D-Smart Uefa Şampiyonlar Ligi Kupası'nı Sizin İçin Türkiye'ye Getirdi

  • 12 yıl önce eklendi
  • 2043 defa incelendi
  • Puan : star star star star star 94 incelemede 4,67 puan almıştır.
Futbol dünyasının enönemli turnuvalarından olan veAvrupa’nın en güçlü kulüplerinin mücadele ettiği UEFA Şampiyonlar Ligi’nin birbirinden heyecanlı maçlarını futbolseverlerle buluşturan D-Smart, şimdi de ‘Devler Ligi Kupası’nı Türkiye’ye getirdi.

Messi’den Mourinho’ya, Drogba’dan Iniesta’ya, Sneijder’den Guardiola’ya dünyanın en ünlü futbol adamlarınınelinde gördüğünüz UEFA Şampiyonlar Ligi Kupası ile fotoğraf çeken ve bu coşkuyu paylaşanlar D-Smart’tanGalatasaray – Schalke 04 Şampiyonlar Ligi maç davetiyesikazanacak.

Dünyanın bu en ünlü kupasını yakından görmek ve sadece D-Smart’tan HD kalitesiyle canlı yayınlanacak Galatasaray –Schalke04maçınadavetiyekazanma fırsatını kaçırmak istemeyenler Kanyon ve TrumpTowerMall’da sergilenecek kupaya koşacak!

D-Smart, dünyanın birbirinden başarılı futbol takımlarının kazanmak için ter döktüğü ve bugüne kadar 10 farklı ülkeden, 21 ayrı takımın kazandığı UEFA Şampiyonlar Ligi Kupası’nı Türkiye’ye getirdi.
Avrupa dışındaki ülkelerdahil olmak üzere toplam 70 ülkede ve 40 dilde yayınlanan; Türkiye’de sadece D-Smart’ın Smart Spor/HD ve Smart Spor 2/HD kanallarında yayınlananUEFA Şampiyonlar Ligi’nin ünlü kupasının İstanbul’a gelişi, futbol severler arasında büyük ilgi ve heyecan yarattı.

D-Smart, UEFA Şampiyonlar Ligi Kupası’nı futbol severlerle buluşturmak için birbirinden özel etkinlikler düzenleyecek. Ünlü kupa, 8 Şubat’ta, en çok izlenen ve Kanal D’de canlı yayınlanan Beyaz Show’da ve başka programlarda, renkli show’larla ekranlarda boy gösterecek.

D-Smart’ın9 – 10 Şubat tarihlerinde Levent Kanyon’dameraklılarıyla buluşturacağı UEFA Şampiyonlar Ligi Kupası, 16 – 17 Şubat tarihlerinde de Mecidiyeköy’de bulunan Trump Tower Mall’da olacak.
Dünyanın bu en ünlü şampiyonluk kupası ile fotoğraf çektiren ve “sampiyonkupaistanbul”da hashtag’iyle Twitter ve Instagram’da paylaşanlar,sadece D-Smart 77. Kanal Smart Spor ve HD kalitesiyle Smart Spor HD’de, 20 Şubat’tacanlı yayınlanacak olanGalatasaray -Schalke 04 maçına da davetiye kazanma şansını yakalayacak.




İlgili etiketler : D-smart, Şampiyonlar Ligi Kupası, Devler Ligi Kupası,

Haber Sahibi

D-Smart
  • Eklenme Tarihi

    : 6 Şubat 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 28 Şubat 2013
  • Trafik

    : 2043

Diğer D-Smart Haberleri

Benzer Haberler