DenizBank'tan DenizAltın Günleri

  • 12 yıl önce eklendi
  • 2176 defa incelendi
  • Puan : star star star 52 incelemede 2,69 puan almıştır.
DenizAltın Günleri ile fiziki altınları mevduata kabul eden ilk özel banka olan DenizBank; altından küpeye, yüzükten bileziğe her ayardaki tüm fiziki altınları mevduat hesaplarında değerlendirme imkânı sunuyor.

Müşterilerine geniş bir yelpazede yatırım seçenekleri sunan DenizBank, altın bankacılığında en geniş ürün yelpazesine sahip banka olma özelliği ile diğer bankalardan farklılaşıyor. DenizBank Altın Bankacılığı, son olarak hayata geçirdiği DenizAltın Günleri ile fiziki altınları mevduata kabul eden ilk özel banka oldu. DenizAltın Günleri ile müşterilerinin yastık altı olarak da tabir edilen, kiralık kasalarında veya kişisel imkânları ile muhafaza ettikleri fiziki altınlarını DenizBank mevduat hesaplarında yatırarak güvenli bir şekilde, üstelik faiz getirisiyle değerlendirmeleri sağlanıyor.

'Altına yatırım daha güvenli hale geliyor'
Konuyla ilgili açıklama yapan DenizBank KOBİ ve Tarım Bankacığı Grubu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Sun, müşterilerin ellerinde bulunan kullanmadıkları veya yatırım amaçlı aldıkları takıları ve altınları DenizBank’a getirerek hesap açtırabileceğine dikkat çekti. Sun, aslında bunun direkt olarak yastık altında biriken ve kayıt içine girmeyen altının sisteme dahil edilmesi anlamına geldiğini, böylece altın yatırımının daha güvenli hale geldiğini söyledi. Sun, sözlerini şöyle sürdürdü: 'Bugüne kadar yapılan uygulamalarımızda müşterilerimizin getirmiş olduğu 1 kg. ve katları şeklindeki standart külçeleri mevduata kabul edebiliyorduk. İstanbul Altın Rafinerisi ile yaptığımız işbirliği ve uzmanlığı eşliğinde Mayıs 2012’de başlattığımız ve ilk etapta 2012 Temmuz ayına kadar 90 şubemizde sürdürmeyi planladığımız DenizAltın Günleri’ni gelen yoğun talep üzerine tüm Türkiye genelinde 370 şubemize yaydık. Böylede 18 Haziran’dan başlayarak Temmuz ayının ortalarına kadar her gün 40 yetkili şubemizde İstanbul Altın Rafinerisi yetkilileri eksperliğinde altın yatırımcılarına hizmet veriyor olacağız.

DenizAltın Günleri ile cumhuriyet altınından küpeye, yüzükten bileziğe her ayardaki tüm fiziki altınları mevduat hesaplarında değerlendirme imkânı sunuyoruz. Tasarruflarını yastık altında biriktiren bankamız müşterisi olan veya olmayan tüm yatırımcıları DenizBank şubelerimize bekliyoruz.'





İlgili etiketler : Denizbank, Denizaltın Günleri,

Haber Sahibi

Denizbank
  • Eklenme Tarihi

    : 13 Haziran 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 24 Haziran 2012
  • Trafik

    : 2176

Diğer Denizbank Haberleri