D-Smart Nisan Ayında Yine Dopdolu

  • 10 yıl önce eklendi
  • 1848 defa incelendi
  • Puan : star star star 17 incelemede 2,76 puan almıştır.
Yaptığı yatırım ve önemli anlaşmalarla yayın içeriğini daha da zenginleştiren D-Smart, Nisan ayında yine birbirinden kaliteli, renkli ve eğlenceli yapımlara ev sahipliği yapıyor.

Türkiye’nin yenilikçi dijital platformu olarak; Sony Pictures,  MGM, The Walt Disney Company, Universal Studios International B.V. gibi dünyanın dev stüdyolarıyla anlaşmalar imzalayan D-Smart, Nisan ayında başarılı yapımları seyircilerle buluşturmaya devam ediyor.

8'i full HD, tamamı 16:9 yayın yapan 10 sinema kanalı ile 2014’e başarılı bir giriş yapanD-Smart; 41'i HD, 300 den fazla kanalıyla, dolby dijital müzik yayınlarıyla, rakipsiz görüntü kalitesiyle, D-Smart internet ve her yerden istenilen içeriğe sahip olma imkanı tanıyan D-Smart BLU hizmetleriyle, Türkiye'de televizyon izlemenin en iyi yolu olmaya devam ediyor.

TV’de ilk kez yayınlanacak yerli yabancı filmler ve dizilerden, önemli spor karşılaşmalarına, bir klasik haline gelen Formula 1 ve Moto GP yarışlarına kadar pek çokzengin içeriği bir arada sunan D-Smart kanallarında Nisan ayının öne çıkan yayınları şöyle;

Açlık Oyunları: Ateşi Yakalamak Nisan ayında TV’de İlk kez D-Smart 7. Kanal Moviesmart Premium’da!
Senaryosunu Matt Whiteley'in yazdığı ve yönetmenliğini Joshua Michael Stern'in yaptığı, Steve Jobs'un hayat hikayesini anlatan biyografik dram filmi Jobs (Jobs) TV’de ilk kez6 Nisan 21.00’da D-Smart 7. kanal Moviesmart Premium ve Moviesmart Premium HD’de ekrana gelecek.

Will Smith ve Jaden Smith başrollünü paylaştığı bilim kurgu filmi Dünya : Yeni Bir Başlangıç (After Earth) TV’de ilk kez 27 Nisan Pazar 21.00’da D-Smart 7. kanal Moviesmart Premium ve Moviesmart Premium HD’de izleyicilerle buluşacak.

Türk sinemasının başarılı örnekleri de TV’de ilk kez D-Smart’ta!
2012'de vizyona giren ve seyircilerin kalbini kazanan komedi filmi Sağ Salim'in devam filmi Sağ Salim 2,TV’de ilk kez5 Nisan Cumartesi 21.30’da D-Smart 11. kanal Moviesmart Türk’te ekrana gelecek.

Özgü Namal ve Engin Altan Düzyatan’ın başrollerini paylaştığı Bu İşte Bir Yalnızlık Var,TV’de ilk kez12 Nisan Cumartesi 21.30’da D-Smart 11. kanal Moviesmart Türk’te izlenebilecek.

İnönü Stadında çekilen son film olan yönetmenliğini Aydın Bulut'un yaptığı ve Uğur Polat, Eyşan Özhim’in başrollerini paylaştığı Benimle Oynar Mısın?,TV’de ilk kez 12 Nisan Cumartesi 21.30’da D-Smart 11. kanal Moviesmart Türk’te yayınlanacak.

Dünyada izleme rekorları kıran diziler de D-Smart’ta!
Komedi dizisi Getting On 18 Nisandan itibaren her Cuma 19.30’da, Dan Fogelman yönetmenliğinde Lenny Venito, Jami Gertz oyuncularının rol aldığı The Neighbours 1 Nisan’dan itibaren her Salı 19.30’da, Scandal  27 Nisan’dan her Perşembe 20.00’da ve  Rake her Cuma 20.00’da D-Smart 12. Kanal Dizismart Platin’de dizi tutkunlarıyla buluşacak.

D-Smart sporda hız  kesmiyor.
Formula 1’in ihtişamlı dünyası, teknolojisi, hızı, rekabeti, dünyaca ünlü pilotları, geçtiğimiz sene olduğu gibi bu sene de D-Smart 77. kanal Smart Spor’da ekrana geliyor.
Dünyanın en hızlı motosikletlerinin ve en yetenekli sürücülerinin yarıştığı MotoGP Dünya Şampiyonası 2014 sezonunda da D-Smart 77. kanal Smart Spor’da ekranlara geliyor..

Film                                       Tarih                Saat                Kanal             

Sağ Salim 2                                         5 Nisan 2014         21.00     Moviesmart Türk

Jobs                                                     6 Nisan 2014         21.00     Moviesmart Premium& Moviesmart Premium HD

Bu İşte Bir Yalnızlık                           12 Nisan 2014       21.00     Moviesmart Türk

Benimle Oynar Mısın?                     19 Nisan 2014       21.00     Moviesmart Türk

Dünya : Yeni Bir Başlangıç              27 Nisan 2014        21.00     Moviesmart Premium&Moviesmart Premium HD





İlgili etiketler : D-smart, D-smart Nisan Programları, D-smart Film,

Haber Sahibi

D-Smart
  • Eklenme Tarihi

    : 31 Mart 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : 31 Mart 2014
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Nisan 2014
  • Trafik

    : 1848

Diğer D-Smart Haberleri

Benzer Haberler

  • D-Smart D-Smart

    D-Smart "Premium Öde-İzle" Servisini Türkiye'ye Getiriyor!

    Türkiye’nin yenilikçi dijital yayın platformu D-Smart yine bir ilke imza atıyor. Filmleri sinemalardaki gösterimi sırasında veya hemen sonra izleme fırsatı sunan “Premium Öde İzle (Premium V...
    13 Mayıs 20142453 defa incelendi
  • Philips Smart TV Teknolojisini Facebook Üzerinde Deneyimleyin

    Smart TV Teknolojisini Facebook Üzerinde Deneyimleyin

    Philips Türkiye, Smart TV’yle Oyna isimli yeni Facebook uygulamasında, koltuktan kalkmaya gerek kalmadan akıllı televizyonları internet üzerinden birebir deneyimleme imkanı tanıyor. Tek...
    9 Haziran 20112917 defa incelendi
  • LG LG'den Babalar Günü'ne Özel Hediye Seçenekleri

    LG'den Babalar Günü'ne Özel Hediye Seçenekleri

    LG Electronics her yıl olduğu gibi bu yıl da babalara geniş yelpazeli hediye seçeneği sunuyor. Tüketici elektroniğinden beyaz eşyaya, mobil cihazlardan klimaya kadar çok geniş yelpazede ürü...
    13 Mayıs 20131688 defa incelendi
  • D-Smart D-Smart'ın Yeni Sinema Ve Dizi Kanalları Açılıyor

    D-Smart'ın Yeni Sinema Ve Dizi Kanalları Açılıyor

    Kurulduğu 2007 yılından beri PAY TV alanında izleyiciyi yeniliklerle, esas eğlence ve gerçek TV keyfi ile tanıştıran D-Smart, 2014’te de “Türkiye’de televizyon izlemenin en iyi yolu” olacak....
    26 Aralık 20131869 defa incelendi
  • D-Smart D-Smart Ailesine Bir HD Kanal Daha Katildi: Food Network HD!

    D-Smart Ailesine Bir HD Kanal Daha Katildi: Food Network HD!

    Amerika televizyonlarının en populer kanallarından biri olan Food Network HD, artık D-Smart platfomunda. D-Smart’ın HD ailesine katılan Food Network HD ile dünyanın en ünlü aşçıları evlerini...
    6 Mayıs 20132055 defa incelendi