterek yatırımcılara daha çok seçenek sunacak” dedi.

DenizBank’ın yeni fonundan yararlanabilmek için yatırımcıların 30 Ocak  – 3 Şubat 2012 tarihleri arasında bir DenizBank şubesine uğraması veya www.denizbank.com üzerinden Internet Şubesi’ne girmesi yeterli olacak. Başvuru tarihleri geçtikten sonra bu fondan almak mümkün olmayacak. Fondan en az 5 bin TL olmak üzere istenildiği tutarda alınabilecek. Fonun vadesi ise 383 gün olacak.





İlgili etiketler : Denizbank, Altın Fonu,

Haber Sahibi

Denizbank
  • Eklenme Tarihi

    : 27 Ocak 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 3 Şubat 2012
  • Trafik

    : 2625

Diğer Denizbank Haberleri